13/12/10

Tu vas a ser rey león

I és que es pot saber com se t'ha fet aquesta melena impossible de pentinar?


Em tens el cor robat i cada matí, després de despertar-me, et faig quatre mimitos cantant-te la cançó del rei lleó (i això que no he vist la peli).
M'has enamorat amb les teves piruetes, les teves curses, atacs mig suicïdes sense por. Amb el teu saber estar, la teva gràcia i espontanietat.
Ets divertit i fas riure, ets molt sociable quan hi ha gent a casa, escoltant atentament les converses a taula, buscant jugar.
Ets guapo i ho saps. Et poses bé davant la càmera i fins i tot et volen penjar a les webs.
Ets carinyós a més no poder, t'agraden els mimitos a la panxa i ets el primer que sap quan estic trista i em fas carícies a la cara (això si, alguna vegada se t'escapa l'ungla sense voler).
Et quedes mirant tot allò que faig, sigui cuina, teclejant l'ordinador o fins i tot estenent la roba.
Tens el paladar fi, no t'agrada el pernil dolç o el fuet, però si el gall d'indi, els cigrons i el pebrot escalivat. I les olives són per jugar!
Ets el més important de la casa i si algun dia arribo, no em véns a rebre i no et trobo, em fas patir de valent.
Fins i tot t'enyoro quan passo uns dies sense veure't.
Si fóssis home, per mi, series perfecte. Mai més en buscaria un altre.



ps. Ja sé que em faig pesada, crec que és el tema/personatge amb més posts. Però que n'és de guapo! Mai havia entés l'amor cap als animals fins que va arribar a casa. Ara, qualsevol animaló, fins i tot de la jungla de la feina, és ben important.
Tant aquesta foto com la de la barra lateral les va fer un amic dissabte a la nit enmig d'un sopar. Va ser l'atracció del sopar.

22 comentaris:

fanal blau ha dit...

Ha quedat ben guapot el puck, i segur que un home ben "guapot" acabarà per acompanyar-te tant bé.
És ben fotogènic...;)

Bona nit, rits!

maria ha dit...

Fins i tot sembla que s'hi posa bé.^^

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

En Puck és un gat molt "alleonat" i es veu molt "senyor". :)

Assumpta ha dit...

Mare meva, quina pelambrera!! hehehe sí que sembla un lleó!! :-))

Assumpta ha dit...

Oooooooooh!!! Quin pessebre més maco has posat a la barra lateral!! :-))

Ara imagino en Puck assegut al costadet, sense tocar res, només mirant... :-))

El porquet ha dit...

És preciós!... llàstima que jo els tinc certa al·lèrgia... o serà que ells me la tenen a mi?

Sergi ha dit...

Sí que s'està convertint en un petit lleó! Però és que no et falta raó, eh, és guapíssim aquest gat. No sé d'on ha tret aquestes melenes, el meu és ben pelat! Però li queda de conya.

Ah, Assumpta, que t'ho creus que el Puck s'estiraria al costat del pessebre sense tocar res! Vaja, no sé ell, si es tractés d'algun dels meus, i mira que eren bonets, això no durava ni dos minuts.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Guapo... però GUAPO GUAPO!!! Tot un senyor Lleó!

(quina mà de pèl...)

Avui l'Otis em tortura, no para de miolar, mèu, mèeeeeeu, meèeueuee... Deu ser la bronca reglamentària després de les vacances...

lolita lagarto ha dit...

què mono! vull dir què gat! qui pugués miolar amb tanta tendresa..

Carme Rosanas ha dit...

Caram, quin lleonet més maco!

sànset i utnoa ha dit...

hahaha, quines pintes! m'ha fet riure moooolt!
per què un home si tens un rei així a casa teva? aiiix!

(no m'agraden els gats però intento empatitzar...)

Utnoa

_MeiA_ ha dit...

I que trist seria viure sense estar rodejada d'aquests animalons....


:)

Martulina Divina ha dit...

Mmm i tant que és maco. I és que a mi m'encanten els gats, no hi puc fer més. Són senyors, elegants i més llestos que la fam! No et sentis "tonta" d'escriure sobre ell tant sovint... hem d'expressar les nostres emocions i això n'és una mostra! Endavant!

wanderlust ha dit...

hahahah, els cigrons, al meu també li agraden.
Ell estaria orgullós de com l'has descrit, segur que s'hi sentiria identificat.

Elfreelang ha dit...

Un senyor gat-lleó el teu Puck! miola o rugeix? de debó és un gat guapíssim ara que no se li apugin els fums eh?

sànset i utnoa ha dit...

Encara que no en tinc cap, són les meves bèsties preferides!

Uns bitxos "autèntics"!

*Sànset*

rits ha dit...

Moltes gràcies per comentar. De tant en tant tinc necessitat de parlar d’ell. És dels personatges més importants al meu dia a dia. Oi que és guapo? O jo el veig molt guapo!!! Això si, el que ja no us he explicat és les coses que no fa gaire bé, com que és patós i no sempre cau de peu, que tinc tot el sofà rascat fins a veure’s la fusta, o que deixa pèl a tots els racons, que li encanta mossegar,.....

Ai, FANAL BLAU, jo ja he desistit de trobar un home com en puck. I si, és ben fotogènic!! Li agrada la càmera!!

MARIA, s’hi posa, s’hi posa, i encara que no miri, el tio queda bé a les fotos!!!

JOSEP LLUÍS, és el que més gràcia em fa, aquesta melena entorn a la cara. No l’havia vist en cap gat que no fos de raça persa. Algun avantpassat de raça deu tenir, però ell és animal de camp.

M’alegra que t’agradi el pessebre, ASSUMPTA, et confesso que a mi no em fa gaire el pes, però me l’han regalat i és el que hi ha. Si et vols imaginar el puck mirant-se el pessebre, endavant, no et trauré la il•lusió, fins i tot et diré que es dedica a bressolar el nen Jesús,.... però el cert és que no li falta raó al XeXu, té grans temptacions de tirar-lo a terra, que tirar a terra les coses és una de les seves aficions preferides.

Pobrissó PORQUET!! I ets dels que estornuda o se’ls posa els ulls ben inflats i vermells? Tinc amics de les dues versions, i no poden venir a casa, temen en puck!!

Jo tampoc havia vist un gat amb aquestes melenes, XeXu. Em fa molta gràcia, però respatllar-li ja costa més. Els teus eren i són molt més bons jans que no pas en puck!!!! Així que ja pots comptar, diguem que li dono dos dies al pessebre (fet expressament?...mmmm......és que no m’agrada gaire aquest pessebre, el trobo carrincló), però no li diguis a l’Assumpta!!! Que li fa molta il•lusió!jejeje

rits ha dit...

Ca L’OTIS, és un petit Simba, jejejeje No és pas bronca, simplement t’ha d’explicar totes les aventuretes que ha viscut mentre éreu fora!!!! Quan torno d’estar fora encara que siguin dos dies, el puck, aquella nit està descontrolat. No em deixa dormir.

LOLITA LAGARTO, els seu miols de vegades, sobretot a les 2 de la matinada, no és que siguin gaire tendres....

CARME, és preciós!!

Mmmm, UTNOA, innocent. De debò en tindries prou amb un lleonet com en puck? Jejeje, a veure si entre uns quants, aconseguim que si que t’agradin els gats.

_MEIA _, ara que he viscut amb, em resultaria molt difícil viure sense.

PANDORA, m’has fet pensar. Potser ara mateix en puck és de les personetes que més m’envolta darrerament. I per això el tinc tan present. Són preciosos. Reconec que hi ha molts gats molt ariscos, però el puck ho és en la justa mesura. Sembla fet expressament per a mi! Jejejeje

WANDERLUST, que bé!!! Ara ja conec a algún gat que li agraden. Ell es fa estimar molt.

ELFREELANG, té els fums una mica pujats, el gat-lleó. Però és que el mimo massa. Ja ho sé!!!! Què hi farem!!!!

SÀNSET, doncs serà feina d’uns quants blogaires gatuns aconseguir que li agradin a l’Utnoa! Són excepcionals. Tenen molta personalitat!!

Una abraçada a tots i totes!!!

caterina ha dit...

Vull un moix! Fa anys que vull un moix! Però, per normes de la casa, no en puc tenir :( És preciós! I sí, sembla un petit lleonet. Quin encant! Llàstima que no sigui home... ;)

Assumpta ha dit...

Oooh! si és preciós el Pessebre!!... Doncs mira, tot i que el comentari d'en XEXU m'ha fet riure hehehe jo vull imaginar-me en Puck tranquil·let mirant-lo ;-)))

rits ha dit...

CATERINA, doncs ja tens un nou projecte, un petit moix per quan t'independitzis!!!

ASSUMPTA, quan ho faci te'n faré una foto. Acabo de mirar, i el nen Jesús continua al seu lloc. Es deu haver cansat de bressolar-lo

sànset i utnoa ha dit...

Va, si ho aconseguiu us dono un premi!

*Sànset*