8/5/13

No et deixaré anar



M'agrada tant aquesta cançó i aquest video. Fantàstic. És per tu, estimat Tyrion. Encara que ja no estiguem junts a Hivernalia, hi sóc. Tots hi som, mantenim els nostres noms damunt la taula i el nostre lema, per fins i tot plorar, si cal i podem. I farem front a l'hivern per més cru que sigui.


ps. Ahir vaig ficar la pota. D'aquelles ficades de pota que només em passen a mi, bé per viure a l'inòpia, o bé per no tafanejar sovint, o bé per la feinada que tenim, o bé per no preguntar més sovint com va tot.
Va ser tot tan dolorós, feia tan de mal les paraules que escoltava, els ulls tristos que veia, que no vaig saber què dir.
De vegades, sembla que la vida hagi ser encara més dura en qui menys s'ho mereix.

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Molt grossa devia ser la ficada de pota pel que transmetes les teves línies. Que et quedi el consol de saber que això passa a les millors famílies, per més que el tràngol no te'l treu ningú, ho sé, ho sé...

Sergi ha dit...

No podem estar sempre a l'aguait, de vegades necessitem que ens ho diguin, i llavors hi serem, però tenim tantes coses al cap que de vegades se'ns escapen coses, per evidents que siguin.

Carme Rosanas ha dit...

Hi ha persones que tenen una vida molt dura, ben sovint comparteixo hores amb alguna d'elles...

I em sap greu que t'hagis de sentir malament per una ficada de pota involuntària. Sap molt de greu, però la gent també ho entén, crec.

Garbí24 ha dit...

Si la persona és com ha de ser normalment enten la nostra ficada i es preocupa menys que nosaltres mateixos. No t'hi capfiquis, som humans.

Anònim ha dit...

tranquil·la, ficar la pota es natural, es humà, si no fiquessis mai la pota series... series... com jo :P

El porquet ha dit...

Sap molt greu cagar-la d'una manera tan notòria com expresses en aquestes línies. Però segur, que aquell que potser vas ferir sap, perfectament, que no ho vas fer amb cap mala intenció, ben al contrari.

I jo crec que si les coses no estan fetes amb mala fe, totes es poden perdonar.

rits ha dit...

FERRAN, més que important, molt dolorosa per qui la va rebre i per mi. Eren notícies dolentes i mai ens agrada sentir-les. Em fastigueja aquesta poca habilitat que tinc en ficar la pota, però amb els dies tb he aprés que l'altre devia estar estranyat que no li digués res. Només puc fer que acompanyar-lo.

XEXU, no era evident. En Tyrion és molt reservat i no estem aprop físicament, xò és d'aquelles persones que es fan estimar amb el temps. El personatge li va ni que pintat. Sé que no m'ho té en compte.

CARME, completament d'acord. Hi ha gent que la mala estrugança els persegueix.
Si, ho ha entès, xò no treu que a mi em sàpiga greu.

JOAN GASULL, cert xò em sap greu no haver-lo cuidat una mica. Espero poder esmenar el meu error.

pons007, ja m'agradaria ja assemblar-me ni que sigui una mica a tu.

PORQUET, si, no m'ha retret res ni està enfadat, és massa bona persona. Només està trist i m'agradaria poder-lo ajudar xò només puc estar al seu costat.

Un petonet a tots!!!