30/7/12

Els premis c@ts




Avui s’acaba el termini per proposar blogs als premis C@ts! Ja heu fet les vostres propostes?

No us penseu que als premis c@ts es guanya calerons, ni un apartament a la Costa Brava, ni tan sols la fama mundial (o potser si? Això ho hauria de dir algun dels guanyadors!), però és una de les iniciatives de la catosfera que més gràcia em fa. És un petit reconeixement al que tant ens aporta en aquest món dels blogs, un dir-nos que ens agrada el que llegim, ens apropa i fa somriure. I a més, al voltant dels c@ts sempre hi ha riures. Tenen alguna cosa que no sé descriure, la màgia de la catosfera. A més estan preparats, gestionats per uns quants blogaires, fent-los encara més propers i amb una feinada que déu n’hi do.

Hi hagut dos mesos de termini per fer les propostes i ara, si no vaig errada (ho explicaran en breu, segur) començarà la fase de votació. I si, dos mesos és molt de temps, però tot i això fins avui no he acabat de fer les meves propostes, tot i que el cert és que el paperet on hi vaig apuntant les propostes, ha donat més voltes que el 27!

Això si, durant aquests dos mesos amb llista amunt i llista avall m’he adonat de cosetes de la meva blogosfera particular i que em fan pensar.

Trobo a faltar blogaires. Alguns dels que eren imprescindibles a les meves propostes, d’aquells que no em perdo ni un post. Alguns s’han acomiadat, han mutat, alguns retornen de tant en tant i d’altres no en sé res i els trobo a faltar.

Molts ens hem diversificat per les xarxes, ens trobem, ens allunyem, però de tant en tant t’apareix algú, i és com si tot tornés a estar en ordre.

El darrer any veig que he conegut pocs blogs nous. Primer pensava que potser és que hi ha pocs blogs nous i fins i tot creia que els blogs ja no es portaven. De fet, ni he pogut fer aportacions a la categoria de blog revelació. Però veient els comentaris veig que si, que n’hi ha un munt de blogs que ni conec i que ni havia vist a casa d’altres blogaires. Potser és que és hora de tornar a eixamplar mirades.

Perquè, finalment, me n’adono que estic una mica més lluny del blog. No sé perquè. Si per temps, per cansament,... no sé què coi passa.  Ara mateix tinc acumulats més de 250 posts al reader per llegir i no sé ni per on començar. Però el cert és que també veig que passa a força gent, que necessita desconnectar-se. No sé si és aquests dies que vivim o què, però també sé que seria una llàstima no participar a la propera edició dels c@ts! Així doncs, toca recuperar aquesta afició, passió, entreteniment, ... el que signifiqui per cadascú de nosaltres que son els blogs, perquè aquesta petita catosfera és un bon indret per gaudir-lo.

Ps. Un agraïment ben gran als gestionadors dels premis! Segur que és una feinada

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Gràcies pel teu post! A veure si els més mandoros et fan cas i, ni que sigui a darrera hora, fan les seves propostes. Encara queda demà també!

Després hi ha descans durant l'agost, període en el que ensenyarem els nominats perquè aneu pensant ja a qui votar al setembre, però efectivament, ja ho explicarem allà mateix.

De vegades també penso que els blogs van de davallada, però espero que no sigui així. El que sí que et puc dir és que aquest any hi ha hagut incorporacions de mèrit que faràs bé de no perdre'ls de vista, alguns són ja d'aquells que sembla que hi són des de sempre, i no pas, si són uns nadons amb bolquers! Bé, comparats amb els vellets com nosaltres, i els ancians totals, que també en queden encara de la vella guàrdia!

Els blogs sempre endavant, i que no es perdi. I tu, a atacar el reader, com pot ser que tinguis 250 posts pendents!! Castigada a casa fins que no el buidis. I no vall fer 'esborrar tots', eh!

Garbí24 ha dit...

mentre puguis fer el que t'agrada, i què que tinguis 250 pendents, el més important és que cada un que llegeixis et doni alguna cosa i no et doni la sensació de perdre temps. A llegir, a gaudir i a votar.

Assumpta ha dit...

Ben fet xiqueta!! :-))

Clar que sí! Col·laborar en aquestes iniciatives catosfèriques és una forma de seguir donant vida als blogs i, més encara, als "nostres", als escrits en llengua catalana!! :-))

Els organitzadors fan molt bona feina i, una forma d'agrair-los la seva tasca és donant-los-hi (està bé això? hahaha els pronoms febles em maten!!) doncs donant-los-hi (o com es digui) més feina encara!! ;-))

Tothom a fer les seves propostes!! :-)))

McAbeu ha dit...

Gràcies a tu per aquest post!

Alba ha dit...

Visca els premis c@ts!!! Molt bon post aquest! petonets!

lisebe ha dit...

Doncs tens tota la rao !!! Jo mateixa he estat i estic molt lluny.. lluitan amb la vida,que no es poc, no m'habia adonat que els premis ja estaven aqui sobre les propostes també.

Gracies per recordar que encara que no estem... del tot, si passem per llegir a les nostres persones amigas els nostres blocaires de sempre, malgrat que el temps ens vulgui menjar del tot encara trobem alguna escletxa per ficar l'ullet.

Visca els premis c@ts es una de las millors feines blocaires !!!

Molts petonets

El porquet ha dit...

Abans de res, faig extensiva la teva felicitació als organitzadors dels premis, que són una currada i són genials! I diria, fins i tot, que cada cop amb més fama i acceptació!

D'altra banda el que et passa a tu amb el blog potser m'està passant a mi també. Però jo tinc localitzat el problema, i és l'absoluta manca de temps de la que pateixo... això fa que no pugui dedicar-hi més temps del poc que hi dedico i he hagut de restringir moltes visites i posts. Malauradament, de tant en tant, i amb molta tristesa, he de fer neteja del reader, on se m'acumulen xifres semblants a les teves!

En fi, Rits. Que jo no sé si estan de moda o no els blogs, però si ens ho passem bé, ni que sigui una estoneta, ja n'hi ha prou!

Elfreelang ha dit...

rits ben explicat i ben dit ...no ´se si els blogs o blocs estan o no de moda...a mi les modes tant me fa! hi ha cada dia blocs que neixen, altres que s'aturen i fins i tot que desapareixen del tot per sempre però la catosfera és viva, és feta a la mesura de cadascú, no hi ha obligacions, ni preses , tothom va al ritme que vol i això és el que més m'agrada ...jo ara a l'estiu tinc més temps que mai per llegir entrades cosa que no passa durant el curs...encantada de llegir-te de nou i encantada amb c@ts!

Anònim ha dit...

demà s'acaba la fase de proposar blocs?!! si encara no tinc acabada la màquina per rentar al cervell a la gent perquè em proposi!! casum dena...

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Aquest post fa temps que l’anava barrinant i al final vaig tenir por de no arribar a temps per publicar-lo! I per proposar als cats!! Endavant els premis!!!! Son una festa!
I barrinant, barrinant entorn a la situació actual dels blogs m’he topat amb aquest post que em dóna força respostes: http://www.productesdeneteja.com/blog/2012/06/20/cuan-afortunado-era-el-tiempo-en-el-que-habia-tiempo-para-perder-el-tiempo/
Tal i com diu, coincideixo que els moments personals fan molt, que no és que ara el blog no tingui sentit, ni molt menys, xò les coses van canviant. I sobretot la diversificació de xarxes ens ha afectat molt. Xò si, el blog continua sent l’eix central. I tant!
Un petó per a tots i totes!!!

XEXU, ha votat més gent?
Merci per fer cinc cèntims de com anirà ara….. ehem, una que es despista i no segueix el blog dels premis al dia… xò espero que no us sàpiga greu.
Si et llegeixes el post del Productes de neteja, ja em diràs què et sembla. El trobo molt encertat. Llarga vida als blogs!! I aviam si d’una vegada per totes em puc tornar a posar al dia i descobrir aquestes petites joies que comentes!
Doncs si, no aconsegueixo baixar números del reader! No tinc portátil a casa (un llarg suplici d’un llarg mes de despeses extres) i amb el ipod no és el mateix.

JOAN GASULL, m’agrada i tant que m’agrada el món dels blogs. I tant que el més important és gaudir-ne!!!

ASSUMPTA, hehehe, no ho havia vist així, xò si. És ben cert, quanta més participación, més fem arribar els blogs. Aviam si em poso al dia i en vaig descobrint de nou!


MCABEU, gràcies a tu per organitzar els premis!!!

ALBA, visca!

LISEBE, tu ets de les que trobo a faltar! La teva tendresa. I si, ja sé que estàs lluitant amb la vida i sàpigues que ens tens ben apropet!! I ens seguirme fent companyia.
VIsca els premis!

PORQUET, fan una feinada que déu n’hi dó!!
Si que fa molta tristesa quan no pots dedicar el temps que voldries.
A mi se’m barregen més coses. Vaig molt apurada de temps, xò sovint el blog ja no està lo capdavant que estava temps enrere. Crec que serà ratxes.
Molts ànims! I que ben aviat puguis dedicar el temps que vols al reader!
I tant que ja és suficient! Fer el que omple, reconforta moltíssim l’ànima!

ELFREELANG, si que és ben viva, xò de vegades la vida se’ns escapa. No ens podem aturar.
Carrega piles ara que tens més temps!!

PONS007, crec que ara si que se t’ha acabat el temps….

Un petó a tots i totes!