23/8/09

Dormir-se al cinema



Mai he agafat i he marxat d'un cinema a mitja pel·lícula perquè no m'estigués agradant o no pogués més. Només vaig tenir clar després de passar-ho francament malament en una peli, que mai més aniria a veure pel·lícules de por.

De la mateixa manera, mai m'he adormit al cinema per avorriment. I això que de vegades fan cada pel·lícula que deixa tan que desitjar.

Però si que m'he adormit per cansament. És allò que encara que no vulguis, entre la fresqueta, els sofas i no haver d'estar pensant en res, simplement gaudint de la pantalla, fa que els ulls vagin caient, caient i sense voler caus rendida en un son profund que justament passa enmig del moment més important de la pel·lícula.

M'ha passat dues vegades. La primera, enmig d'una pel·lícula genial, que m'atrapava, Juno, però el cansament pels fets dels dos darrers dies havíen estat tan intensos, que la distensió i amabilitat del moment em van deixar abatuda mitja pel·lícula. No l'he tornat a veure, és recordar aquell moment, i mira que m'estava agradant.

I l'altra, ahir. Vaig anar a veure Enemigos Públicos després d'una setmana de bojos i un cap de setmana d'allò més intens. I a mitja pel·lícula, entre tirs i més tirs, entre persecucions i tot em vaig adormir. Trist i curiós. Ni el Johnny ni el Cristhian van ser capaços de mantenir-me atenta a la pantalla.


ps. La pel·lícula em va decepcionar. Massa sang i fetge i poc entrar dins dels personatges, dins d'una història que donava per molt més que una estètica perfecta.

21 comentaris:

Sergi ha dit...

Jo també em puc declarar culpable d'això, també m'ha passat, em penso que només un cop. Va ser mirant Stigmata, fa molt temps, un divendres a la nit. Després d'això, vaig concloure que era millor no anar al cinema en aquella franja horària, després de tota la setmana de treballar i dormir poc. El divendres vespre sempre s'està molt cansat, i si fas alguna cosa activa bé, però un cinema...

helenna ha dit...

Joem vaig adormir veient Mothman, una peli horrorosa del Richard Gere que pretenia fer por.
Estic d'acord amb tu, Juno és fantàstica.
Un blog molt interessant el teu, si m ho permets anire passant.
Salutacions!

zel ha dit...

Jo no recordo haver-me adormit al cinema...fa molts anys, perquè hi anava esperant fer manetes, ara, perquè hi vaig molt poc...

kweilan ha dit...

Jo tampoc no m'adormo però amb una pel.li de gangsters com aquesta, potser sí.

JJMiracle ha dit...

Jo tampoc no recordo haver-me adormit al cinema, però sí que de vegades he estat a punt, especialment en sessió golfa després d'un dia d'activitat (a mi, però, quan m'agrada més anar al cinema és a la primera sessió). Precisament l'altre dia vaig anar a veure Enemigos públicos i em va agradar, no se'm va fer pesada.

estrip ha dit...

aquest any jo he experimentat això mateix en una ocasió. Una nova experiència per mi.

Anònim ha dit...

A ma mare sempre li passava jeje i conec d'altres què en lloc d'adormir-se per decepció, s'oblidaven de la pel·lícula, una abraçada!

Andrea. ha dit...

M'encanta el cinema, però que jo recordi només m'he dormit en dues pel·licules.
-La primera veient Hulk, fa anys, deixant-me enredar per alguns amics... per favor quina pel·li més dolenta!!!! Per sort no vaig ser l'única de la colla, encara li recordem al noi en qüestió.
- La segona, no sé quina peli era, diria que era una d'animació, i no se'ns va ocorrer res més que anar al cinema just després de tornar d'unes coònies fent de monitor, i on evidentment no haviem dormit quasi gens.

Ferran Porta ha dit...

Hehe, ara ja sabem que NO anar a veure al cine; merci per fer-nos estalviar pasta i temps!

Ah, i servidor sí que s'ha quedat fregit al cine, algún cop. I algún altre he pirat, directament, a mitja pel·li. No recordo quina va ser l'última (ves, normal que no la recordi, oi? :), però no fa pas gaire...

Bona setmana, Rits.

Assumpta ha dit...

Bé... com jo vaig mooooolt poc al cine seria estrany que m'hi adormís :-))

McAbeu ha dit...

Ara que mi has fet pensar, recordo que em vaig adormir veient el Dràcula de F. Ford Coppola. Serà que ja estic curat d'espants ;-DD

Cris (V/N) ha dit...

Jo em vaig endormiscar a dues grans "pelis".... Mejor imposible, del Sr. Nicholson i Los Puentes de Madison.... ara no recordo el motiu, suposo que casanci també rits, però, no me les he tornat a posar més, i ara me n'has fet venir ganes, a veure si va ser això o.... no sé, les buscaré, les miraré, i ja t'en diré el resultat!! :)

rits ha dit...

vaja, doncs ja veig que això és un mal d'uns quants! me n'alegro de no ser la única a qui afecti d'aquesta manera el cansament.

Doncs a mi m'encanta anar al cine el divendres al vespre, XeXu, no a la golfa però si a la de les 10, perquè surts, fas alguna cosa però tampoc és molt actiu, que llavors si que no aguanto. en aquesta no coincidim, eh!

helenna, moltes gràcies per la teva visita. Crec que ni l'he vista aquesta peli, i això que el Richard Gere és el Richard Gere.

zel, així que anant al cinema a fer manetes!!! mira-te-la ella!!! llavors el que importa menys és la peli i segur que no t'adorms!!!

kweilan, a mi em solen agradar les pelis de gagsters, eprò aquesta m'ha decepcionat.

P-CFACSBC2V, a sessions golfes crec que sols hi vaig anar una vegada, buf! són massa tard. Més que pesada vaig trobar que li faltava profunditat, massa trets i robatoris i no entrava a la història. però reconec que està molt ben feta!

estrip, espero que no hagi estat una experiència traumàtica,... a mi no m'agrada, et queda la sensació d'haver perdut els diners.

Cesc, com que s'oblidaven de la pel·lícula???? ais..... tinc una amiga que també li passa com a la teva mare!

Buf, Hulk, luthien, no m'estranya! i tornant de colònies ja vau fer prou atrevint-vos a anar al cinema! nosaltres com a molt fem una copa i cap al llit falta gent!!!

No sé, Ferran, a molta gent li està agradant, eh!

Assumpta, algún dia t'hi portarem!!!!

McAbeu, doncs mira que a mi aquesta peli em va fascinar! a més la veia a tercera fila i era espectacular, quan porten el jonathan cap al castell amb la llum vermella del capvespre, la música i els ulls del Dràcula, buf!!!!! i això que no m'agraden les de por, però reconec que aquesta potser més que de por té un cert aire misteriós i romàntic

doncs, va dóna-lis una oportunitat, Cris. Jo tampoc he vist Los puentes de Madison i m'estic plantejant veure-la arrel d'un post de la Rita

Xitus ha dit...

Recordo haver fet diverses coses al cinema però adormir-m'hi no pas...Mon pare sí jeje allò que li has de pegar cops de colze. La meva freqüència cinèfila està molt baixa, això va a èpoques.

Anònim ha dit...

M'he dormit per cansament a alguna peli algunes estones, i al teatre, etc.

Però quan matinava les 5 del matí i anava al teatre durant tota una setmana, era impossible no adormir-se. El més sonat va ser que em vaig adormir al concert de Lluís Llach, però tampoc és que m'entusiasmi...

no dic el meu nom que encara algú em mata per dir el de Lluís Llach...

Sergi ha dit...

Home, el dia que em vaig a dormir (l'únic que recordo), era sessió golfa, que sortíem d'un assaig de castells i va acabar tard. La sessió de les 22h encara te l'aguantaria, hehehe.

Garbí24 ha dit...

Quant el cos demana descans s'ha de descansar.....la peli ja la tornaran a fer .
Massa sang i fetge cansa ......

Núr ha dit...

Ostres! Doncs que jo recordi no m'he adormit mai al cinema! I tampoc no m'he aixecat per marxar quan no m'agradava la pel·lícula. Juno no l'he vista i ara que has dit què et semblava Enemigos públicos... jo la volia anar a veure i m'han dit que estava bé! argh! Jo, de pel·lícules de por, fa temps que no en vaig a veure al cinema, però de tant en tant encara tinc la temptació de veure'n alguna quan en fan a la tele... i no ho hauria de fer! Després ho passo mooooolt malament!! :S Però les pel·lícules de sang i fetge m'encanten; acció, gàngsters, trets... :D

violette ha dit...

Oh! A mi també em passa. I ho passo fatal abans de dormir-me en un son profund del que desperto molt estranyada d'haver-me dormit. La veritat és que em sap molt de greu que em passi...
Al menys aquesta peli que dius no l'aniré a veure! ;)

rits ha dit...

Doncs si que va a èpoques aixó del cine, Xitus. Per cert, dolent, quines coses has fet tu al cinema, ais!!!! suposo que disfrutar de bones pel·lícules!

Anònim, aixó no s'hi val! com vols que algú et mati per haver-te dormit en un concert del Llach, qualsevol diria que és un sacrilegi! i més amb els horaris que dius que portàves, no m'estranya!!!

Ja deia jo, XeXu, amb lo poc de dormir que ets tu!! ais, però la golfa un divendres si que ha de ser durilla i més després de tant esforç físic!

garbi24, de vegades l'ànsia d'anar-la a veure et fa passar males passades. I si que cansa, no calia.

Núr, si t'agraden les pelis de gangsters, t'agradarà. a molta gent li està agradant. jo no devia tenir el dia. I Juno és preciosa, de veres, te la recomano!

violette, si que et quedes com estranyat. A molta gent li està agradant, eh! busca més opinions, potser vaig esgarrada i com li deia a la Núr, no tenia el dia.

Clidice ha dit...

No m'adormo al cinema perquè fa tant temps que no hi vaig! :( ara bé, jo sóc perillosa en això, que a la que enganxo una butaca ... sort que no ronco :P

Gràcies pel comentari, ens llegim :)