23/1/18

Brunzit

Que els temps estan canviant és una certesa que pocs dubten. Que el temps està canviant, sols un beneit ho pot negar. Que és inevitable en el pas de temps, també.

Que aquest hivern és poc hivern, com ja fa hiverns, és tan real com llevar-se tota suada i que a la ràdio informin que a la ciutat de Barcelona estem a 15 graus.

Que de ventades excepcionals en portem 4 durant el primer mes de l’any és tan habitual que ja ens sabem els consells de precaució de memòria.

Però que al mes de gener el brunzit d’un mosquit no et deixi dormir és tan inversemblant que encara no sé és realitat o somni. Per si de cas, toca arraulir-se dins el nòrdic. Però la picada al canell de la mà m’indica que no, que no era un somni. Que tenim mosquits a ple hivern.

ps. Dos nits seguides fins que l'he aconseguit aixefar!

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs sí, jo també n'he vist durant aquests dies, i és una cosa que estranya. A veure si haurem de posar el kill paff durant tot l'any!

Mireia ha dit...

Home, doncs sí mosquits al gener ja és el summum del canvi climàtic!

Anònim ha dit...

Molt pacma, molt protegir els animals, però llavors som els primers a matar mosquits. Està clar que hi ha jerarquies entre els animals.

Garbí24 ha dit...

i la nostre temperatura també va en augment.......

Carme Rosanas ha dit...

Jo, a casa meva, ja fa al menys 2 o 3 hiverns que veig mosquits. I ho trobo una injustícia i una indecència, no hi ha dret...

Ni pacma ni romanços, contra els mosquits tot val!

Elfreelang ha dit...

ara que ho dius ahir mateix vaig poder localitzar un mosquit amenaçador i ho sento però el vaig ruixar amb insecticida... si els temps estan canviant i només el meteorològics els altres estan ancorats al passat

rits ha dit...

Caram... quin hivern. De mosquits a neus,... un no parar d'esdeveniments. I jo, sense poder fer-hi gaire al blog.

petonets a tots!!!!