14/11/12

#14N


Cristianisme i justícia (enllaça interessants articles)
Vicenç Navarro
 
ps. Tot i fer l'esquirol laboralment, avui, vaga general. Enllaçats uns quants links sobre la importància de la vaga general. Laboral tots aquells qui poden, social, econòmica, de consum, de transport. Avui, més que mai, cal estar units contra aquest estat que es desmunta, contra els drets que es retallen per afavorir uns pocs, contra l'injusticia que vivim. Al llarg del dia aniré enllaçant els articles que trobi més interessants. 

8 comentaris:

El porquet ha dit...

Avui, jo sí que desitjaria fer vaga, avui sí que voldria...

Carme Rosanas ha dit...

No sé què dir... que no hi crec, però sembla que hi estigui en contra. No, no hi estic en contra i alguna cosa s'ha de fer per protestar, però no hi crec igualment.

A mi em passa al revés, no faré l'esquirol. No treballaré perquè no puc treballar, però a part de perjudicar-me a mi mateixa, res més no canviarà.

Sergi ha dit...

Si una cosa li falta al nostre poble és unitat, tothom fa la guerra pel seu compte. Als meus ulls, tots hauríem d'estar units contra els governs de dretes que tenim, fer-los fora i implantar una política social que permeti la recuperació del poble, i per conseqüència, la del país. Però com que no tothom ho veu amb els meus ulls, hi ha gent que deu estar d'acord amb el que s'està fent, molta, a jutjar per les majories que hi ha. No sé què s'hi pot fer. Jo avui també treballo.

Garbí24 ha dit...

jo també faig d'esquirol amb la sensacio que s'ha de fer alguna cosa més que una vaga.

Gemma Sara ha dit...

No passa res si no pots fer vaga, hi ha moltes maneres de protestar (i n'hauríem d'inventar més), ara venim de la manifestació i no hi havia un milió i mig de persones (què hagués passat?) però hi havia molta gent, hem d'anar trobant la manera de reconduir aquest malestar cap a noves maneres de fer... Saps? al final em vaig comprar aquell llibre "Adéu, capitalisme", on proposa arribar a una "ecodemocràcia cooperativa", si l'acabo aviat te'l
passo, a veure si veiem la llum! :)

Jordicine ha dit...

Jo l'he feta. Era necessari. Un petó.

Anònim ha dit...

esquirol uhhh fora! a no... calla que jo també he acabat treballant al final! mira que no volia, però al final les circumpstàncies...

rits ha dit...

PORQUET, penso que en vam ser molts que hauríem volgut fer vaga! Xò hem de buscar tb altres maneres. I les trobarem!

CARME, t'entenc en part. Crec que molta gent no creu en les vagues generals xq se n'han fet moltes i de què ha servit? de res. Els sindicats pacten i tot segueix igual. Xò ara el moment és diferent. Estem molt malament i no sé si anirem a millor. X tant, ens hem de moure. La vaga és el mitjà legal, xò com deia, està desvirtuat. Hem de buscar altres maneres. Xò tp posar-nos de cul, hem de pressionar. Mira què va passar l'11 de setembre amb la independència. Qui ho hauria dit que estiguem vivint el que estem vivint, doncs això em demostra que les persones tenim molt a dir. Només cal que sumem esforços. I en la mani de dimecres es va veure. Si, podem i hem de poder.

No deixes de sorprendre'm, XEXU. El teu comentari em sorprèn, no t'havia sentit unes paraules tan dirigides a les esquerres socials. Potser és xq com la teva prioritat ara està encarrilada et comences a fixar en d'altres coses, no ho sé. Xò ho celebro. Potser algun dia faràs vaga i tot!... ;) x cert, et dono la raó en tot el que dius. Alguna cosa farem, i tant! mira la PAH, ha aconseguit (i la mort de gent) que es comenci a parlar de canvis en la llei hipotecària x pocs que siguin.

JOAN, hem de trobar nous mecanismes. Crec que la desobediència és el camí. Mentre, les vages son el recurs legal, tampoc les podem oblidar.

GEMMA, ja me'l deixaràs si és interessant!!! doncs si, hem de buscar noves maneres i les trobarem.
Molt poca gent ha comentat res, xò els que hi erem sabem la multitud que hi havia i sense autocars que vinguéssin de comarques. Si sumem la gent de barcelona i la gent que es va manifestar a molts altres llocs i durant tot el dia, i tant que es supera el milió i mig. Xò és clar, això ara no interessa. Xò ho saben, i tant que ho saben.

Ho sé, JORDICINE, que era necessària. Gràcies per ser valent!

PONS007, ja veus, esquirolet com jo! potser un altre dia, o potser millor, que no s'hagi de convocar, no?

Un petó a tots i totes!!!!