10/5/13

12M15M "Contra el genocidi financer, juntes podem"



ps. Us convido a apropar-vos a pl. Catalunya, a escoltar i a actuar. Sobretot us convido diumenge matí, en l'Assemblea constituent participen persones que personalment crec que tenen molta vàlua. Des de la ja popular Ada Colau però també Gerardo Pisarello o Marco Aparicio, els quals vaig tenir la sort de conèixer a la Facultat de Dret. Grans constitucionalistes.

És un gran cap de setmana, i entre ponència i manifestació també us podeu passar per la festa dels treballadors de TV3, una acció valenta i diferent, el que cal que perquè ens escoltin.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

vaja, justament estic fora, conto que ja hi aniràs tu per mi ;)

Sergi ha dit...

Són moments de grans mobilitzacions, el poble es mou. Ja saps que jo no sóc massa d'aquestes aglomeracions, però estic segur que serà un èxit. És necessari que ho sigui.

Garbí24 ha dit...

Si no els posem entre l'espasa i la pared no faran res......tots a una i els tombarem

Elfreelang ha dit...

tot just dijous em vaig posar la samarreta groga de sos educació ....miraré si m'hi puc passar , juntes podem!

Gemma Sara ha dit...

Dies de moltes mobilitzacions, sí! De moment, anirem amb la famili a la de tv3, ens veiem, guaps.

Alba ha dit...

Una de les coses que penso que m'agradaria viure a Barcelona és que allà sempre hi fan de tot! Exposicions, manifestacions, trobades, fires.... Aquí tot sempre és massa petit i insignificant.... :((

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Tenim dies i temps combulsos, ens ha tocat viure'ls i ens demanen ser el més conseqüent amb el que pensem que hem de fer.

Ahir la mani va ser menys concorreguda que altres vegades. Em sembla que tenim tants fronts oberts, que aconseguir moure moltíssima gent, costa. No obstant, la lluita continua.

Molts petons a tots!!