4/2/14

6 anys caminant




M'agrada caminar al costat dels qui estimo, admiro, respecto. D'aquells qui n'aprenc, em fan somriure i demanen suport, caliu o ajut. Fins i tot dels que rondinen.

Sovint, també m'agrada caminar sola. D'altres vegades, no tant, tropeço massa.

M'agrada molt caminar. No parlo de runners, ni de fer kilòmetres. M'agrada passejar, mirar amunt i veure cels clars, núvols que espanten, gotes que cauen. M'agrada caminar per esbargir les cabòries, per deixar-me acaronar pel sol. 

Però com deia, m'agrada caminar al costat. Compartir una conversa, un gelat o les presses de no arribar  a temps.

Als blogs, en la seva manera, també camino. Al costat de tots els que passeu per aquí, de tots els qui connec, virtual o personalment. Fent camí junts.

I resulta que avui, justament avui, fa 6 anys que caminem plegats!!!  I tot plegat té tanta màgia, que després d'un dia de feina i atabalamenta, vaig i me n'adono i ho puc celebrar fent ganxet amb una blogaire.

I ara que tinc (i de vegades crec que és compartit amb més blogaires) menys temps per dedicar al blog, més xarxes socials que atendre, altres prioritats que em demanen temps i dedicació, doncs ara, tinc més ganes de continuar caminant per aquí, al meu pas, a batzegades, ràpid; a estones, lent.

Caminem encara més lluny?

ps. La il·lustració, d'aquí

23 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Oi tant que si hem de caminar fins que no en tinguem ganes.....i moltes felicitats per els sis anys.

Assumpta ha dit...

I taaaaaaaaaant!! Caminem, caminem plegats!! ;-))

T'ho diu una que, per causes diverses no pot passar i comentar tant com abans (i que a vegades passa de puntetes, llegeix el post, mira "per damunt" els altres comentaris i marxa), però que segueix tenint aquest blog com un dels imprescindibles :-DD

SIS ANYS!! M'agrada aquest número!! PER MOLTS ANYS MÉS, PRECIOSA!!! ;-))

Assumpta ha dit...

Per cert, quina cucada el dibuix, és moníssim!! ;-))

Carme Rosanas ha dit...

Moltes felicitats pels 6!!!

Seguirem caminant, i tant que sí! A mi m'agrada fer aquest camí junts, amb la gent dels blogs. M'agrada molt, espero que encara ens en quedi un bon tros...

Sergi ha dit...

Ja portem temps caminant plegats, i més que en portarem. Mentre hi hagi ganes, el temps i les altres ocupacions no són excusa, el ritme és el que ens convé a cadascú. Celebro seguir comptant amb la teva presència. Moltes felicitats, i a per molts anys més!

fanal blau ha dit...

I tat que si, rits! a batzegades, amb poc temps, amb més o menys freqüència, però caminem de la mà.
Ets una veterana i sempre és un plaer el teu racó de camí per fer una aturada.
Per molts anys, bonica!
Una abraçada!

maria ha dit...

Doncs caminem.^-^
Felicitats pels teus 6 anyets.

Anònim ha dit...

6 anys no son 8 anys, està clar, però tampoc està malament :P Gens malament de fet. Doncs res, a posar-se unes bambes ben còmodes i continuar caminant

PS ha dit...


Me`n portes un d' avanatatge, o sigui que vinc caminanat darrera teu i al costat, sense perdre el pas.

Per molts anys i molt bona companyia, Rits!

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

Per molts anys i que molts més pugem seguir caminant, al pas es el de menys, a vegades no hi ha presa i es camina més, d’altres es passa ràpid per que no si pot fer més. L’important es seguir endavant

McAbeu ha dit...

ÉS cert que fem camí junts i és clar que n'hem de fer més, mentre en tinguem ganes i puguem fer-ho. Enhorabona per aquests sis anys i pels que vindran!! :-)

Sílvia ha dit...

Totes les grans caminades comencen fent el primer pas! Tu el vas fer fa sis anys, uf, quants anys d'il·lusió i constància. Moltes felicitats, Rits!!! És un plaer passar per aquí, llegir-te, compartir els teus bocins i els teus escrits.

PS: M'encanta el dibuix!!

sa lluna ha dit...

Caminem al costat, sempre que puguem; unes vegades més aviat, d'altres més a poc a poc.
Sempre compartint, que crec que és la millor manera de caminar.

MOLTES FELICITATS i PER MOLTS MÉS!!
Aferradetes, nina :)

MaryMoon ha dit...

Feliços 6!!!!
Caminem, caminem!!

Relatus ha dit...

Per molts anys! Queda molt camí, encara

Elfreelang ha dit...

ho has dit, escrit ,d'una manera molt maca, caminar plegats i plegades, caminar juntes ....i jo encantada de poder seguir caminant al teu costat! per molt més temps i encara més lluny! moltes felicitats! rits!

Laia ha dit...

Per molts anys Rits!! 6 anys ja! El temps ens passa volant, oi??

Jo també tinc menys temps, publico de tant en tant i per les vostres cases hi passo també d'esquitllada, deixant molt pocs comentaris. Però em passa com a tu, em ve de gust seguir caminant pels camins de la catosfera. Jo t'acompanyo!

Alba ha dit...

Vinc tard! Caminem juntes rits, jo t'acompanyo allà on faci falta! A mi també m'agrada passejar, a ritme ràpid, a ritme lent... això és igual, però m'agrada caminar acompanyada, parlar, imaginar...

6 anys són molts!! però jo espero que en siguin molts més!!Una abraçada.

rits ha dit...

Moltíssimes gràcies a tots i totes!!!
Un petonet ben gran!! i continuem caminant plegats!!

ps. el curiós és que ara mateix, no puc caminar, doncs tinc dos tendinitis a cada tendó d'aquiles... :)

Gemma Sara ha dit...

Moltes felicitats, rits!!!! últimament no camino gaire, però encara trec el caparró de tant en tant (de vegades ràpid, de vegades lent, com tu dius).
Petonets i cuida't les tendinitis!!

Gemma Sara ha dit...

Moltes felicitats, rits!!!! últimament no camino gaire, però encara trec el caparró de tant en tant (de vegades ràpid, de vegades lent, com tu dius).
Petonets i cuida't les tendinitis!!

Assumpta ha dit...

Oh!! Tendinitis!!... No mencionis aquesta paraula horrible!
Just t'acabo de dir a l'altre post que no puc caminar i veig que tu tampoc... i doncs? què has fet? que és de caminar o fer alguna mena d'esport? Cuida't que això és molt dolorós.

Ferran Porta ha dit...

Sis anys de blog? enhorabona!! Que siguin molts més, de caminades virtuals (tot i que actualment ben poques, pel que fa a mi) i sobretot de presencials! :))