2/9/17

Setembre



"Do you remember the
21st night of September?

Love was changing the minds of pretenders

While chasing the clouds away"

September, Earth, wind and fire

I què hi farem, si a mi m'agrada setembre

Si és que té tot de coses bones: deixem enrere la calorada (si, ja ho sé, no et facis il·lusions que encara en farà, però serà diferent), les nits ja pots tancar la finestra i fins i tot dormir tapada amb llençol; encara fa bo per gaudir de la platja i a sobre ni et cremes ni et sents com en una llauna de sardines; si hi encara hi ha festes majors i vespres per fer copes a les terrasses; si tothom ja torna i recuperes vida social; si tot torna a començar; I perquè si, perquè moltes bones coses m'han arribat en setembre.

I si, deixem enrere aquest mes d'agost, que com tots els mesos d'agost dels darrers anys, ha estat feixuc, de treball, de calor, d'emocions negatives que recaragolen els bons moments; del tedi dels dies llargs i calurosos amb poc a fer; i a sobre, aquest any, tenyit de tragèdia col·lectiva que cadascú ha portat com ha pogut i que a mi m'ha demanat una mica de dol i silenci.

I d'acord, s'acaben les vacances, però és que les meves ja havien acabat a mitjans d'agost, i tots sabem que no és possible mantenir-les per sempre, i menys si no jugues a la primitiva. I d'acord, els dies es fan curts, però no minúsculs. I d'acord, venen dies moguts, però hi estem més que preparats, no?

Així doncs, treure la pols a la mandra, i començar a omplir l'agenda, de reptes, de dates, de vida. I tinc tants, de reptes!!! Ah, i a ballar!



ps. I si pot ser, el blog també!
La foto, del petit P. que em va acompanyar a comprar la nova agenda. Per esborrar-lo amb ell, la qualitat de la foto no és gaire bona, què hi farem.
Destijo que hagueu passat molt bon estiu i que també torneu amb energies renovades.




6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Bon setembre i bons reptes... que l'agenda s'ompli en una mesura raonable, si pot ser sense estrés...

Ferran Porta ha dit...

T'acompanyo, Rits; a mi també m'agrada el setembre (ni que sigui perque porta la fi de la calor) :-)

Elfreelang ha dit...

benvingut setembre de tardor, benvinguda pluja i fresca, espero, i benvinguda tu de qui espero llegir -te molts més post setembre i octubre i tot l'any!

Sergi ha dit...

A mi també m'agrada molt més el setembre que l'agost, és clar. Però estic content de com ha anat, i això que he treballat tot el mes tret del dia 14, però els caps de setmana m'ho he muntat bé i estic content. Veurem el setembre, que com a mes és millor, pels motius que tu dius i altres, però que serà enfeinat i frenètic, segur. Així que molt benvingut setembre, però ja espero l'octubre!

Garbí24 ha dit...

tots els mesos tenen bons i mals moments, però si ens quedem amb els bons i agafem amb ganes el proper tots seran bons.
Et desitjo una agenda plena de bons moments.

rits ha dit...

Moltes gràcies!

CARME, sobretot sense estrés!! el vull ben lluny.

FERRAN, i també t'agrada perquè és el teu aniversari!!! Moooltes felicitats!!!

ELFREELANG, doncs si, aquesta és la idea, també tornar aquí.

XEXU, de moment tenim molt a viure aquest setembre. Octubre, ja es veurà.

JOAN GASULL, doncs si, quedem-nos amb els bons.

Molts petonets!!!!