6/1/13

Han vingut els Reis!




Al vuit8ena no acostumen a venir els Reis. Potser és que no sóc gaire bona minyona. O potser és que encara no he fet el canvi de domicili reial i fins ara continuaven portant els regals a Sants. Però aquesta nit han vingut els Reis!!!! I ostres, no els havia deixat copetes de vi bo ni aigua pels camells!!! Ais, aviam si miro bé la cuina,... crec que han trobat fàcilment l'ampolla començada de vi!

I és que aquest matí ha estat ben diferent. Ahir vaig anar a dormir ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora. Potser és la primera nit de Reis que no surto -varem celebrar l'aniversari d'una de les meves millors amigues el dia abans, coses de l'edat. I de tenir nens. La gent ja no pot sortir la nit de Reis-.

Total que servidora de vostès era dormint plàcidament, babeta inclosa, quan el senyoret Puck ha vingut i ha començat a miolar. Neguitós, donava voltes i voltes i no volia dormir aixefant-me els peus. En una mossegada he xisclat i m'he llevat. I ...... ohhhh!!!!! almenjador, vora el pessebre, ben embolicats i amb els noms de tothom, tot de paquets!!!

N'hi ha pel Ramon, per la Rita, per la Laura, pel Quim, per la petita Júlia i fins i tot pel puckie, que ja no pot més de l'emoció i ha esgarrapat l'embolcall. Una joguina nova!!! no para de portar el ratolí amb el picarol amunt i avall!!! Ah, i també hi ha una joguina per la rits! Que si, i tant, crec que m'ho mereixo una miqueta, no?

Crec que han estat els Reis més senzills de fa molt de temps, però en canvi si que dels més viscuts. No sé si ha estat aquest mes de desembre passat que ha estat tan difícil a nivell familiar o si l'escapada de cap d'any a Nàpols que m'ha omplert d'energia i bon rotllo, però sento que si, que hem de celebrar que ens tenim els uns els altres, que no calen grans despeses de regals per dir-nos que ens estimem i que ens necessitem. Així doncs millor arreplego tots aquests paquets i a menjar xocolata desfeta amb els papis!! com ens feia la iaia Esther, a qui per cert, m'han xivat que a Sants han obert el seu paquet i han trobat una nina ben bonica i ben cofoia. Segur que a l'àvia, dèbil i alhora il·lusionada, li farà molta il·lusió!

Per cert,.... i a vosaltres? els Reis us han portat els vostres somnis?

Un petó!!! i molt bon any a aquells a qui encara no he pogut felicitar l'any nou!!!!

ps.mmmm, m'hauran portat els Reis a Sants el trencaclosques amb el petó de Kimt? fa tres anys que el demano!!!
Vaig molt enderrarida de posts i de felicitacions d'any nou. Vaig estar uns dies fora, celebrant l'any nou a Nàpols, espero poder-ne fer la crònica en breu. Però la tornada ha estat amb molta feina i el blog i la catosfera està .... ehem,......

12 comentaris:

montse ha dit...

Petiteses tendres que emocionen.

Sergi ha dit...

No cal fer grans despeses, més val tenir gràcia i estar al costat dels teus. Un gran regal no sempre ho és en preu. Els meus Reis han estat modestos, com sempre però és per estar agraït.

Elfreelang ha dit...

Quina il·lusió! un apunt del tot entusiasta i ple d'emoció! quin goig de regals embolicats! el Puck veig que s'ha portat com un bon gat i tu has estat bona minyona, no ho dubtis no hi veig carbó! uns reis mags especials! a veure si a sants t'han deixat el regal que volies... bon dia de reis i bons dies tot l'any rits!
abraçades!

Alba ha dit...

que bonic ha de ser trobar-se els regals dels reis de bon matí!!! A casa meva vam estar molt impacients i ens vam donar els regalets per Nadal i ara.... rien de rien!

cantireta ha dit...

La meva filla va fer de patge. No hi ha regal més gran.

Petons, reina! ;))

Carme Rosanas ha dit...

Segur que t'ho has ben guanyat!!!

Enhorabona!!!

Garbí24 ha dit...

la quantitat no ha estat el més important, jo m'ho he passat pipa....vaig ser conductor d'última hora de la carrossa del rei ros....

Gemma Sara ha dit...

Eii, rits, ja se't trobava a faltar (això de Nàpols sona molt bé... :).
Aquí tenim el menjador com un camp de batalla, però tant de bo totes les batalles fossin com aquesta!
A gaudir dels Reis i de la gent que estimes. Petons i bon any!!

Gemma Sara ha dit...

El Puck compta com a gent, esclar...

lulamy ha dit...

Ohhhhhh!!! Quins reis més emocionants! Ja li drié a la peque que li han deixat un regalet al 8e 8a! I el teu és el del cumple de divendres...? ja,ja...!!

El porquet ha dit...

Caram! El cap d'any a Nàpols? Ja tinc ganes de veure'n el post!

Pel que fa als regalets... déu n'hi do! Quina mà de regals! Per quantitat no se n'han estat i, per qualitat, bé, la qualitat dels regals la hi posem nosaltres, i de la manera que has escrit aquest bellíssim post estic gairebé segur que han estat tots regals delicatessen, d'aquells que la persona que els rep li fan molta il·lusió.

Salut i potxons pel 2013!

rits ha dit...

MONTSE, doncs si, no cal gaire cosa. Aquesta és la màgia dels Reis.

XeXu, els meus tb sempre han estat modestos, xò no treu que aquest any encara ho han estat més. Però no per això menys viscut.

ELFREELANG, gràcies! si que vaig amb piles una mica carregades. Doncs no, no ha caigut carbó! El trencaclosques no ha caigut.... un altre any serà!

ALBA, caram!!!! van arribar molt d'hora a terres de ponent, ja veig!

CANTIRETA, sempre ens emociona moltíssim quan algú qui estimem participa d'aquesta manera, és entrar dins del somni dels infants.

CARME, ais, no sé si m'ho he guanyat prou!

JOAN GASULL, apa!! quin honor tan gran!!! que bé que ho gaudíssis tant!! No, la quantitat no és gens important.

GEMMA SARA, gràcies!!! aviam si em puc posar el dia ben aviat. Oooooh! segur que els reis li han portat alguna cosa de les monster high a la Sara!!! oi? hehehe
Aviam si puc fer la crónica de Nàpols, ha estat un gran viatge!!!

LULAMY, ;) hehehe

PORQUET, si, si, una terra molt bona per descobrir i per ompir-se la panxa!!!
Doncs si, la qualitat la posem nosaltres pensant en els que estimem. I potser és el més important.
Potxons tb per a tu!!!

Un petó ben gran per a tots i totes!!!