1/2/13

Una meme per divendres a la tarda



Estimats membres de la catosfera, en especial a la Maria i els comentaris que darrerament he rebut. Moltes gràcies per aquest premi, per mi és tot un honor. Em sento profundament afalagada i amb les galtes vermelles de vergonyeta. M'agradaria poder rebre el premi amb les millors robes, vestida com la Penèlope Cruz a la darrera gala dels Oscars....


... però molt em temo que l'únic que comparteixo amb ella és el color blau del meu xandall. Conscient que això dels agraïments sempre es fa feixuc i allarga les gales, i més en un post de divendres tarda, intentaré no allargar-me. Tampoc diré altres blogs a qui premiar, no fos cas que me'n deixés d'importants i aixó em fes mal al cor. I tampoc  muntaré sidrals ni grans acudits, ...


... aquestes coses se li donen molt millor a genis, que saben emocionar-nos i fer-nos riure quan més difícil és tot. Així doncs, estimats tots, sols puc allargar-vos la mà, i emocionada, explicar-vos que,.....


... Què t'agrada més cuinar: postres o plats de cullera? De fet, com que els plats de cullera no m'agraden massa, crec que no en faig. A més, com que sóc poc dolça, potser intentar cuinar amb una mica de sucre s'està millot.
.... Què és el més important per a tu en una persona: la personalitat o el físic? Mai saps què és el que t'enamorarà d'una persona. Per això és fascinant. Però per molt que t'agradi un físic, si no et fa riure i aprens d'ell, res durarà.
... Des de quan vas començar amb el blog o pàgina? Dilluns ho sabràs.
... Qui va ser la persona que et va inspirar per començar en aquest món? Una persona que he estimat molt i amb qui vaig compartir moltes aventures de la vida. Algú qui m'agrada pensar que, per allunyades que estiguem ara, alguna cosa quedarà. 
... Sols seguir molts blocs o t'arriben els seguidors per altres persones que t'han conegut?mmmm, segueixo menys dels que m'agradaria, segur que em perdo molts.
... Què t'agrada més: cuinar o que et cuinin? Que em cuinin.
... Menges a casa o a la feina? Si cada dia treballo, cada dia menjo alguna cosa, que hi passem moltes hores!
.... Sols fer receptes de verdures? Algunes.
.... Quina és la teva millor recepta? La pasta a la carbonara. Em surt boníssima (però no té massa secret, reconeixem-ho)..
... Què és el que demanes a una persona perquè sigui la teva amiga? Demanar? Res. En canvi, potser n'espero massa. 
.... Quina és la millor pel·lícula que has vist? Hi ha tantes!!! gairebé m'és més difícil que escollir un llibre!! Però sóc friki.... ho sé..... L'imperi contraataca.


Bé, amics, això s'acaba. Espero que us hagi agradat, i si tot va bé, d'aquí mooooolt de temps, tornarem a fer alguna meme més. Un plaer. Gaudiu del cap de setmana, mengeu bé, que us cuinin, i si us ve de gust, mireu molt de cinema, com he llegit darrerament i encara que parlava de llibres, és també una altra manera de viure moltes vides.



ps. Una meme, quant de temps!!

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Tan tranquils que estàvem sense memes, hehehe. Però sembla que us ha entrat una mica de nostàlgia, quan això n'estava ple ens cansaven, però mira, un que apareix, encara us ha engrescat. A mi no, eh, i menys parlant de cuina! Almenys tu hi has sabut posar un toc cinematogràfic amb aquestes fotos.

Alba ha dit...

Aquests memes em recorden a aquelles cadenes que es passaven per mail que semblaven questionaris.... heheh! No m'ha agradat mai!! :-))

maria ha dit...

Molt bo.^-^

Carme Rosanas ha dit...

Divertit... m'ha agradat, però jo no m'hi enganxo pas!!!!

Judit ha dit...

Enhorabona pel premi!

Elfreelang ha dit...

m'has fet somriure i fins i tot riure...enhorabona pel premi, pel meme, pel l'humor i per l'escrit!

Assumpta ha dit...

Xiqueta!! Quin meme tan ben presentat!! :-))

Ves, tan que criticàvem els memes (al menys jo hehe) i ara aquest m'ha fet força gràcia, tant fer-lo, com llegir els altres que també hi heu "caigut" ;-))

Gemma Sara ha dit...

Un meme memerable! (acudit dolent). Una gala fresca i emocionant, i no se m'ha fet gens llarga! Felicitats i petonets!

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostrs comentaris. Em va fer gràcia fer-lo, certament feia molt de temps. Això si, també espero que no es repeteixi gaire.
I lo de la cerimònia no sé com va sorgir, crec que va ser al moment, em va fer gràcia la imatge que acompanyava la meme.

Un petó ben gran per a tots!

El porquet ha dit...

Ep! Encara queda algun canapé de la festa postgala? En tot cas, escombro la catifa vermella, espolso les cortines i trec la càmera per a fer-me una foto amb una blogaire tan premiada... i tan estimada!