27/5/11

Per més que desallotgin...



Això, per més que vulguin, ja no s'atura.
Davant de tot, serenor.

14 comentaris:

calaix ha dit...

indignant!

Filadora ha dit...

M'ha encantat el vídeo.

Barbollaire ha dit...

tant de bo sigui cert i no ho aturi ningú...

però tal i com han anat les eleccions i el que sembla que ens vindrà a sobre...

buf!

Elfreelang ha dit...

La ironia és que diuen que ho han fet per netejar la plaça i jo em pregunto de què? a més pel twitter diuen que els mossos duien la placa d'identificació no visible, l'excusa del barça no val la pantalla gegant estarà a Arc del triomf ....em penso que això seguirà més que mai

Carme Rosanas ha dit...

No s'hauria d'aturar, no...

rits ha dit...

Després del matí que hem viscut, està clar que no es pot aturar.
Estic escoltant el conseller Puig, li hauria de caure la cara de vergonya.

Netejar? com es nota que no ha passat per pl catalunya aquests dies! hi ha una comissió de neteja i cada matí es neteja la plaça. Hi ha més neteja que normalment, quan els coloms fan de les seves.

A les 8h, Ronda de Sant Pere era plena de furgons. Els he vist amb els meus propis ulls.

I d'acord, haurien d'haver deixat entrar, però està clar que estaven en desventatge i creava molta engoixa, portava a violència.

És increïble. Si volien protegir per demà, es podia fer de moltes altres maneres, no com si fos un desallotjament.

I netejar, ho han desmuntat tot!!!

Fins i tot podria dir que vull que perdi el Barça i tot!!!

lisebe ha dit...

Bonissim el video Rits!!

I tant que ja no s'atura !!

Petonets guapa

Sergi ha dit...

El vídeo és brutal. Realment, dia a dia me'n convenço més de tot això, no hi creia, però veig que hi ha gent amb decisió, i se'ls ha de donar suport. Endavant amb el moviment!

Assumpta ha dit...

Però, RITS, quina culpa en té el Barça d'això? Quina conclusió tan absurda... Bé, clar que ets lliure de voler-ho...

Jo no, jo no vull que perdi el Barça, jo vull que guanyi... i creuo els dits perquè si hi ha algú que té la idea d'anar a celebrar a Canaletes (on sempre s'ha celebrat i on suposo que la gent hauria de tenir el dret d'anar lliurement) no es trobi amb els desgraciats de sempre (que tant els hi fa que es celebri l'Onze de setembre, com una victòria del Barça, com el "Dia de la Hispanidad”, o el primer de maig) que només busquen apedregar botigues i destrossar mobiliari urbà, i aprofitin per barrejar-se amb els concentrats a la Plaça Catalunya.

Jo també estic indignada i probablement (per no dir SEGUR que quedaria malament) tinc molts més motius que la majoria dels blogaires molts dels quals teniu la vostra feina segura, els vostres concerts, el vostre cinema i els vostres viatges.

Jo vull que al meu marit li vagi bé la feina, i vull trobar-ne una jo,... i vull que la Caixa no em cobri 20 Eurus... sí, 20!!! per una targeta d'aquestes de la Caixa oberta que gairebé ni fem servir...


I, per cert, em crida l'atenció que en aquest vídeo que has posat tu tothom parli en castellà... ostres, els indignats de la Plaça Catalunya, només UN parla català, tots els demés (i en són un munt) tots s'expressen en la llengua del país veí... gairebé dubtava pensant si eren imatges de la Puerta del Sol.

I, per acabar, com imagino que algú podria tergiversar les meves paraules i interpretar que estic encantada amb el que han fet els Mossos, doncs NO, com ja he dit a ca l’ELFREELANG, no suporto veure gent pegant a qui no es defensa, a qui té les mans aixecades... i alguns Mossos es veia que pegaven ben fort... Malament, MOLT MALAMENT. Em fa ràbia sempre que veig un abús de força per part d’algú... i en el vídeo de l’ELFRI he vist aquest abús de força. Fatal.

fanal blau ha dit...

Tant de bo es mantingui la serenor, i aquesta resistència pacífica que serà la que ens permeti continuar i no aturar-nos.
El senyor Puig, a més de dimitir, hauria de passar-se per la Plaça una bona estona, abans de "donar consignes" amb la seva prepotència.
Jo hi tornaré!
Bon matí de dissabte, rits.

Josep Lluís Rodríguez ha dit...

Doncs jo crec que quan la gent tingui uns quants calerons més a la butxaca dels que té ara, això s'aturarà. Clar que això encara pot trigar una mica a produir-se. El capitalisme no és que s'enfonsi per les seves pròpies contradiccions (com erròniament va vaticinar en Karl Marx) sinó que les seves pròpies contradiccions el retroalimenten. Aquesta és la trista realitat que a mi tampoc em satisfà, però és el que tenim ara per ara.

Al final el que la gent vol és viure bé, tal com li vaig sentir dir a una de les noies acampades a Plaça Catalunya.

Ferran Porta ha dit...

Indignat i cabrejat.

I si les coses són com diu en Josep Lluís aquí dalt, és qüestió de treure el millor d'una època de vaques magres com aquesta, per denunciar tot allò que no funciona de cap de les maneres i lluitar per canviar-ho. El que és evident és que les coses no poden continuar igual.

rits ha dit...

Vivim dies d'agitació, de moviment de pensament. Dies de revolució. En un sentit o d'altre, s'estan pensant coses, s'estan removent consciències i sigui per estar d'acord o no, això ens fa més humans. Ens fa millors, perquè amb diàleg, es poden acostar posicions. O si més no, això pensava. Moltes gràcies per els comentaris. Aquest video, com molts d'altres, remou.
I el vaig penjar just quan arribava a la feina, perquè vaig passar per Pl. Catalunya a les vuit del matí amb el bus. No vaig baixar, i això m'acompanyarà. Més perquè sé, que si hagués baixat, tenint la parada davant del banesto, sé que hagués estat de les que hagués rebut.
Va ser un matí, com un cap de setmana molt intens.

CALAIX, molt indignat i més després del què va passar divendres.

Gràcies, FILADORA.

BARBOLLAIRE, les eleccions posen difícil. Però tots els partits polítics han de canviar. Tots estan viciats i busquen el seu propi benefici.

ELFREELANG, a hores d'ara crec que està tot dit. Per netejar no es presenten tots els furgons que es van presentar i els mossos no haguéssin actuat com van actuar. Només davant de la posició de superioritat, la gent es posa nerviosa i es devien sentir que els anaven a matxacar. Va ser molt equivocat. De la mateixa maenra que lo del Barça ha demostrat que era una absurditat. Ahir, els acampats van donar una lliçó de civisme.
Els mossos portaven la identificació sota l'harmilla, xò així o es veu.
Viure-ho a través del twitter em va engoixar molt, moltíssim.

CARME i LISEBE, jo crec que és l'inici. Cap on anirà no ho sé, però ha remogut moltes consciències.

rits ha dit...

XEXU, si et vas convencent pel què vas veient, és molt gran, vol dir que és convincent. Hi ha molta gent molt diferent donant suport, i això és el que ho fa tan creïble,

ASSUMPTA, el Barça no tenia culpa, però ho van posar com excusa. Ahir em vaig alegrar, xò el vaig viure de manera molt diferent a com visc normalment els partits del Barça. No puc evitar-ho. E
Com has pogut veure, hi hagut alderulls i per sort, els acampats han donat una lliçó de civisme. Això no té preu i em fa viure més en pau la victòria del Barça.
Tu tindràs els teus motius per estar indignada i jo tinc els meus. No crec que siguin millors ni pitjors i no crec que es tracti de judicar la vida dels altres.
Els motius que dius que vols son molts dels mateixos motius que parlen els indignats. Et convido a que els escoltis, que vagis a les places i coneguis el que diuen.
I si, potser en el vídeo no es parla en català. Però a la plaça es parla molt en català, es viu en català. A més, és igual, que cadascú s'expressi com senti, com li sigui millor. El català no té res a veure en tot això.
A mi, els cops dels mossos vistos en els altres em fan mal, molt de mal.

FANAL BLAU, ahir van demostrar-ho amb la celebració del Barça. El que han fet aquesta nit els acampats és una lliçó de civisme i de saber estar. Això ens ha de fer més forts.
Completament d'acord. Qui critica la plaça sense haver passat ni escoltat, sense veure amb els propis ulls el que hi ha, careix de fonament.


JOSEP LLUÍS, i no volem viure una mica millor tots? És completament lògic i normal. Però ara hi ha molta, moltíssima gent afectada, que les està passant molt magres.
Em sorpren que una persona activa, conscienciada de l'entorn, que treballa al servei dels altres, només vegi egoisme en les declaracions de les persones joves de plaça.
El que diuen a la pl és que volen viure millor i per poder-ho fer calen canvis en la manera d'organitzar-nos i fer.
El capitalisme, com tot sistema, tard o d'hora ha de canviar. Fa masses anys que la gent està tancada, estancada en el consumisme exagerat. Ara es comencen a sentir veus de canvi, veus conscienciades que hem fet malament. Això és dolent? Crec que no. A plaça tothom comparteix el que té, es busca alimentar-se i conviure. Això és dolent?
Jo dono una oportunitat de canvi en tota aquesta gent, perquè el que tenim ara no ens porta enlloc.

FERRAN, ja en som dos. Aquests dies s'està removent molt, moltíssim.
No poden continuar igual.

Una abraçada a tots i totes