6/8/08

"Cuando el ser humano se olvida de que tiene un mundo interior se olvida también de sus propios valores. Valores que debemos añadir al mundo que nos rodea; debemos crear, inventar. Si de vez en cuando no emprendemos un viaje por nuestra vida interior con el fin de encontrarnos allí, estos valores acabarán por perderse".

Michael Ende

extret d'aquí

4 comentaris:

Assumpta ha dit...

Rercordo quan vaig llegir "La historia interminable". Ja estava a la Universitat.

Un company de classe em va deixar el llibre, a ell li havia agradat molt i me'l va passar.

El vaig començar i pràcticament no vaig parar... era la tarda, el vespre, la nit, (suposo que em deuria aturar un moment per sopar), la matinada, i jo llegint a llit fins a no sé quina hora... dormir quasi res, obrir els ulls i acabar-lo al matí.

Em va encantar :-)

Anònim ha dit...

Avui necessitava un post així, una frase que em dugués a perdre'm per mi mateix, per dintre... feia massa que voltava per fora... gràcies :)

rits ha dit...

Assumpta, no l'he llegit, i aixó que he vist la pel·li i el tinc a casa desde sempre,... potser ha arribat l'hora. Necessito enganxar-me a la lectura,... un hàbit que abans em treia la son i que no sé com recuperar.

Cesc, me n'alegro molt que et serveixi, jo també necessitava arribar a mi mateixa, a dins del meu cor per recuperar i deixar estar tonteries de sobre.

Un petó per tots dos!

Striper ha dit...

Lo jodido es cuando no encontramos valores.