18/8/10

El mosaic de dimecres


Omplir la banyera sense remordiments Enriure’m de mi mateixa Buscar hotel a Atenes i fer plans de les vacances Escriure un correu Dormir en llençols nets acabats de posar i que faci fresqueta per tapar-se amb ells Posar-me la samarreta que em vaig autoregalar i veure que no em queda tan malament una copa de vi One una ecografia de 24 setmanes





ps. En un blog de les espanyes vaig trobar una idea que copiar. Els dimecres apunta les petites coses que han fet a la seva propietària la setmana molt més adorable. I sempre vaig pensar que era una bona idea, buscar les petites coses de la setmana que m'haguéssin pogut fer sentir bé. Com que el dimecres és el meu dia de la setmana preferit (no del cap de setmana), doncs adapto la idea a la meva manera. En forma de mosaic. I per deixar enrere el post trist d'ahir, he pensat que avui era un bon dia per començar.

No sé si ho faré cada dimecres. La constància no és un punt fort. Però el que si que sé és que m'agradaria que la propera vegada, les fotos siguin meves. A veure si ho aconsegueixo

15 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

M'encanta la idea :) petons i constància, eh?

Rita ha dit...

Molt bona idea! El que més m'agrada és que vulguis deixar enrera l'apunt d'ahir... :-)
Petons, bonica!

Jordicine ha dit...

Doncs està molt bé. Una adaptació genial! Un petó, RITS. ;)

Sergi ha dit...

És una bona cosa per començar a tenir constància, per alguna cosa s'ha de començar. I és que, saps, et pot passar una mica com ens passa a alguns frikis amb la llista de llibres de finals d'any, pensar que l'hem de fer ens fa llegir més. Doncs potser tu, pensant en el post dels dimecres (a mi m'agraden els dijous!), miraràs amb lupa per trobar les millors coses de la setmana, les aniràs buscant amb ganes.

Unknown ha dit...

Bona idea! Això de fer-se una banyera sense remordiments ho acabo de res ;-) Aniré al llit més tard del que pretenia, però si estava tan bé....

Ferran Porta ha dit...

A mi també m'agrada la idea, Rits. Així, quan tinguem un dia "tonto" podem recordar, més fàcilment, perquè som "tontos" de tenir-los.

PS: Atenes? sounds great!

fanal blau ha dit...

Desig de mosaics per les teves vacances! :)

Elfreelang ha dit...

un bon mosaic! a viure que són tres dies! uauau a Grècia què bé!

Garbí24 ha dit...

Una imatge molt relaxant i amb expectatives bones.

sànset i utnoa ha dit...

Sí que és una bona idea.

Una manera de poder dir: "escolta, que totes les setmanes valen la pena. I la que vé, més".

*Sànset*

JJMiracle ha dit...

Doncs sí, és un bon exercici per viure més bé. Tampoc cal oblidar els moments més tristos, però no cal fer-ne un estil de vida.

_MeiA_ ha dit...

Una idea genial!! Si, m'agrada!!

Assumpta ha dit...

Doncs ho trobo una gran idea... D'aquí un temps tots sabrem que, a ca la Rits, hi ha mosaic de coses boniques els dimecres :-))

Mireia ha dit...

Doncs és una gran idea! Potser també la copio, però un cop a la setmana és molta constància

rits ha dit...

M’alegra saber que us agrada la idea. Tinc la sensació que sempre deixo anar les coses dolentes, el que m’aclapara o m’ofusca, però poques vegades el que visc bé. El que m’emociona si que ho deixo, però necessito repetir-me les bones coses que passen, que també espero que em digueu vosaltres.

CRIS, això de la constància és el que més por em fa. En sóc mooooolt poc!!!

RITA, necessitava deixar-lo enrere, malgrat continuï una miqueta al cap.

JORDICINE, dir-li adaptació sona millor que no pas copia, oi? Com la nova adaptació d’una peli dels anys cinquanta. Segurament serà millor la original, però bueno, s’ha d’intentar.

XeXu, això del llistat dels llibres tb ho faig!!! però em fa molta vergonya perquè quedarà ben curteta al costat de la de molts de vosaltres.
Visca els dijous també!

TIRAI, es posa tan bé un bany de tant en tant. És de les millors maneres de relaxar-se.

FERRAN, és que mira que som tontos, eh! però és inevitable. Sabem el que ens manca, sabem viure-ho i fins i tot enriure’s, xò de tant en tant, tb calen dies tontos igual que cal assaborir les bones coses que tenim.
Si, primera parada Atenes, i després Folegandros, Santorini i Paros, a excepció que hi hagi alguna recomenació millor.
Encara no sé res del desembre. Estic un xic desesperada.

FANAL, sé que aquestes vacances seran fantàstiques!!!! I podré fer un mosaic gegant!!

ELVIRA, si, si, tres dies comptats!!! En tinc moltes ganes de lo de Grècia. Ja us aniré explicant!!!!

GARBI, aquesta és la idea. Ja passem prous nervis, cal relaxar-se!!!!

SÀNSET, m’ho he de repetir sovint i per això em sembla bona idea posar-ho per escrit i així, tenir-ho present.
Espero que la que vé, sigui millor!!!

P-CFACSBC2V, no cal oblidar-los, ja es presenten ells solets. I si, sovint penso que és un estil de vida que tinc massa dins.

_MEIA_ gràcies!! I bentornada. Et trobàvem a faltar!

ASSUMPTA, el que no m’agrada gaire és el títol. A veure si m’ajudes a trobar-ne un de més bonic!!! I tb em diràs les teves? Així ho espero!!!

MIREIA, si que és molta constància i no sé si la sabré tenir. Tota teva, esperaré encantada totes les teves coses bones.

Una abraçada a tots i totes!!!!!