27/4/11

Bocins de dimecres


"me encanta compartir tiempo contigo"
"estat en que ja ha passat tot allò que podia haver passat"


rebre una postal fer un café i un cine reparador; ho necessitava tant! dedicar una estona als pares que hagi florit un lliri!! ja ho començava a donar per perdut que torni a fer fresqueta enriure'm de mi mateixael neixament del Roger una tarda al CosmoCaixa i conèixer el principi d'equilibri termodinàmic passar Sant Jordi a Malgrat de Martenir uns amics que valen un imperi Blinking lights and another revelations (no puc deixar d'escoltar-lo. boníssim de la primera a la darrera cançó!) quatre roses. o sis, i cap el dia 23 la roda de premsa del Pep i els nervis d'aquesta nit! que em regalin pasta italiana sense cap motiu, sols perquè sí tenir pensat el menú de sopar d'aniversari (i això que encara no sé si faré sopar, si anirem a sopar fora, si intentaré engatusar a la gent a anar de concert, ni si vull celebrar el meu aniversari, encara no ho he decidit) .




ps. I quins són els vostres bocins?

13 comentaris:

El porquet ha dit...

M'apunto la recomanació musical.

Rebre una postal! Uaaaaau, això ja no passa gaire sovint!

I el teu aniversari ja l'estàs celebrant eh? Que tampoc passa a cada dia!

Els nervis d'avui els comparteixo... ufffff

Carme Rosanas ha dit...

M'agraden els teus bocins de dimecres. I sobretot m'agrada que ja tinguis pensat el menú del sopar sense saber si faràs sopar. Perquè jo també les faig a vegades aquestes coses de canviar l'ordre. :)

El bocí de dimecres més bonic ha estat que ha aparegut de sorpresa una amiga meva (està jubilada, ella) a la 1 del migdia a la meva feina per veure si tenia temps per anar a dinar plegades. I sí! sortia d'una reunió i tenia temps fins a les 3! genial bocí de dimecres!

Elfreelang ha dit...

és el teu aniversari? per molts anys!
els meus bocins de dimecres? doncs llegir-me ja un llibre que em van regalar per Sant Jordi, dimecres que plego abans que cap altre dia....el Barça que està a punt de començar....

Garbí24 ha dit...

Tant de bo podessim tenir 0-2 bocinets....

S.N. ha dit...

Comprar un llibre inesperat per Sant Jordi; el temps primaveral, la regeneració de les vacances, el retorn de la dansa després de 2 setmanes, el meu poble, els nens del cole crescuts, la rosa del meu pare rebuda de bon matí...
:)

Sergi ha dit...

No m'estranya que no puguis deixar d'escoltar aquest disc, amb la lectura que tens! Jo aquests dies he escoltat molt Eels també, però discs més antics. Crec que els aniré escoltant.

Lamento dir-te que ja he acabat el llibre...

mar ha dit...

ei bonica!
t'he deixat un bocí del meu dimecres al bloc...

quan vulguis passar-hi ja ho saps!

petons!

maria ha dit...

La teva cançó també m'agrada.^-^
Es clar que l'has de celebrar l'aniversari.Un dia és un dia.

Jordicine ha dit...

A Guardiola l'estratègia li va sortir bé, RITS. I en dimecres! Jajaja. Un petó i fins aviat.

òscar ha dit...

Cal que t'expliqui quin va ser el meu bocí d'ahir? D'ahir nit, en concret. :)

rits ha dit...

.Me n'alegro moltíssim dels vostres bocins, i un de posterior de fer el post molt compartit amb molts de vosaltres i que va ser molt gran, molt gran, la victòria del Barça.
A, com molts ho pregunteu, encara falta una mica pel meu aniversari, és a finals de maig, però ja em van rondant coses pel cap. segur que en parlaré algun dia més.

PORQUET, ja em diràs què et sembla el disc. A mi, m'encanta!!! i si, ja no passa gaire això de la postal. Per això sempre me n'envio una des d'allà on vagi (si, ja ho sé, una frikada). Aquesta va ser del viatge a Mallorca, quan els vaig dir el que tenia per costum fer, totes es van apuntar i vam decidir enviar-nos-les entre nosaltres, sense saber què ens déiem. Va ser molt xulo.
Vam patir, però vam guanyar!!!

CARME, jejejejeje, t'hi has fixat, eh!!! a mi tb em fa gràcia, ja les tinc jo aquestes estracanades, però és que vaig veure una recepta que em va agradar i ja em va sortir tot el menú per si feia sopar. No passa res oi, per fer aquestes coses?
M'ha agradat moltíssim el teu bocí, quina il·lusió!! Aquestes sorpreses ens omplen el cor i recarreguem piles!!

ELFREELANG, hi ha una bona colla de blogaires que sou uns cracks lectors!! quina enveja que em feu. Reconec que no li dedico el temps a la lectura que cal, darrerament moltes coses m'ocupen temps.

GARBI24, la vas clavar!!!! uuuuueeee!!!

SN, molts bons bocins!
La rosa del meu pare la vaig agafar el dia següent, quan vaig anar a dinar.

XEXU, no puc parar d'escoltar-la!
Per cert, ...JA HE ACABAT!!!!!

MAR, moltes gràcies pel bocí que em regales. L'he vist corre-corrents, espero passar pel teu blog amb més calma, que el post s'ho mereix!!

MARIA, cada any em passa una mica el mateix. Em costa celebrar-lo. Però si, un dia és un dia.

JORDICINE, si és que els dimecres sempre passen bones coses!!!!

ÒSCAR, no cal, per mi també va ser un bocí ben dolcet!!! i el proper dimecres, més!!

Un petó per a tots i totes!!

Assumpta ha dit...

Ostres, se'm van passar els bocins!! Tant que m'agraden!!... i ara ho mirava, i veia el comentari d'en Garbi... què fort, oi? :-DD

Rits, li hem de proposar a en Garbi que ens ajudi a fer una travessa hehehe... té bon ull!! :-))

El meu dimecres va ser un dia de molts nervis (no parlo ara del partit, no) esperava que passaria una cosa bona no va passar... era una cosa petita, però em feia il·lusió i... ostres, darrerament hi ha moltes coses que em surten al revés... espero que això canviï aviat. Però tot plegat va fer que no fos un dia gens maco... fins els gols de MESSI :-))

rits ha dit...

Això, això, ASSUMPTA, fem una travessa plegats amb en GARBI!!!!
Em sap molt de greu que anés del revés. Això em va passar diumenge, va ser un dia desastrós i el sentiment d'impotència va ser gran, xò avui la mare m'ha dit que havia canviat la lluna i que venien canvis! Esperem que així sigui