10/8/15

Rependre


I follow rivers. Lykke Li.

Reprendre la quotidianitat. La rutina. Tornar. Acabar les vacances.
I somriure. 
Retrobar-te amb la família, amb els amics. Fer una copa a la terrassa mentre s'acosten els llamps i trons de la tempesta, riure i retrobar complicitats. Rebre bones notícies, missatges alentadors.
Explicar el viscut. La vida. Els camins, els menjars, les aventures, les gents. Reconèixer que no t'has atrevit a fer rafting, que això ja no és per tu.
Tenir novament presents, la intimitat que creix a cada instant. Fins i tot en les desavinences. Sobretot per les complicitats explicades, insinuades, teixides.
Descobrint país; fent país.
Fent camí.

ps. Ja fa una setmana que he reprès l'activitat quotidiana, però agost ja ho té això, no és gens quotidià. O potser sí, en una nova quotidianitat.
La foto, Sant Joan d'Isil.

7 comentaris:

Garbí24 ha dit...

La vida ben viscuda esdevé felicitat, sembla que tens un aprovat. Bon agost rutinari i sempre diferent.

mar ha dit...

Un retorn ben dolcet!
Que bé rits!
Petonets!

Elfreelang ha dit...

bé ben tornada! veig que han estat unes vacances plaents .....a seguir!

Anònim ha dit...

Tornar a les vacances sense deixar-les del tot, oi?

Gemma Sara ha dit...

Jo també tornaré a la quotidianitat estranya de l'agost, és un reprendre diferent, sí... petonets! (em sembla que jo tampoc hagués fet ràfting, tampoc m'atreveixo amb els tobigans més grans d'Illa Fantasia :))

Sergi ha dit...

En una setmana també retornaré a la quotidianitat, i en el meu cas l'agost serà estrany, el que en queda, per la quantitat de feina que tindré. Em faran oblidar les vacances de cop, però això tampoc és cap novetat. Ja hi hem passat moltes vegades per tornades a la feina, sabem de què va. Generalment tot està allà com ho vas deixar, tant a la feina com fora.

rits ha dit...

Merci a tots!!!! i bentornats!!!!