22/7/13

Ara sí: vacances



Ara sí: estic de vacances.

I encara que ja hagi fet dues setmanes de vacances laborals, avui, començo vacances. S'han acabat les tres colònies que m'han portat de bòlid els dos darrers mesos, sense arribar a preparar bé cap de les tres. 

Ara, dues setmanes només per a mi. Sense viatjar ni sortir de la ciutat, ja que ni m'he coordinat bé amb els amics i de fet, no tinc ni un ral. Però dues setmanes de descans.

Per dormir sense despertador, anar a la platja, fer escapadetes d'un dia, veure amics sense presses ni mil coses al cap, arreglar i fer cosetes de casa, posar en marxa nous projectes, treure la pols al blog. Per llegir, fer algun cine. Per menjar bé i treure'm la por d'anar en bici. O simplement, de no fer res.

ps. aviam com se'm posa això de fer vacances quan ningú del teu entorn en fa.

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Només et demanaré una cosa, fes el favor de convertir aquest post en realitat, fes-te cas i que el resultat d'aquestes dues setmanes sigui tan fantàstic com pinta el teu escrit. Senzillament, deixa que passi.

El porquet ha dit...

Doncs a gaudir-les! Intensament, plenament, amb calma quan s'escaigui o amb presses si et ve de gust i quan el cos t'ho demani.

La qüestió és que les visquis amb un bon somriure d'estiu!

Anònim ha dit...

Genial que estiguis de vacances tranquiles! ara ja no tindràs cap excusa per saltar-te cap dels posts del meu bloc ;-)

Sílvia ha dit...

Així és com haurien de ser les vacances! Fes tot el que et vingui de gust, no et privis de res. Gaudeix molt molt i molt.

Galionar ha dit...

Que les puguis gaudir a tope, Rits, i que le dues setmanes et donin temps per fer tot el que et proposes. I si no, tant és; al capdavall, estàs de vacances!
Una abraçada!

Elfreelang ha dit...

Dues setmanes per a gaudir amb calma de la ciutat, cervesa fresca o orxata , un munt de parcs amb arbres...llegir fer el que et vingui de gust ! jo estic de vacances fa una setmana el problema és que encara estic fent feina ...però amb calma ...
abraçada!

maria ha dit...

Ja et tocaven. Te les mereixes. Apa! ara a gaudir-les.Ja ens explicaràs.^-^

Garbí24 ha dit...

segur que te'n surts perfectament de fer-les inoblidables, de fet ho espero, tots en mereixem uns dies de tranquil.litat

Carme Rosanas ha dit...

Bones vacances, rits... segur que seran ben lliures com han de ser... deixat anar i gaudeix de les hores!!!

Petonassos!!!

Gemma Sara ha dit...

Oe oe oe!!!
Deixa'm recomanar-te un llibre: "Tu i jo, ara i sempre" Laurie Frankel, t'agradarà més que "Blade Runner", m'hi jugo una birra o dues ;)

sa lluna ha dit...

Molt bones vacances, gaudeix de tot el que facis i si això és no fer res, gaudeix-ho també!! :)

Aferradetes i bon dia!!

Ariadna ha dit...

A partir del 'per dormir sense despertador' he començat a tenir-te molta enveja.
Disfruta-les moooooooolt!!!

Anònim ha dit...

Bones vacances!!! Descansa molt i fes tot allò que et demana el cos, estigui a la llista o no!

rits ha dit...

Moooltes gràcies a tots pels vostres comentaris. La veritat és que si, estic aprofitant aquests dies per descansar i posar en ordre certes coses, que ja van prenent lloc.

Un petonet ben gran!!