21/6/12

Dijous? Little black dress!


Fa molt, moltíssim, temps, en algun lloc vaig llegir o algú em va explicar -no aconsegueixo recordar com o qui- que els dijous era el dia que la gent s'arreglava més per anar a treballar i que era el dia de la faldilla. Els dijous, matemàticament, les noies ens arreglem més per anar a treballar i ens posem faldilla. Primer, incrèdula davant una afirmació que sembla més que tonta, me'n vaig riure. És més, el lògic no seria que ens arreglessim més els divendres? Per allò de començar el cap de setmana..... Però amb les companyes de la feina varem fer la prova. I va resultar científicament cert. Els dijous el nombre de faldilles i vestits més acurats es multiplica.

Per altra banda, hi ha el concepte del little black dress. És un vestit senzill, curt i de color negre que serveix per a tot i que sempre queda bé. Això que les fashionitis diuen que s'ha de tenir com a fons d'armari. Un vestit que sempre et deixa en bon lloc, que pots combinar de mil maneres. És clar que no pot quedar igual de bé que a la preciosa Audrey (això ja només està reservat a unes poques afortunades).


Doncs avui, per art i gràcia de les coincidències, ha estat un dijous de little black dress a la feina. Almenys tres persones del meu entorn proper anàvem amb vestit curt i negre. Però el més curiós era que fins a cinc persones més anaven arregladament de negre (i texans). Més que unes oficines administratives semblàvem oficinistes uniformades. Totes per diferents motius, però per a totes avui no era un dia com un altre, era un dia de little black dress.

I he de confessar que m'ha agradat. Feia temps que no em sentia bé, que no em cuidava la manera d'arreglar-me per anar a treballar, o més que arreglada (mai em veuran amb trajo), cuidada. I sembla mentida com et sents de bé si t'agrada com et veus.

Dressed For Success by Roxette on Grooveshark
 

ps. en fi, un post una mica frívol, que ja va bé amb els temps que correm. I per cert, moltes gràcies pels ànims amb en puck. Sembla que va millorant, espero que ben aviadet s'acabi tot.

16 comentaris:

S.N. ha dit...

Ostres, si ho hagués llegit abans...avui m'he posat pantalons!!

Garbí24 ha dit...

doncs ja saps....net i planxat per dijous que ve i a gaudir del que ens agrada

maria ha dit...

No n'havia sentit a parlar d'aquesta teoria,però la trobo molt interessant. De fet avui per la feina n'hi havia que diuen vestit negre^^.

Carme Rosanas ha dit...

Ostres... i jo sense saber-ho!

Sóc un desastre! Avui dijous i jo com qualsevol dia! :)

El porquet ha dit...

Caram, desconeixia aquesta teoria dels dijous... però si l'has comprovada empíricament... M'has deixat ben intrigat. Ara m'hi fixaré... bé, ara no, ni la setmana vinent, ni l'altra, ni l'altra... que me'n vaig de vacances!!!

M'alegra aquest to positiu del post d'avui. Sembla frívol, sembla una bajanada, però sentir-se bé amb un mateix és el primeríssim pas per a emprendre el dia amb ganes i desprendre bones vibracions cap a la gent del teu voltant. I això és molt important, no? En el fons, no és res més que intentar viure de la forma més plaent que puguem!

Sergi ha dit...

La meva vena científica m'impulsa a dir que l'experiment no serveix si les implicades coneixien aquesta teoria. Per fer-ho bé t'has de fixar en la gent que no sigui del teu cercle i que no saben de què va, mirar si estadísticament el dijous s'engalanen més. Sí, ja sé, potser no us plantejàveu que fossin unes dades del tot fiables, però no em negaràs que també és una bona manera de distreure's amb les companyes, no? Observar les altres i anar registrant. Espero que no us enxampin, però...

Jo et puc fer l'estadística de les noies que treballen amb mi. De 4, avui cap ni una portava vestit ni faldilla. Extraoficialment diré que una ha reconegut que no en portava perquè no s'havia depil·lat...

Clidice ha dit...

No en tenia ni idea, a partir d'ara m'hi fixaré :)

Elfreelang ha dit...

Ho trobo divertit el dijous ? jo a la figuera sense assabentar-me

Assumpta ha dit...

Hahaha no ho havia sentit a dir mai... Jo ahir anava amb texans, com gairebé sempre ;-))

Nena i fa gràcia trobar-se posts així, que fan somriure... Pensa que, a partir d'ara tota la catosfera estarà pendent de veure com van vestides les dones i noies del seu entorn els dijous :-DD

Anònim ha dit...

I tan important és saber portar el vestit com treure-te'l, sempre amb elegància

Audrey ha dit...

Ostres..., no la sabia aquesta! i no sabria què dir-te pel que fa al lloc on treballo. Sí que reconec que em fa molta gràcia quan coincidim amb els colors i el cubicul sembla estar uniformat.

Aiiii l'Audrey que n'és de bonica!

Abraçada,

PD em llegia el post del Puck, espero que ja estigui bé del tot!, segur que s'ha de fer estimar.

rits ha dit...

SN, dona no és que els dijous sempre hagis de dur faldilla. Gairebé sempre porto pantalons, xò per alguna estranya equació, el número de faldilles es dispara els dijous. Ara ja ho saps.

JOAN GASULL, potser me'l poso abans del proper dijous i tot!

MARIA, ostres, me n'alegro que algú reafirmi aquesta teoria. És tan rara... jo tampoc me la creia. I segurament, tb té molt de coincidències, xò fa riure una estona, i ja ens convé, ja.

CARME, és que sempre has d'anar com vulguis. La gràcia està que de vegades les coses coincideixen, i que arreglar-se tb pot ser ben bonic.

PORQUET, gaudeix moltíssim de les vacances, te les mereixes! I a la tornada ja diràs si és cert, encara que a l'estiu, tot s'hi val a la feina!
Gràcies per adonar-te del fons del post. Era just el que volia remarcar i en canvi em va sortir un to ben frívol.

XEXU, és clar que observàvem la resta i no nosaltres, si no, no serveix de res! La gràcia és que això o vam fer fa mooolt de temps i ara ja ningú se'n recordava d'aquesta bajanada fins que dijous al café ens vam adonar que haviem repetit sense saber-ho.
I si, ja sé que és critiqueo per critiqueo, però t'asseguro que no està fet amb gens de mala intenció.
Extraoficialment,.. motls dijous tampoc porto faldilla pel tema depilat, és que fa una mandra!!

CLIDICE, ja diràs si es reafirma la teoria o va per terra.

ELFREELANG, si que és curiós que sigui un dia concret. Hi ha qui porta molt sovint faldilla xò la majoria de dones anem molt amb pantalons. Potser ara a l'estiu, doncs creix el número de faldilles, xò és tot plegat ben curiós.

ASSUMPTA, doncs catosfera, aviam, ja direu si és cert o no!
Me n'alegro que et faci somriure!

GREGORI SAMSA, amb elegància s'intenta sempre! Hehehe

AUDREY, doncs si, quan coincidim amb colors tb fa gràcia. Tenim un company que sempre ens diu si ens truquem pel matí o què!
Merci, ja està gairebé recuperat i estic super contenta per això.

Un petó a tots i totes!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Pstres, jo aquest experiment no el podré fer... perquè a la meva oficina unipersonal no s'hi poden fer aquestes enquestes.
El dijous paella d'aquí, o el giovedí gnocchi de Roma, no hi deu tenir res a veure, oi? Deu ser simple coincidència, tot en dijous...

rits ha dit...

CA L'OTIS, però als restaurants segur que ho podràs veure. Què és el giovedí gnocchi de Roma? no els he tastat mai!!! i m'agraden molt els gnocchi!!! mmm, quina gana!

Un petó!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

El giovedí gnocchi de Roma és l'equivalent romà del dijous paella: als menús del migdia de molts llocs fan gnocchi els dijous. Un gustasso, vaja.

rits ha dit...

Mmmmm, CA L'OTIS, doncs m'ho apunto, fa venir salivera!