7/1/15

Una presa de xocolata i dues copes de cava rosat

Tenia un post fet, apunt de publicar. Lligat, trenat, escrit. Des de ben endins, de les entranyes. D'aquells que fa temps que no escric i que m'agraden. I per primera vegada des de que tinc blog (i aviat en farà set anys), no el vull publicar. No perquè em faci vergonya, no perquè tingui por de qui el pugui llegir. No. Res d'això. Només perquè hi ha coses que no només són meves. Són de dos. De l'un davant de l’altre a la taula. D'una presa de xocolata i dos copes de cava rosat.
ps. Ha estat un final d'any i començament tan difícil. Per sort, sols ha estat una manera de posar moltes coses en ordre. I mirar endavant.
El post no el llenço, me'l guardo per mi. I desitjo que algun dia, li pugui ensenyar.
ps2. Per cert, molt bon any nou. 

9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

si les coses han acabat en ordre, ha estat un bon cara a cara que potser pot evitar problemes més greus en el futur

Elfreelang ha dit...

si les coses acaben bé ....ostres m'has intrigat!
que tinguis un any molt ple de tot allò que desitges rits!

Sergi ha dit...

Passaré per sobre de la curiositat que tinc i et donaré un consell, si el vols acceptar, pensant en tu i només en tu. Fes-me cas, ensenya-li. Ara és el moment de treure la valentia. No cal que li diguis que és un post, és senzillament un escrit. No te'n penediràs, n'estic segur.

Laia ha dit...

I no cal res més, sobretot si hi ha xocolata pel mig! Fora bromes, és una molt bona reflexió, Rits, i molt bon senyal saber-ho percebre. Li pots ensenyar o no, això només ho decideixes tu, però també pot servir per a tu mateixa, per a reafirmar-te els pensaments, per sentir-te segura i ferma. Segur que el post també li pots fer percebre d'altres maneres, no només deixant-li llegir. Materialitzar-ho també és una bona forma de tirar endavant, no?

En fi, res del que digui tindrà sentit, ningú et coneix millor que tu mateixa. Així que endavant les atxes i bona entrada d'any, Rits.

Carme Rosanas ha dit...

Molt bon any, rits, amb post o sense...

Gemma Sara ha dit...

Ha començat dur, l'any... esperem que millori, un post no publicat també fa la seva funció, per a tu i potser també per a ell. Petons.

Relatus ha dit...

Bé, per això tenim els blogs: per fer els que vulguem amb ells. Que vagi tot moolt bé!

rits ha dit...

Moltes gràcies a tots. No sé ben bé què dir. Espero que tot millori.
Un petonet a tots!!!

Assumpta ha dit...

Un post breu i molt misteriós... molt interessant... esperem que amb bon final :-)

FELIÇ ANY NOU!!!