9/10/18

Tardor 2018

Florence + the machine, you've got the love

Ja fa dies que és tardor. La fresqueta ens deixa dormir amb la finestra tancada, amb llençol i cobrellit; quin gust!

És la meva estació preferida. Ho he dit tants cops. La lluna plena d'octubre, els capvespres curts però preciosos, els colors dels boscos, prats i conreus, les platges buides,....

Aquesta tardor l'encaro amb optimisme. Em convenço que ara ens ve una etapa positiva a la família; encara queden ferides obertes per guarir, decisions a prendre, canvis a afrontar. Però no els puc viure amb angoixa sinó amb un convenciment que ens faci avançar.

Necessito descans i centrar-me en mi mateixa. I això m'està fent trontollar per dins i fora, doncs l'estar tan pendent dels que estimo m'ha fet sortir durícies als peus, xiulets a les orelles, mal de cap, dolor muscular ... I toca encarar els reptes que tenia per aquest any que per diversos motius s'han anat posposant.

Reviso els propòsits d'estiu, n'he complert ben poquets. Així, que els de tardor intentaré que siguin just en la mesura dels grans reptes a complir:

- Escriure la llibreta. Tinc esborranys i apunts per damunt la taula del menjador.
- Construir el blog-llibre dels 10 anys de blog. Tinc la idea al cap, però renoi, no m'hi poso!
- Aprendre a cosir a màquina. Ja m'he apuntat a un curset a Sant Cugat que em fa molta il·lusió!
- Llegir Ma. Aurèlia Campany. Tornar a reservar el llibre a la biblioteca.
- Fer una escapada, on sigui però escapada. Tinc tantes propostes!! que arribi novembre i les vacances pendents!
- Fer neteja a casa i caixes. Almenys, ja tinc caixes.

ps. I quins són els vostres propòsits actuals? 
Sempre en poso 10, però crec que prefereixo escurçar i aviam si els compleixo.
La foto, cabernet del Priorat que a hores d'ara ja està collit.

8 comentaris:

artur ha dit...

Et dono la raó !. La Tardor es una bona època per aquestes iniciatives, semble una època més apaivagada,tranquil·la,que ens ofereix reflexió.
Jo també he pensat molts cops, lo del llibre-blog, però sempre se'm queda enrere... a veure si ens en sortim i ànim per que acompleixis tots els teus !.
Bona Tardor !.

Carme Rosanas ha dit...

Doncs em semblen molt interessants els teus propòsits. N'hi ha un parell que s'assemblen amb els meus i que són d'aquells d'anar fent.

Jo m'he proposat conèixer tants pobles de Catalunya com pugui, i anar-ne portant el compte. I en faig també un blog, addicta que soc! Aquesta és una feina que va pervllarg, tant la de conèixer com la d'expressar-ho en imatges i/o text. També m'he proposat fer un recull en paper (o al menys en pdf) dels meus posts de la Col·lecció de moments. No tots. Seria massa. N'estic fent una tria: poemes i imatges. Ja m'hi vaig posar el curs passat i ara ja m'he proposat enllestir-ho en uns mesos.

Molta sort i bona tardor, rits!

Sergi ha dit...

Propòsits de tardor? Només lectors, la planificació lectora la porto bé, la resta, tal com vingui. Compleix els teus si això et fa feliç, que d'això es tracta. Que tinguem una bona tardor, d'aquestes que ens agraden.

Pons ha dit...

Afegeix a la llista de propòsits comentar més a Pons's Blog

Xitus ha dit...

Quin plaer llegir-te de nou, rits.

Gemma Sara ha dit...

Blog-llibre? Sounds good!
Sí, és la teva estació preferida, gaudeix-la!
Jo no tinc nous plans, de moment. Potser fer més natura, per la family sobretot, però tampoc com una obligació. Si em tira més el cine, què hi farem! :)
Ptons

Elfreelang ha dit...

fer-se propòsits està bé ara el més complicat es acomplir-los .....jo no he ni tingut temps de fer-me'ls....aprofita el moment i fes el que et surti fer ....sort!

rits ha dit...

Caram, això que ja no et notifiquin els comentaris per correu electrònic és una mica un rotllo, què hi farem!

Artur, benvingut i moltes gràcies pel comentari! Prometo passar ben aviat per ca teu! Aviam si ens en sortim del repte del llibre, jo veig que em quedarà per una estació més...

Carme, ja vas més avançada que jo, no els tinc ni recopilats! Vaig seguint el teu propòsit dels pobles de Catalunya per altres xarxes, endavant i podràs fer un rànquing! per cert, arrel del teu comentari he pensat un post que espero que t'agradi. Amb el Sr. E tenim un repte similar, tot i que no podem fer moltes sortides.

XeXu, això dels propòsits lectors semblen com obligacions que et poses. Els meus propòsits són més aviat desitjos a complir.

Xitus, igualment!

Gemma Sara, fa tant que no vaig al cine. És com si l'hagués perdut per complert.

Elfi, segur doncs que els que et vagin sortint els compliràs, doncs!

Petonets a tots!!!