21/7/10

ORIGEN



No entendre res fa que encara m'atrapi més.

ps. amb la cartellera tan buida, resistint-me a veure Shrek i acabant per sotmètre'm a Eclipse, la ciència-ficció sembla la millor alternativa.
Per cert, que interessant que s'està posant aquest home. Ja no en queda res del pamplines del Jack Dawson de Titanic!!!!

15 comentaris:

Garbí24 ha dit...

a aquest pas només anirem al cinema per l'aire acondicionat sobredimensionat que posen

Striper ha dit...

Ami no hi ha cap peli que em faci el pes aixi que llogo pelis del videoclub.

òscar ha dit...

Estic amb en Garbí: el millor de la cartellera d'estiu és l'aire condicionat (estil esquimal) hi que trobes.

Garantia de refredats però ... a quí li importa un refredat de més amb aquell confort hivernal?

Sergi ha dit...

Sembla prou interessant aquesta pel·li, com sempre no en tenia coneixença... Jo he promès anar a veure Shrek la setmana que ve, no vulguis saber el temps que fa que no vaig al cine!

lisebe ha dit...

Doncs saps l'ultima que he vist ha sigut "Las edades de Lulú" de Vigas Luna, molt forta he de dir però encara estic asimilan-la, no m'hi possat mai a veure-la i em van dir que era bona doncs saps encara estic intentant de que no em surti el cor..

Ufff quina peli!! Estic amb el Garbi que a l'estiu el millor es l'aire acondicionat del cinema.

Petonets

LilVia ha dit...

A més d'aquesta, que pinta molt bé, demà estrenen Mr. Nobody. Jo la vaig veure l'any passat al festival de cinema de Sitges i em va encantar. No és fàcil, però és una meravella.

Les Coses són com Som ha dit...

a mi m'encanta shreck, i la ciència ficció no em tira gaire. De totes maneres, faig boicot (personal) als cines, prefereixo descarregar-la per internet i després mirar-la a la tv, així que me l'anoto a la llista (de descàrregues). Fa molt temps que no vaig al cine.

Jordicine ha dit...

Si pots, no et perdis 'Toy Story 3'. Es una petita obra d'art. Molt emocionant, a més. 'Origen' és l'única estrena que tinc marcada al calendari des de fa temps. La dirigeix Nolan -'Memento'- i està interpretada, com dius, pel gran Di Caprio. En aquest noi -home ja- 'Titanic' li va fer molt bé... i molt mal. Es va transformar en l'ídol de les jovenetes i la seva carrera va quedar una mica amagadeta. I ha fet grans pel·lícules. Darrerament, i així de memòria, ha brillat a 'Revolutionary road' i 'Shutter Island'. Va d'encert a encert. A la llista d'imdb.com., 'Origen' ja està al 'Top 250' de les millors pelis de la història del cinema. De fet, ocupa la tercera plaça!!! Atenció. Petons, Rits. I sorry per enrollar-me tant.

Núr ha dit...

ai, no! Veus? Aquí no et discutiré: el DiCaprio tot per a tu, si el vols! buff... No m'ha agradat mai... Aquesta pel·lícula no em crida gaire. Sigui com vulgui, si hi vas, ja ens en faràs la crònica, oi? :D

Jo a veure si escric un article perquè, a part de Shrek, ahir vaig anar a veure Toy story 3! :D

sànset i utnoa ha dit...

Fot bona pinta!

I més encara si tenim en compte què tenim a la cartellera...

*Sànset*

Elfreelang ha dit...

fa molt molt que no vaig al cine...hi hauré d'anar ( això sí amb bufanda)

Assumpta ha dit...

I ja la fan en català? O només en castellà?

Per cert, he vist el trailer i he reconegut l'actriu que vaig contractar per fer la peli de la meva novel·la jeje... I pensar que no en sabia ni el nom! ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=jdKNM0V1xuw

PS/ Aneu a veure només cinema en català!!

Mireia ha dit...

Fa segles que no anem al cine! potser un dia d'aquest. Titànic, no l'he vista . En martí ijo devem ser els única a la terra però és que em fa una mandra.

A mi aquest nen m'agradava molt en una de les sevesprimers pelis: What's eating Gilberts grapes? amb en Jonny Deep

rits ha dit...

A veure si us animeu a veure-la. Jo en tinc moltes ganes!!

GARBI24, si que el posen sobredimensionat. Dissabte passat vaig passar molt de fred i no vaig gaudir gens de la peli. Com que anar-hi va ser imprevist no vaig dur jaqueta, i buf.... xò una miqueta de fresqueta si que s'agraeix.

STRIPER, xò les del video també s'esgoten. Jo fa segles que no vaig al videoclub! Les veig online.

ÒSCAR, doncs vigila, els refredats estiuencs són molt traïdors!!!

XeXu, doncs apúnta-te-la, sembla interessant. Shrek és shrek, i encara que la tercera va ser ben fluixa suposo que tb caurà aquest finde. Doncs si que t'agrada poc anar-hi, si t'has de fer promeses i tot per anar-hi!

LISEBE, crec que no l'he vista. Em sonen crítiques i que és molt forta. Potser ara no és el meu moment, necessito coses lleugeres.
Segur que trobaràs alguna que t'agradi

LilVia, ara no caic amb Mr. Nobody. Me l'apunto, però si és de por..... potser no tant. La ciència-ficció si, però les de por....

INSTINTS, si el boicot és voluntari res a dir. Jo tb penso que n'hauria de fer, però m'agrada tant.....

JORDICINE, de rotllo res!!!! Les de Toy Story sempre m'han costat, el buddy,.....mmmm, em costa, però n'he sentit a parlar moltes coses bones. Potser cau i tot.
Vaig veure Titanic al cine 2 vegades, en el seu moment em va encantar, però també sóc de l'opinió que li va fer molt de mal. Diamantes de sangre, infiltrados,.... on no em va agradar és a Gangs of New York. A Shutter Island va estar imponent, sempre amb aquell posat tens.
Què és el imdb.com? Ja m'ho miraré.

NÚR, vale, me'l quedo!!!!! però competir amb les models que sempre el rodegen..... està complicadet!
I Toy Story què? Has vist el que diu el Jordicine just abans que tu? Suposo que Shrek caurà aquest finde.

SÀNSET, cada estiu passa el mateix, sembla que ningú pensi en els pocs que quedem a la ciutat.

ELVIRA FR, dona, amb bufanda potser no, xò un mocador jo tb l'agafaré.

Ais ASSUMPTA, no sé si la faran en català. A mi la militància de veure les pelis sols en català encara em costa, em tira més la comoditat. Sort que no hi vas gaire al cine, aquest hivern hi féien un anunci que tela marinera. La primera vegada que el vaig veure (en contra de la llei del cinema en català) vaig estar apunt de marxar, però els 8 euros (VUIT EUROS) que val l'entrada em van fer quedar a la butaca.
Tens raó!!! la noieta de la teva novel·la!!!! no la recordava!

MIREIA, segur que hi ha més gent que no ha vist Titanic. La peli de What's eating Gilbert Grapes? És fantàstica. Ell està imponent. Va estar nominat a l'oscar i tot, però sempre se li ha resistit. Ara torna a fer papers molt interessants i complexos.

Un petó per a tots i totes!

Núr ha dit...

A mi, Toy story 3 em va agradar moltíssim, més que la 4 d'Shrek. Però ja se sap que aquestes coses van a gustos... i si no t'agrada en Buddy... hum! Tot i això, te la recomano perquè, en general, ha tingut molt bones crítiques i perquè, a part del Buddy, hi ha actuacions GENIALS per part de diversos personatges! :D