6/1/09

Puck, puck, puck


No han estat uns bons temps, ho sé.

L'arribada del fred va fer que es despertéssin puces arribades de no sabem on, si del camp, d'algunes sabates o de la pròpia casa nova, però el fred i la calefacció les va despertar, i fins que no les vam aconseguir caçar, vas passar uns dies una mica irritat.

Els darrers dies no t'he fet massa cas, no hem jugat i massa, doncs no estava massa per fer-ho.

El regal de reis crec que no t'ha agradat massa, un llitet ben maco, no sé ben bé perquè, segur que estaràs més còmode que no pas al llit, donant-te patades mentre em moc.

I demà tinc l'últim regalet. I aquest no te l'esperes. Estàs enfadat perquè t'he tret el menjar, però així ho han manat. Et fas gran, i encara que et pensis que m'agrada fer-te la punyeta no és així, estaràs més bé capat. Ara encara no ho saps, però abans que et converteixis en un gat sexy i trenca cors de les gatetes de la barriada i et posis nerviós, millor capar-te.

Però arribaran els bons dies, deixarà de ploure i no t'espantaràs amb els llamps i trons, i et faràs gran, continuràs xerrant quan arribo a casa, explicant les mil i una fetes que has fet i les coses que has descobert. T'amagaràs sota el llit només obrir la porta i continuaràs intentant agafar les coses de damunt la taula. Saltaràs encara més amunt i derraparàs intentant fer de Messi colant les pilotes sota el sofà. I sobretot ronronejant mentre veiem una peli plegats.

Has estat la millor inversió del vuit8ena.

Ais demà...

17 comentaris:

Sergi ha dit...

No seria un regal gaire agradable, però em penso que serà el millor. Si pogués, t'ho agrairia, però no demà, d'aquí un temps. Demà segur que no li fa gràcia.

Anònim ha dit...

Sona bé el què li dius què farà al arribar a casa, ho fas pel seu bé i no sempre és fàcil, però s'han de cuidar tot i què no agradi el què es fa...

Striper ha dit...

Pobret bitxo sento esgarrifences de pensar-hi pobret no li facis aixo.

JJMiracle ha dit...

Sí, jo també penso que la "capamenta" serà el millor per a tots. Ànims, Puck!

òscar ha dit...

res. un pis pas i a casa tan content. i si, al damunt, llegeix el post estarà content i orgullós.
petooonets!

Assumpta ha dit...

Segur que en Puck nota com l'estimes i sap que no faries res que no fos pel seu bé :-)

rits ha dit...

Ais la carona que posava quan l'he deixat.....

k ha dit...

ànims, que has fet bé i ho saps!
A la llarga ja veuràs que és el millor per ell
Ptenets per tu i pel Puck quan el recullis.

Unknown ha dit...

Tinc una pregunta: els gats poden quedar-se en un pis tancats? Res, res, coses de ser de poble... Els gats de casa anava a la seva i quan volien entrar a casa es posava a miolar davant la porta fins que algú venia i trucava el timbre per ells. Ho dic de debò!
Pobret! Però sí, segur, que és el millor. Ànims!

rits ha dit...

k, nenita, recupera't! de part teva

Tirai, que xulo això que expliques!! si que es poden quedar sols a casa si els deixes menjar, beure i la sorra. I de fet, per això tinc un gat, trobo que els gossos s'ofeguen més en un pis, els gats en canvi s'adapten força. Esclar que lo xulo fos que puguéssin campar tranquil·lament, xò a la ciutat... a mi em fa una mica de cosa i a mes visc en un vuité! d fet li volia fer una gatera perquè pugués sortir al balcó quan volgués, però el vidre és no sé què doble i no se'n poden fer...

estrip ha dit...

es fa difícil entendre que un bon regal és que et capin, però suposo que és la ignorància meva cap aquest petits animalons.

Segur que estarà feliç ben aviat doncs!

labruixoleta ha dit...

ostres... ara, així d'entrada em sortiria dir-te que això dels regals sorpresa, de vegades pot ser una mica com les festes sorpresa... que no a tothom li fan molta gràcia quan s'hi troben... Però vaja, normalment al final, una festa és una festa i tothom s'ho passa bé. I sembla que el teu regal, tb tindrà final feliç.

Segur que tot anirà bé, i si és el millor, doncs ben fet. Una abraçada!

Jordicine ha dit...

No m'agraden els gats! Ni els gossos! Ni cap animal... per tenir a casa. Un petó, Rits.

Salva Piqueras ha dit...

rits, si de cas, a mi no cal que em regalis res... jajajaja!!!

Vaig tenir una gata que va morir amb 14 anys i són molt més afectuosos del que la gent acostuma a pensar. Independents però sempre atent a l'estat d'ànim de qui el cuida.

I jo el tema del cel el calmava amb pastilles, però si et descuidaves, estaves perdut!!

I perdona per confondre el Huck Jackman amb el Rupert Everett!!!

bimbonocilla ha dit...

tot bé?
segur que sí.. i aviat recuperat i en forma per treuret del llit!! et penses que anirà a dormir al nou?!!?
marramiau!

Anònim ha dit...

Ui!!!! Pobret Pucket! Pero els gats no tenen memoria a llarg termini, i d´aquí a uns dies ja se n´haurà oblidat.
PD (o PS): ja he vist que els dies d´amigdalitis han estat molt fructifers pel blog... I que has reflexionat molt! Ja,ja! Un petó pels 2!

rits ha dit...

Us informo que encara que ahir va estar xafadot, xafadot, assegut al sofà com un ànima en pena, avui ja ha tornat a saltar i còrrer darrera la pilota!
Tot ben fet i amb els veterinaris que se'ls queia la baba! és que és de carinyós!!!

Estirp, és d'aquells regals de... és xq ho necessites,...xò que penses ...vaya....


Bruixoleta, doncs si.... per cert, a mi les festes sorpresa no m'agraden (en el fons si, xò són tantes emocions....) fa dos anys me'n van fer una i encara he sigut incapaç de veure'ns les fotos!! I em va encantar, xò m'emociona massa.

Jordicine, jo també era d'aquestes, i ja veus, ara em sembla que seria incapaç de viure sense ell.

Bimbonocilla, gràcies! tot perfecte. és un campió. I no, no dorm al seu llitet.... prefereix les meves patades involuntàries.

El Puck ja torna a ser ell. Bueno, no sé jo si he arribat a massa llocs aquests dies. I últimament em costa trobar coses per escriure.