6/12/12

Deixar empremta



Hi ha persones que deixen empremta. Per com son, per com pensen, per la seva bellesa, per la seva intel·ligència, pel seu magnetisme,.... Persones que d'una manera o d'altra et captiven, que desprenen una àurea ben especial. Tenir-ne alguna aprop és una gran sort.

Ahir ens va deixar una d'aquestes persones a la família. D'acord, potser era ja força gran, havia fet la seva vida, dues filles precioses, quatre netes i una vida plena d'alegries i també de penes. I el seu adèu ha estat ràpid i patint poc. Massa ràpid. Sabia com voldria explicar-ho, fins i tot com havia pensat en escriure un relat de les germanes Pérez.  Però tot ha anat tan ràpid que no tinc ni capacitat de reaccionar.

I encara que no és propera del tot, la tristesa m'invaeix. Els seus ulls verds, preciosos, i aquell riure encomenadís i sincer, aquella veu tan peculiar seva. Energia pura, afrontant els problemes amb una força increïble. Així és com vull recordar-la.

Ahir ens va deixar la mà dreta de la mare. La seva força. Tenien una relació entre de mare i filla o germanes. Una relació que ha deixat la mare molt malferida. Ahir em vaig haver de deixar de tonteries com les del post passat. Reaccionar davant la realitat i deixar de ser nena per ser adulta. 

ps. I com sempre, les coses es compliquen i s'ajunten. Ahir també trucaven que portaven a la meva iaia (mare de la meva mare i germana) al Clínic, en una de les ja habituals rutines del que sabem que un dia passarà, una tarda d'anar amunt i avall. 

12 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Ai aquesta vida...ànims i molta força per superar-ho. Una abraçada

Sílvia ha dit...

Hi ha moments que ens fan reaccionar i ens sorpren com podem arribar a afrontar situacions tristes o difícils. D'on treiem la força? Segur que sempre l'hem dut dins, com l'amor. Ànims, Rits! Una abraçada

Sergi ha dit...

Toca estar al costat de la teva mare, i de la senyora que ha marxat, no només recordar-la, sinó també aprendre'n. Les persones que deixen empremta sempre són un exemple i n'hem d'aprendre tot el que puguem.

Anònim ha dit...

també hi ha persones que deixen empremta pel seu humor, i per la seva modèstia xD

Alba ha dit...

Hi ha persones ben especials, tens tota la raó. Ànims rits, que aquestes persones amb àurees especials no abandonen el món així com així, la seva energia sempre hi perdura! Ptonets!

Elfreelang ha dit...

Ànims i abraçades ....hi ha persones que sí que deixen empremta, una empremta inesborrable! que no sigui res greu i la teva àvia millori!

Carme Rosanas ha dit...

Molts ànims, rits! fes costat ala mare, aquests dies, segur que et necessita més que mai.

Una abraçada doble, encara que ella no em conegui...

Jordicine ha dit...

Molts ànims. I un petó.

El porquet ha dit...

Poca cosa es pot dir per i fer per omplir el buit que deixen aquestes persones. No crec que mai pugui ser reemplaçat per ningú altre. Són úniques.

Molts ànims i estigues ben a prop de la teva mare. I espero que la iaia hagi pogut millorar una micona.

rits ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i ànims. Si, n'hem d'aprendre molt d'aquestes persones excepcionals i de tot el que ens han donat.
El tema iaia no millora. Ja veurem.

Una abraçada a tots!

Anònim ha dit...

ftmeb [url=http://www.drdrebeatscheapsales.com]cheap beats by dre[/url] qdkypi http://www.drdrebeatscheapsales.com wmjq [url=http://www.drebeatsstudioheadphones.com]cheap beats by dre[/url] clelfx http://www.drebeatsstudioheadphones.com wybd [url=http://www.beatsdreheadphonesonsale.com]cheap beats by dre[/url] ifmkgw http://www.beatsdreheadphonesonsale.com zzbkw [url=http://www.dreheadphonesonsales.com]beats by dre headphones[/url] mhzsch http://www.dreheadphonesonsales.com qjjiw [url=http://www.drdrebeatssales.com]monster beats[/url] qnzkt http://www.drdrebeatssales.com iowye [url=http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml]cheap beats[/url] ljvjd http://www.focsa.org.au/myreview/beatsbydre.phtml zyq

Gemma Sara ha dit...

Arribo tard, rits, però no vull deixar de dir-te que em sap greu i que t'envio una abraçada i una per a la teva iaia.