8/4/20

8 d'abril de 2020. Dia 26

Com de ràpid han passat els dies. De debò ho dic. Fa una estona parlava amb el bon amic Ferran de com de ràpid ens estaven passant els dies, com al principi de tot semblava que 26 dies hauria estat una muntanya.

El cert és que teletreballar, i en el meu cas, en segona (o tercera o quarta) línia de front, ajuda. Hi ha tanta feina, que per poc que puc, tinc la sensació de fer alguna cosa (i això que també és cert que faig poc, no m'he atrevit a anar a repartir epis, cosa que em fa una mica de vergonya admetre).

El cas és que tot i estar a casa, teletreballar, cuinar, rentar plats, roba, neteja, algo de pilates i moltes trucades i trobades en línia, tampoc em queda molt de temps per tot allò que tenim a l'abast: que si teatre, cinema, series, llibres, trencaclosques,.... ni per l'objectiu que m'havia plantejat, preparar-me la teòrica del cotxe! (si, ja sé, ara que hem de canviar el planeta, vaig i em vull treure el carnet de conduir, però és que la distància dels pares la porto molt malament i si els pogués anar a comprar, o si més endavant marxo fora, el cotxe és el que tinc per poder-hi arribar ràpid).

També és cert que he tingut un contratemps: l'ordinador de 12 anys ha dit prou. I tot, per una errada meva. I ara escric aquest post a contracor des de l'ordinador que m'han deixat de la feina. 

I jo que volia fer molts posts, han passat quasi 20 dies sense escriure. Aviam si recupero embranzida, que anava bé.

I és que abans del contratemps, tenia un post a mig escriure. I després, va arribar la proposta del Xexu, i quan ja les tenia pensades, patampam, fora línia, només connexió mòbil. Així que, encara que sigui tard, aquí van les meves cinc afirmacions, on sols una no és certa:

1. He treballat amb dos dels membres de la taula de negociació PSOE-ERC.

2. M'han fet fora de 2 discoteques emblemàtiques de la ciutat.

3. A Londres, vam pujar a un taxi (d'aquells típics d'allà) al crit de "siga ese autobús!".

4. He sopat al Celler de Can Roca en molt bona companyia.

5. Li he posat el nom a un vi.

Apali, quina és la falsa?


8 comentaris:

Garbí24 ha dit...

No et conec prou.... però diré la 2

Assumpta ha dit...

Hehehe va, jo voto que la FALSA és la 4... que hagis sopat al Celler de can roca!

Donant per entés que la 3, això de "siga a este autobús" no va ser en castellà (com ho poses tu) sinó en anglès, clar :-DD

La 1 me la puc creure perfectament.
La 2 també. Tots hem estat joves hehehe (clar que podria ser que t'hagués passat una vegada i tu hagis posat "dues"...)
La 3 me la crec.
La 5 també, que tu ets molt entesa en vins ;-))

Quin pal que se t'espatlli l'ordinador!! Sort que te n'han deixat un :-DD

Sergi ha dit...

He de dir que a mi també em falten hores al dia, em passen força ràpid, tot i que també reconec que no porto tant temps tancat a casa com altres, i veurem què passarà a partir de la setmana vinent, ja que hi ha possibilitats de tornar a la feina.

Pel que fa a les afirmacions, diré que la falsa és la 3. En tot cas, en cas que sigui cert, posaria en dubte que fossis tu qui digués la frase. Si la va dir algú altre que anava amb tu, podria ser.

Carme Rosanas ha dit...

Jo dubto entre la 2 i la 3. Com que la que no l'ha dit ningú és la 2, serà la que jo proposo.

Jo tampoc tinc temps de plantejar-me què podria fer. Faig tantes coses que no dono l'abast... no em sobra ni mica de temps.

artur ha dit...

Jo tiro per la segona, tot i que totes em semblen que poden ser reals... a veure :)
Salut !!

Susanna ha dit...

Potser la del taxi. Alguna cosa em diu que no et surt dir això. Ja veus, ni que et conegués tant! Hahahahahah!!!

Jo no em plantejo llegir llibres no llegits, ni mirar Netflix ni tan sols treure més la pols de casa. Prou en tinc a entretenir el meu "micu" de fira...

rits ha dit...

Doncs aviam si l'heu encertat....

1. Sí he treballat amb 2 dels membres de la taula de negociació PSOE-ERC. Una, la millor cap política que he tingut en els 17 treballant a l'administració. L'altre, el pitjor mal bitxo que només vam coincidir 4 mesos, però va ser de les poques persones (per no dir la única) que m'ha fet plorar laboralment. Dolent, maquiavèl·lic i incompetent.

2. Fa ja molts anys, però una nit ens van fer fora amb les amigues de A+saco (Zelete o actual Razzmatazz) per fumar, i això que encara no hi havia la llei antitabac. L'altre, del Sidecar, perquè si, perquè a un amic se li va caure la cervesa al terra i el segurata ens va veure conflictius, quan no matem ni una mosca!

3. No vaig dir jo la frase, però tampoc deia que jo la digués. De fet, la idea si que va ser meva. És dels meus primers viatges, hem d'agafar el bus per anar aeroport. Pugem, seiem, dubtem, baixem i quan marxa ens adonem que si que era el bo. Però també ens adonem que un s'ha deixat una motxilla amb la càmera reflex (que llavors era un luxe) dins. Sols podíem seguir l'autobús i arribar abans que la gent baixés. Vam aconseguir recuperar la motxilla. I això que no estava on ens l'havíem deixat.

4. El Sr E i jo ens considerem una mica gurmets. A més, per temes professionals, ell i un germà Roca es reconeixen en alguns actes però no es coneixen formalment, i volem anar-hi. Però no ho hem aconseguit. Ens diem de fer guardioles, però no hi ha manera!

5. Si tot hagués anat com tocava, ara al mercat hi hauria un vi blanc nou. Boníssim, monovarietal autòctona, amb gran acidesa i frescor, pròpia d'un àmbit geogràfic amb una festa molt arrelada i coneguda. El nom el tenia registrat el Sr. E i quan li vaig explicar que funcionaria i molt bé en aquest vi, es van convèncer els tres socis. Si surt, serà un èxit, n'estic convençuda (ara, a esperar que pugui sortir).

Per tant, la falsa és la 4! Assumpta, l'has endivinat!!!!

vrajitor ha dit...

El vostre marit / la vostra dona va dir de sobte que vol divorciar-se i que voleu que els dos torni a formar una família feliç? A continuació, deixeu de mirar, perquè el doctor White, el gran encisador, té una solució per a vosaltres. Sóc banquer de professió, quan el meu matrimoni de vuit anys es va esfondrar, això em va trencar el cor i fins i tot va afectar la meva feina, perquè sempre pensava i no em concentrava. M’encanta el meu marit, de manera que estic buscant maneres de recuperar-lo després de viure separat durant uns 7 mesos. Vaig trobar un testimoni sobre un home que va dir que va aconseguir promocionar la feina amb l'ajut del gran encisador Dr. White, així que vaig contactar amb ell, li vaig explicar els meus problemes matrimonials i em va assegurar que les coses anirien millor per a mi , però va dir algunes coses que cal fer per assolir el meu objectiu, vaig seguir les instruccions i avui visc feliç de nou amb el meu marit, és realment un home meravellós i beneït pels seus déus. Poseu-vos en contacte amb el metge blanc per qualsevol tipus de problema de vida al número de WhatsApp:
+17168691327
o per correu electrònic: wightmagicmaster@gmail.com, no us penedireu de conèixer-lo.