3/4/13

Bocins de març★ Mimitos vergonyosos entre la Jana i el Puck (la Jana té un any i és dels pocs nadons amb qui el Puck no fuig)
★ Dormir 9 hores seguides
★ La Sala Flyhard i el rei borni
★ Conèixer gent nova i interessants. Converses diferents, punts de vista nous, noves activitats.
★ La muntanya en un dia assolellat d’hivern
★ La trobada de dones blogaires.
★ La sanitat pública i de qualitat. Com han tractat i cuidat la iaia els professionals del Clínic.
★ L’arribada de la Laia!!!!
★ Una cata de vins excepcional, pels vins i per la companyia
★ La llum d’una espelmeta
★ Començar a restaurar els peus de la màquina de cosir singer
★ L’orquidea ha florit per tercer cop

Ps. I quins son els vostres bocins?
Març ha estat un mes, se suposa que ben llarg, però a mi m'ha passat com un sospir. Un mes intens, amb una molt mala notícia però alhora ha suposat una barreja enorme d'emocions i de coses, tantes que encara sóc incapaç de processar-les totes.

9 comentaris:

XeXu ha dit...

Pel que ens has anat explicant, hi ha hagut una notícia realment dolenta, però per la resta no pinta tan malament, oi? Esperem que totes aquestes sensacions noves les visquis en positiu.

El porquet ha dit...

Jo fa temps em vaig fer restaurar (sí, no sóc gens manetes jo) un peu idèntic d'una màquina de cosir singer de la meva àvia! Quina gràcia! En volia fer fer una taula, però encara no m'hi he posat... molt típic meu també.

Malgrat tot, veig que ha estat un mes de març del qual te n'enduràs algun record també positiu.

Garbí24 ha dit...

podriem assegurar que hi ha brots verds no?.

Alba ha dit...

Hi ha una mala notícia que podria haver enfosquit la resta de bocins, però no... ets forta i tens el cap serè Rits... el dolent mai ha d'ofegar els moments bons. Jo aquest mes de març he tingut uns bocinets poc importants.... Bé, els més xulos són fruit d'una sola experiència i estàn al meu últim post! :-))

Un petonàs!!

Mireia ha dit...

M'agrada que siguis capaç de trobar bocins fins i tot quan les coses no van bé.

No m'agrada perquè no els recordo i això no és bo. Fa temps que penso que t'he copiar la idea i apuntar aquests bocins...

Anònim ha dit...

Bocins de març? Hmmm no ha estat gran cosa que recordi:
- Esquís nous
- Campanya Heart of Swarm acabada
- La despedida del Google Reader i la benvinguda del feedly
- Una bicicleta menys
- El final de The Wire? ah no, això va ser al febrer, però em va afectar molt xD

kika ha dit...

jo fa temps tambe vaig restaurar uns peus d'una maquina de cosir singer antiga... be, ho vaig netejar be i ho vaig pintar... i després hi vaig posar un marbre (reciclat d'alguna cuina vella) al damunt,i ja fa temps que tinc una tauleta la mar de xula.

i aquest març tambe he vist el rei borni, i he conegut sants de mes a prop, gracies a tu! :-)

Carme Rosanas ha dit...

Un març marçot bastant avorridot...

rits ha dit...

Sempre em passa. Em vaig oblidar de dir que les fotos o son meves, de google o del tumbrl.

Un cop dit això, doncs agrair-vos els comentaris i que expliqueu els vostres bocins. Certament, març ha etat molt dur per la malaltia i la mort de l'àvia, però calia trobar-li bons instants. Me n'adono que, fent-los mensuals, gairebé tot el que em surt en aquests dotze bocins son activitats. I ben bé no només d'activitats es nodreix l'ànima durant el mes. Ho hauré de cuidar una miqueta.
Un petó ben gran per a tots.

XeXu, les noves sensacions les intento viure el màxim, amb molta por, cert, xò intento que vagi tot el més positivament possible.

PORQUET, a mi tb em passa!!!! tb penso un munt de coses a fer i dp queden arraconades! quin cas estem fets!!!! Aviam si t'engresques i l'acabes. Jo estic buscant la part de dalt i encara em falta acabar-la de pintar... no era de l'àvia, això jaus ho explicaré el dia que en faci el post.
Si, aquest mes de març és de contrastos mooooolt bèsties.

JOAN GASULL, brots i tant! aviam si germinen una mica en alguna cosa.

ALBA, ser capaç de trobar els bons moments del mes em va ajudar a no estar tan trista, tot i que al mateix temps, et confesso que m'he sentit una mica contradictòria per tenir sentiments tan oposats.
M'ha encantat que fessis el post de la furgoneta de la manera que l'has fet, de debò m'ha agradat moltíssim!!! un gran bocí!

MIREIA, moltes gàcies! va apunta-te'ls, sembla feixuc però si te l'apuntes un cop l'has viscut, després es sortiran seguit.

PONS007 Heart of Swarm? no tinc ni idea què és.
Content amb el canvi al feedly? encara no m'hi he posat.

KIKA,ho he fet com tu, primer netejar i pintar, estic acabant. Entre mig vaig rascar per treure tot l'òxid, la taula estava en molt mal estat. Ara queda decidir què hi poso al damunt. Estic buscant rajola hidràulica, però no en trobo per enlloc. Si no me'n surto acabaré posant un vidre.
El plaer va ser meu! ens veiem en breu!!

CARME, segur que encara que sigui dibuixar, ha tingut bons moments!!