31/8/12

Conflicte d’identitat futbolística per culpa del twitter?


Abans de tot, cal dir que quan quedem per veure futbol amb els amics ens ajuntem unes quantes noies (bé, la majoria). A algunes ens agrada el futbol, a d’altres no, però és un bon moment per trobar-se i petar la xerrada. El millor de tot és l’estona compartida, però a més de tècniques, estratègies, gols fallats o encertats, que el Barça guanyi o no, en les nostres converses no tot és futbol pròpiament parlant.
 
Si el futbol ha de ser l’opi que ens faci oblidar de tots els malsons (només per una estona, eh! que tampoc cal perdre el cap per una piloteta), també està bé trobar-hi totes aquelles coses que acompanyen al futbol. Per exemple el ridícul que fa de vegades la Shakira (com ens agradaves i l’enveja sana que ens provocaves, però noia, què pàmfila que sembles a les grades!), cridar desmesuradament que al Mourihno li han sortit tetes, trobar semblances raonables al Tito, riures còmplices quan enfoquen el Xavi, debatre les raons perquè el Piqué sempre va amb màniga llarga, trobar que l’equipament del Valdés fa que no es reconegui amb la gespa, l’encertat tallat de cabell del Messi... I és clar, entre tanta conversa dispersa, sovint no veiem els gols. Però bé, entre aquestes converses sempre surt si un jugador és atractiu o no. Superficial, si, què hi farem! Però crec que el futbol també ens l’hem d’agafar així, com un tema superficial. I ara mateix, per a mi i sense quòrum, el més atractiu és el jefecito, què voleu que us digui.

Però vet aquí que el post no va de tot això. Si no, què hi té a veure el títol? Doncs, no. Perquè si bé és cert que la confrontació amb el Reial Madrid és de proporcions estratosfèriques, de tants partits viscuts també hem arribat a parlar dels jugadors del Madrid. I he de confessar que malgrat tots els malgrats, malgrat que sigui un barroer, el més atractiu, per a mi, és en Xabi Alonso. Si, que voleu, qualsevol pot tenir una taca negra, no? O us pensàveu que diria l’Özil? Doncs si, el trobo un personatge ben atractiu, potser per la meva debilitat cap als bascos, potser per la seva elegància fora del camp....
 
Però el pitjor està per arribar. Encara us indignareu més amb mi (fins i tot pot ser que decidiu no venir més per aquí, ho assumeixo). Resulta que ahir dijous, Xabi Alonso va ser trending topic al twitter perquè hi ha gent que li escriu malament el nom (lamentable!) i hi vaig ficar el nas. I vaig descobrir el seu twitter oficial.
 
Els twitters dels jugadors, al meu parer i sense seguir-ne gaires, son força lamentables. Es fan la pilota els uns als altres, s’alegren pels partits, parlen d’esport i de tant en tant fan alguna brometa, però tot amb poca substància (com poca substància pot tenir el meu twitter, però bé, no sóc pas personatge públic i de fet tampoc demano a un futbolista que parli de grans coses, tampoc seria just). Però va i descobreixo tot un personatge. On parla poc de futbol i si de series de televisió, de pelis i de música, molta música (i on coincideixo força amb gustos). On penja fotos personals com podríem penjar qualsevol altre mortal i parla de la feina i dels companys, també com un altre mortal (però és clar treballa pel Madrid!).
 
I què faig jo ara? No puc seguir el Xabi Alonso!!!!
 
O si? Perquè ostres, si no fos jugador del Madrid el trobaria un personatge interessant per seguir.
 
Però és que és del Madrid!!!
 
I així una bona estona.
 
Asserenada i havent donat més voltes de les necessàries en una tonteria tan gran, he pres una decisió.
 
I val a dir que no us penso dir què he fet, però espero que llegint el post, encerteu si m’he deixat endur pel cor blaugrana o si la raó de poder aprendre i donar al futbol la seva justa importància.
Still Take You Home by Arctic Monkeys on Grooveshark

Ps. Si, si, post completament poca substància, d'acord . I novament, llarg!
La foto, de una de les cases on anem.
Ah, i per cert, si hi ha alguna frikada que hauria de saber, doncs serà benvinguda, que d'aquest noi en connec més aviat poc. Ah, si el desastre que va fer a la celebració de l'Eurocopa, xò no vam ser tan benèvols com amb en Messi amb la celebració d'un dels títols del Barça..

19 comentaris:

Galionar ha dit...

Hola, Rits, com deia aquell, que la teva mà dreta no sàpiga el que fa l'esquerra. Així doncs, màniga ampla, i a fer allò que tinguis ganes de fer sense pensar-t'ho més!
Deuen ser molt divertides les vostres trobades futboleres; quina enveja que em fas! Per cert, si trobo alguna foto suggerent del Xabi ja te la faré arribar, perquè t'alegri la vista!
Una abraçada!

Assumpta ha dit...

Hahahahaha estic segura que SÍ que t'has fet seguidora d'ell!! :-)))

Bé, pensa que malgrat que és bruuuut, molt brutot, especialment quan juga contra el Barça, son pare va jugar de blaugrana... només per això, et disculparé :-))

El Jefecito? ;-))) Hahaha... a veure, psssiii... no està pas malament, no...

Per mi, del Madrid, el millor és... Higuaín ... molt millor que Alonso, eh? :-DDD

I del Barça... mmmmm... Valdés no està gens malament... En Xavi és guapot... Pensa que, quan somriu, fins i tot li trobo un puntet a Messi ;-))

Assumpta ha dit...

Per cert, la foto és teva o l'has tret de Google? Queda molt bé això de posar la bufanda així. No ho he fet mai. Al proper partit que donin ho faré!! :-DDD

Carme Rosanas ha dit...

Jo és que me'ls miro tant poc els jugadors! Que no sabria què dir.

Que t'has fet seguidora... això sí! ;)

Ara per twitters sense substància no cal anar a buscar els dels jugadors... el meu mateix! el tinc del tot abandonat!

Sergi ha dit...

Puc entendre que trobis atractiu Xabi Alonso, té molt bona planta. Ara, darrerament és el que menys trago del Madrid, potser pel twitter és molt maco, però al camp és un jugador vergonyós gairebé al nivell del Pepe. Penso que sí que el deus seguir, no hi fa res que sigui del Madrid, no? Es pot seguir a qui es vulgui.

El que ja no trobo tan normal és que vegis alguna cosa a en Mascherano, tret d'una qualitat futbolística fora de mida. Pobre noi, a ell l'hauries de seguir, i dir-li que el trobes guapot, que segur que el fas feliç. Li he vist cada foto...

Sílvia ha dit...

Ja us veig comentant el partit, segur que en traieu tot el suc possible del futbol. Jo crec que te n'has fet seguidora, que l'has retuitejat i que al pròxim partit que veieu a casa d'algú serà trending topic ;)

Yáiza ha dit...

Com que jo sóc novella amb això del futbol, tinc alguns problemes: sé perquè m'ho han explicat, que el Xabi Alonso és "malo malíssimo", però no li poso cara... i d'altra banda, en alguns Barça-Madrid he pensat "coi, aquest jugador del Madrid fa molta patxoca, qui deu ser??". I sí, és ell. Nena, jo també el trobo guapo!!! Que sigui barroer i agressiu al camp... és una altra cosa. Però és ben plantat i la barba li senta molt bé. Hehehe. Així que res de tenir remordiments!

Yáiza ha dit...

Per cert, m'ha agradat la teva explicació de com passeu els vespres de futbol... molt més divertit mirar-lo amb noies amb qui pots comentar altres coses que només amb xicots molt aficionats! Jo m'he anat enganxant al futbol pel fet d'anar al bar per fer societat amb els meus amics o amb la parella. I amb el temps, m'ha anat agradant...

Ferran Porta ha dit...

Llegit en diagonal. T'ho vaig dir ;)

Elfreelang ha dit...

Rits doncs no no ho trobo tant greu, al capdavall jo m'he llegit amb delectació llibres esplèndids escrits per un personatge que va estar poper als nazis Viatge al fons de la nit de Celine, ell podia ser un polemista i un fatxa que em fa repulsió però el seu llibre és únic, o sigui que no veig cap contradicció si el noi és guapot que sigui del Madrid és conjuntural...t'hi has fixat pel que escriu al twitter i no per la seva condició de jugador de l'equip rival...ui jo ara m'he posat massa seriosa i total encara cueja l'estiu... ah i trobo genial aprofitar el futbol per a fer tertúlia del que sigui ....ens hem de distreure i passar-ho bé...no?

Elfreelang ha dit...

ah per cert el jefecito em sembla un professional i un bon tio i si, té un cert atractiu!

Assumpta ha dit...

Hehehehe he entrat un munt de vegades a veure els comentaris d'aquest post hehe... Veig que el jefecito té èxit, eh? ;-)))

Anònim ha dit...

Sempre ho he dit que en general els jugadors del Madrid sempre han estat més atractius que els del Barça.

I si ets d'aquelles que segueixen pel twitter famosos, endavant amb en Xabi sense remordiments

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris a aquest post ben banal i superficial. Perquè al meu entendre el futbol és això, futbol. I aporta com una afició més, tan bona o tan dolenta com d’altres. La sobredimensió que se li dóna és el que ja no m’agrada tant, com si ens hagués de fer sortir de tots els mals, però no és així.
I com en tot tema superficial, doncs està bé mirar-se el personal, no?

GALIONAR, les nostres trobades futboleres es fan de tant en tant. No sé, hi ha qui amb mitja part ja en té prou, i tb caldria saber què opina el sector masculí, de vegades participen, de vegades somriuen i de vegades fins i tot s’ofenen. La meva mà esquerra de vegades té mooolt males idees.
Una abraçada també per a tu!

ASSUMPTA, celebro que t’hagi fet gràcia el post i que hagis entrat a veure els comentaris. T’he de confessar que després de penjar-lo em va fer una mica de vergonya, ...
Doncs si, de moment me n’he fet seguidora, sóc així de superficial. Si algun dia diu alguna bajanada en contra del Barça, doncs me’n desfaig i llestos. No sé què li passa, abans quan era al Liverpool tot i ser un jugador brut, no era tan destraler. Crec que deu ser les males influències del CR7 o del Sergio Ramos , mira que ser amic seu..... estan com obsessionats amb el Barça i fan coses que no crec que les pensin.
No sabia que era fill del Perico Alonso!!!!! Què fort!!! Si aquest el recordo jo i tot!!! M’acabo de sentir molt gran....
Higuaín? De veritat m’ho dius? Ais, no m’agrada gens!!! Caram, caram, no ens barallarem mai per un home!! Hehehehe, xq el Valdés tp m’agrada gens.
El Xavi si, encara que és tan bon noi..... i el Messi, és que saps, hi ha molt més que el físic! Hehehehehe
Ah! La foto encara que no la vaig fer jo si que és dels rituals que fem! Aviam si ben aviat la pots posar a casa teva!

CARME, dona, ni una miqueta? Mmm
Doncs si, me n’he fet. Twitters sense substància no vol dir que estiguin abandonats. El teu per res és sense substància. Twitters sense substància serien aquells que no aporten res, que no tenen gràcia, i podria incloure el meu!

XEXU, com li deia a l’Assumpta, no sé què li passa a aquest noi. Està com ennegrit davant del Barça. Crec que el CR7 els afecta. Xq si que és molt brut i no entenc perquè.
I de fet x això anava el post, com pot ser que una persona que al camp és així de destralera i es fa apreciar tan poc, resulti que al twitter en descobreixes una de ben interessant i diferent (i bastant més enllà de si és guapo o no, que en el fons és el de menys).
I si, ja sé que hauria de donar igual que sigui o no del Madrid, xò és clar, m’estimo molt el Barça i com pot ser que trobi interessant una persona que va tan en contra d’algo que m’estimo molt? És completament superficial tot plegat, xò amaga molt més. I més quan intentes ser coherent. Imagina’t que trobes una persona que t’aporta molt en el món dels llibres, que fa ressenyes molt interessants xò que és anti castellers,... no et generaria conflicte?
Apa, apa, llegeix comentaris, no sóc la única que troba interessant el jefecito!!! T’ho hauràs de fer mirar.... A més, potser no és una bellesa dels estandards de guapos com podria ser el Piqué (i mira, doncs el Piqué no em diu tant) xò és guapot i se’l veu molt bon tio. Va arribar com a estrella i va saber fer banqueta i començar de zero i s’ha acabat fent titular. Ja veus, en canvi el Cesc, com porta estar a la banqueta, eh!!

rits ha dit...

SÍLVIA, tot el suc possible! I tant!!
Mmm, bueno, això de retuitejar no....

YÁIZA, és malo-malíssimo xq li té mania al Barça, ves a saber potser li hagués agradat venir a Can Culer i com que no el van fitxar doncs ens té mania... (què sé, això m’ho acabo d’inventar) xò és un bon jugador i fora del futbol trobo que deu ser un paio interessant (més enllà que si, que és guapíssim). Ais les barbes,.... a mi em poden (x molt que després les maleeixes! Hehehe)
Fa relativament poc que mirem els partits tots junts. Abans a les noies no els interessava, suposo que és efecte Barça. Sóc futbolera de sempre, de família i tb estic acostumada a mirar futbol amb nois. I si, és diferent, xò tb t’ho passes bé i pensa que a ells tb els agrada tafanejar, i es riu molt. Això és el que m’agrada, passar bones estones.

FERRAN, que bé que l’hagis llegit (encara que sigui en diagonal!) ;)

ELFREELANG, no és greu xò me’n sap. Ben cert que que sigui del Madrid és conjuntural, uns anys i després a saber. I si, m’he fixat i m’ha cridat més l’atenció per moltes altres coses més enllà de la superficialitat del futbol i de que sigui guapo segons els estàndards de bellesa.
M’encanta el Mascherano, se’l veu molt bon paio i normalet. Això el fa encara més atractiu.
Doncs si, veure futbol és una bona estona que passem tots plegats.

PONS007, en serio? No em diràs que trobes guapo el Pepe? L’Ozil? El Sergio Ramos? El CR7? .... de debò? Fins i tot l’Iniesta els supera!!!!
Sense remordiments, encara que si seguís twitters només pel fet de ser famosos, crec que seguint 90 no faria gran cosa....

Un petó a tots!

DooMMasteR ha dit...

T'has fet un nou compte de Twitter per seguir-lo? ;-)

Jordi Dorca ha dit...

Amb el meu comentari insubstancial només et puc dir que m'has decebut molt! I desorientat, estic ben desorientat... Com ho faré, ara, per superar el Xabi Alonso. Ai, ai!

rits ha dit...

Si!!!! DOOMMASTER, m'has enxampat! un nou compte exclusiu pel Xabi!!! què va!!! llavors, com us seguiria a la resta?

Caram, JORDI DORCA, em sap molt de greu decepcionar-te, no era la meva intenció tot i que sabia els riscos.... en tot cas et diré que no t'has d'amoïnar, superes en Xabi amb escreix!!! hehe!

Un petó per tots dos!

Sergi ha dit...

Crec que el fet de seguir en Xabi Alonso et farà millor persona. Si de veritat creus que té coses interessants a dir i ets capaç de vèncer els prejudicis, és molt positiu que superis la tendència gregària a escoltar només els qui estan al teu bàndol.