23/3/12

Avui l'he rebut!

Ha estat una setmana tan estranya,…El vent ha bufat tan fort que s’emportava boires i duia pluges, que amagava sols radiants i enlluernava novament la mar. I com el temps, tot. Regirat, esbaldit, costipat.

Però avui m’han donat una alegria al migdia (i això que és ben difícil que em passi dins l’horari laboral). He arribat a l’oficina (perquè he tingut un curs i he estat fora bona part de la setmana) i a la recepció, l’encarregada del registre m’esperava amb un somriure “T’ha arribat!, ja ha arribat i te l’he guardat. Quina emoció, oi?”

Ja a la taula amb l’ordinador fent de vaca lletera (el pobre no xuta gaire, trigo més de 20 min en engegar-lo; no vull pensar què passarà quan mori, hauré d’escriure els informes a mà?), no m’he pogut resistir. La meva companya em mirava i somreia en silenci. Jo també. Finalment, li he assenyalat una pàgina i li he deixat.

He anat a dinar a casa els pares i sense explicar-li res, li he dit a la mare que llegís la pàgina marcada. M’ha mirat i sense dir-nos res, m’ha fet un petó al front “I això passa en el blog aquest? I jo que creia que només et distreia del què has de fer. És preciós”. Crec que el 365dies es quedarà a Sants, ja no em pertany. I a mi, em continua fent il·lusió igual.


Ps. No havia tornat a llegir els relats. Quina passada i quina emoció tan gran haver participat en aquest projecte. Moltes gràcies bajoqueta per la dedicació i ganes que sortís el llibre. És una passada. I a tots els que hi apareixeu, és preciós haver-ho compartit amb tots vosaltres.

Així, sense pensar-hi gaire resulta que ja he plantat un arbre (més d’un) i participat en un llibre. Ais, el que em queda ara serà molt més complicat.

19 comentaris:

Sergi ha dit...

Felicitats a tu també, és un gran projecte i a tots ens té molt contents. A mi no m'ha arribat encara, però espero tenir-lo a les mans aviat. Em fa il·lusió. Jo ni tant sols he plantat un arbre, així que ja veus, molta feina per fer.

fanal blau ha dit...

Se m'ha posat un somriure moooooooooooolt ample de llegir-te...:)
:)

El porquet ha dit...

Quina enveja em feu tot llegint els vostres posts sobre el llibre. Jo no hi vaig arribar a participar no sé si perquè vaig arribar tard o perquè no me'n vaig assabentar...

Quina il·lusió que desprèn aquest post... encantador!

Carme Rosanas ha dit...

Encara més il·lusió!
Vaja, crec jo!

Mireia ha dit...

Quina il·lusió, no? L'altre dia amb ma mare el vam comprar en format digital. Jo no hi vaig participar, ella sí. M'anava dient, ja ho faré , un any és molt llarg i no hi vaig ser temps.

maria ha dit...

Felicitats a tots. Us ho ben mereixeu.

Gemma Sara ha dit...

Felicitats, rits! Jo el tinc demanat i ja em fa il·lusió sense haver-hi participat... El que et queda no és més complicat, és... una altra dimensió! :-)

Yáiza ha dit...

Enhorabona, rits! M'ha agradat molt com expliques com t'has sentit. És molt maco. I te'n pots sentir molt orgullosa! I m'alegro de llegir aquest post tan positiu.

Garbí24 ha dit...

apa a comprar-ne un altre que aquest ja te'l han pispat. Jo tambe tinc ganes de que arribi...el tinc encarregat...

estrip ha dit...

Jo encara m'hauré d'esperar uns dies. El dia de la presentació el recolliré!

mmmm... ja en tinc ganes!

Alba ha dit...

M'ha encantat llegir el teu post i posar-me a la teva pell! Quina il·lusió! Moltes felicitats per la part que et toca!!

Elfreelang ha dit...

Ui i quina il-lusió que fa! jo també el vaig rebre divendres!!!!!! fa molt goig tants contes junts!!!

montse ha dit...

Felicitats, per fer-nos compartir tanta il·lusió i emoció.

Laia ha dit...

Oooh sou uns cracs tots els que hi vau participar! Quan tingui la butxaca una mica més plena ja em direu com el puc aconseguir! :)

El món dels blocs és impressionant, mai sabem on acaba tot plegat. Quin regal tan bonic, tenir un llibre amb relats que has escrit tu, no?

MBosch ha dit...

Enhorabona! A tu i als altres integrants del projecte. Jo vaig fer tard!

Per cert, què tal 'Los idus de Marzo'?

Anònim ha dit...

els projectes que costen una mica d'esforç i acaben sortint bé són genials ^^

DooMMasteR ha dit...

Que bé! Moltes felicitats :-D
Sí, ja has fet una cosa més: Participar en un llibre. No està gens malament :-)

Al meu bloc tens una altra coseta ;-)

rits ha dit...

Hola,
Us volia contestar individualment. Em disculpareu, xò ho faré demà. Avui estic en vaga.
Això si, moltíssimes gràcies per les vostres paraules.
Un petó,
rita

bajoqueta ha dit...

Estic saturada de llibre no vos engayaré... jajaja. Somio amb ell, el veig per tot arreu. Tinc encara unes quantes capses a casa de llibres per vendre, estic preparant una altra presentació... i potser penso que no em fa ja tanta il·lusió...

Però quan llegeixo les vostres paraules quan el rebeu em tornen totes les ganes de nou de continuar endavant i continuar ensenyant-lo a on sigui.

Gràcies a tu per haver participat!