14/7/15

Vacances, per fi!

As sweet, Núria Graham

Ara sí, per fi, de vacances. I quines ganes, i quina necessitat!

Ja no recordo què ha estat altres anys, suposo que com aquest, però aquest any tinc molta necessitat de vacances, sobretot, de descansar. Més enllà de la feina, que ha estat un curs molt i molt dur, també d'oblidar-me de grups de whatsapp, de reunions, de trajectes en bus o en metro estressants creuant la ciutat amunt i avall, amb presses per arribar a tot arreu, oblidant-me del que realment vull, necessito o sóc, simplement per fer allò que se suposa que he de fer. També per oblidar-me i refer llaços esquinçats pel dia a dia d'obligacions i cansament.

I ganes, moltes ganes de fresqueta, de camins nous, de descans a la platja. De silencis, tinc molta necessitat de silenci, de corriols de rius, ocells. De les onades de la platja, d'una orxata al capvespre. De llegir sense pressa,  d'una capbussada refrescant. De passejar entre vinyes, conèixer racons del nostre país que no he vist mai. Trepitjar terra nova.

Fins i tot, de no marxar massa lluny. Tenia una proposta i a últim moment, la vaig anul·lar. No tinc ni ganes de fer turisme, amb el que a mi m'agrada! però m'estaré fent gran? No, simplement no és el que necessito ara. És ben curiós com el cos i la ment manen.

Desitjo que també tingueu les vacances que necessiteu!


ps. De fet, vaig començar vacances divendres a la tarda, però va ser el darrer spring estressant del curs, marxar de colònies fins ahir a la tarda. I encara que em diguin que amb el temps lliure un fa el que vol, marxar de colònies no és que sigui, precisament descansar.
I bé, començo les vacances amb una setmana força atapeïda de coses, però el ritme, ja és diferent.
La foto, de la xarxa. No ho faria mai, això d'una hamaca enmig del riu, quina por! xò transmet tot allò que vull per aquests dies.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones vacances. Mentrestant jo continuaré tirant el país endavant amb la meva dura feina...

Relatus ha dit...

Apa, bones vacances. I llegeix força :)

Jordi Dorca ha dit...

Trepitjar vacances, terra nova.

Galionar ha dit...

Gaudeix-ne tant com puguis, bonica! I carrega't de nova energia amb totes aquestes coses sensacionals que penses fer!
Una abraçada!

Sergi ha dit...

A veure si per un cop això de vacances vol dir descansar, perquè normalment no són equivalents. Coneixent-te, faràs mil i una activitats socials, però efectivament, el ritme no és el mateix. Gaudeix-les!

Carme Rosanas ha dit...

Bones vacances, a la teva manera, descansant o no... Tot val, si et ve de gust!

Gemma Sara ha dit...

Doncs aquesta hamaca té molt bona pinta, eh? Vinga, a descansar, totes les coses que vols fer són molt apetitoses, com prendre orxata (crec que és l'únic defecte que la Sara li ha trobat a Itàlia :)
Petonets!

Gemma Sara ha dit...

Doncs aquesta hamaca té molt bona pinta, eh? Vinga, a descansar, totes les coses que vols fer són molt apetitoses, com prendre orxata (crec que és l'únic defecte que la Sara li ha trobat a Itàlia :)
Petonets!

Laia ha dit...

Oooh jo ja compto el dies perquè comencin les meves...

Molt bones vacances Rits! Descansa molt molt.

maria ha dit...

A gaudir-les, maca!!!

Xitus ha dit...

A vegades anhelem les vacances com el paradís de no fer res i quan arriben no en som capaços. A mi em passa. M'estresso ben aviat si faig massa activitat i llavors m'avorreixo o tolero poc el no fer res. Argh. Paciència, poc a poc... Deixem reposar. No hi ha acció sense repòs. Mirem-nos-ho així per a justificar el dolce far niente.

Sergi ha dit...

Que gaudeixis molt de les vacances!

Elfreelang ha dit...

tampoc cal posar l'hamaca vora el riu.... descansa, frueix i fes tot allò que t'agradi!!!

Garbí24 ha dit...

poder fer el que un vol ja és bona part de les vacances

rits ha dit...

Moltes gràcies a tots! Si, les estic gaudint molt!!!