4/2/08

2008. L'any del vuit.

El número 8, ves per on, mai m'ha suposat gran cosa, però ara comença a tenir un caire ben especial.
8è 8ena serà la meva casa, virtual a partir d'avui; física a partir del maig.
I el 2008 un any ple de canvis. N'estic segura. Crec que ja n'hi ha prou de mirar-me tant al melic, crec que ja n'hi ha prou de plorar pel què no pot ser. I crec que he d'apendre, d'una "punyetera" vegada, a somriure a la vida.
Que coses boniques, n'hi ha a patades, i semblo especialitsa en veure-les del revés. I de coses amargues, també n'hi ha, però millor endolçir-les tan com poguem, no?
No diré que, a la mínima que se m'escapi, renegaré d'aquesta energia sobtada i m'endinaré en el costat fosc (per no anar més lluny, avui mateix ha estat un dia ben pensit entre malentesos per mail i respostes no gaire encertades...), però la voluntat de somriure hi serà present.
Vull parlar de fets i de gent. De cinema i fisn i tot una mica de política. Vull parlar de sentiments, d'aventures i desventures. Vull parlar, vull explicar sense embuts el què em mou.
No espereu grans reflexions profundes (sovint em quedo a mitges), no espereu grans discursos ni grans relats. Simplement el que em vagi passant.
Perquè simplement com déiem amb la k aquest matí... una noieta que intenta passar-s'ho el millor possible.
Un petó i fins aviat!!

3 comentaris:

Tots 3 ha dit...

Benvinguda de nou al món positiu!! M'encanta aquest verd que has escollit, m'encanta el disseny i, sobretot, m'encanta el nom!! Estic segura que cada vegada que obris el blog i vegis el verd d'esperança, et renovarà les energies positives!!
Un petó ben fort!
PD: Has vist? He sabut posar-me un nom per a fer-te comentaris....

Anònim ha dit...

Benvinguda de nou al fantàstic món dels blogs!!!! Ja ho trobava a faltar!!!
Perquè llegint el teu blog, et vaig coneixent cada vegada millor. I encara que no esn veiem tant sovint com ens agradaria, així em sento més en contacte amb tu.
Preciós verd esperança...!!! Segur que és un bon començament!!!

rits ha dit...

moltes gràcies!!!

si, si, un any de canvis... ja ho deia jo...

el blog ha d'anar millorant, però entre presentacions, desesperacions i hipoteques no trobo la concentració.

poquet a poquet. a la vida, tot millor poquet a poquet, no?