22/6/18

Per l'estiu que comença

La gran eufòria, Joan Dausà

Ahir, el meu cap va voler celebrar l’arribada de l’estiu. Just a mig matí, ja havia arribat l’estiu. A mi, em va fer gràcia, però sols vaig pensar en la calor. Després, una foto d’instagram d’una persona que admiro molt i m’agraden molt les seves fotos i les seves reflexions, explicava que una amiga també l’havia felicitat per l’estiu que arriba, i que just havia esdevingut l’equinocci, el moment en què estem més amunt. I reflexionava amb el què estava fent en aquell moment.

Ahir, me’n vaig anar a dormir pensant en els colors de l’estiu, aquests grocs, torrats, taronges del sol que crema. Els blaus de les aigües de la piscina, del mar barrejats amb turqueses. El verd dels boscos, de la llum entre les fulles.

I vaig tenir ganes d’escriure. 

Vitalitat de fer, de somriure i d’esperançar-me en que tot torni a fluir. Ganes de tornar a connectar-me. Sí, connectar-me amb mi mateixa. De ser, de permetre’m ser, amb tot el que hi ha i no puc canviar.  I de dir, de comunicar-me. De fer-me entendre. D'estimar. Però no perdre més, que he estat apunt de perdre-ho tot.

Ganes d’estiu, ganes de fer. Aquí els meus propòsits:

- Esmorzar al balcó sovint.
- Nedar per la Costa Brava i la Costa Daurada.
- Conèixer la Catalunya Nord.
- Trencar-me la closca amb el petó de Klimt.
- Llegir Maria Aurèlia Campmany.
- Construir el blog-llibre dels 10 anys.
- Aconseguir les arrecades aro.
- Aprendre a cosir a màquina.
- Caminar per boscos i cims.
- Cuinar una paella.

Per l’estiu que comença! 

Bona revetlla i bon estiu, que tota cuca viu.

ps. Desitjo que també tingueu molts propòsits d'estiu. 
D'escriure ja ho faig, però en silenci. en un tortuós silenci. Fer-ho públicament potser li dóna color enlloc de negror.

6 comentaris:

Garbí24 ha dit...

tots som assumibles.....però només cal fer-ho si ve de gust, perquè fer el que te ve de gust si que és aconseguir objectius.
Bon estiu.

Carme Rosanas ha dit...

M'alegro de llegir-te, rits!

Jo no em faig molts propòsits d'estiu, o potser és que sempre em faig els mateixos i acostumo a complir-los i ja em van bé:

Caminar pel Pirineu
Llegir molt
Una mica del cinema que se m'escapa durant el curs
Dibuixar (aquest any especialment, que no he dibuixat gens en els darrers mesos)
Banyar-me a la Costa Brava i si puc en algun llac o riu de muntanya.
Continuar escrivint al meu ritme habitual.


Espero que puguis acomplir els teus i que passis molt bon estiu.

Galionar ha dit...

Que tinguis un molt bon estiu, Rits, tal com desitges. No sé si compliràs tots els teus propòsits però de moment has estat feliç imaginant-los, i ja és molt.
A mi la calor em deixa feta pols, així que l'únic desig és sobreviure-la.
Una abraçada, bonica!

Elfreelang ha dit...

molt bon estiu per a tu i que puguis fer complir tots els teus propòsits !
abraçades

Gemma Sara ha dit...

Reconnectar-te, compartir el que escrius... Un blog-llibre? I els colors de l'estiu, bons plans! Que es compleixis, esclar que sí! Ptns!

Sergi ha dit...

Ara l'estiu ja fa una mica que corre i em sembla que heu patit molta calor per aquí, però espero que els teus propòsits vagin complint-se i que sàpigues trobar el temps i l'empenta per dedicar-t'hi. Jo ha he fet les vacances, així que ara em toca pencar i aprofitar els caps de setmana i estones lliures. Això sí, almenys a la feina hi tinc aire condicionat!