25/1/12

Bocins de dimecres..... i alguns perquè




★ Una cervesseta ben freda a la salut de Chico&Rita, nominada a l’Oscar (No és que m’encanti aquesta peli, però li tinc una mica de carinyu egocèntric, ves per on. Ah, i també està nominada Midnight in Paris).
★ Complir objectius: m’he apuntat a un curs de punt i ganxet! (llàstima que serà a l’abril, perquè les places de febrer i març ja estaven agafades).
★ Les tardes amb llum: sortir de la feina i que encara hi hagi una mica de claror.
★ Un vermut al sol de diumenge passat (això si, amb coke, que no m’agrada el vermut).
★ La notícia d’un nou embaràs. (aquesta epidèmia és un no parar).
★ La màgia i força de l’any xinès del Drac (perquè jo també sóc nascuda un any del Drac, i perquè li diguin a la Dany si donen força els dracs).
★ Les mobilitzacions (encara que siguin minses, qui diu que no pensem defensar-nos? Que venen maldades i hem de tenir les guàrdies altes perquè no es riguin de nosaltres)


Per què sempre em costen les cançons quan un grup retorna?

Per què, tot i posar-me a la cua del super amb menys gent, és la més lenta?

Per què m'agafa vergonya adolescent per anar a una signatura de llibres tota sola?
Per què sempre poso títols tan horrorosos als posts?

Per què m’embolico posant perquès a tot?

Ps. Quins són els vostres bocins?

Això dels xq potser és una tonteria com una casa. Simplement, que com darrerament postejo poc, doncs aprofito i no em repeteixo tant en les rutines. Simplement per canivar. No sé si la setmana vinent ho faré.
Ah, i per cert, la de la foto és la mateixa copa que en pons007, que m’ha copiat!!! Hehehe
No hi ha cançoneta. Au, va cliqueu i aneu a escoltar Monsieur Cosetau. M'ha costat, sonen seriosos, però ja se m'ha enganxat...no, no, no, no.

13 comentaris:

Assumpta ha dit...

Uaaaaaaau!! Un curs de punt i ganxet!! Aplaudiments, RITS!! Ja veuràs com t'agradarà i et faràs coses maquíssimes!! :-))

Ai, sí, que és maco que el dia es vagi allargant... mentre segueix fent fresqueta!! :-))

Què és això que poses títols horrorosos als posts? M'ha fet riure!!... Llavors, he estat mirant els títols dels teus darrers posts i els he vist completament lògics i normals hehehe... Tens cada cosa! :-DD

Núr ha dit...

Sí, sí, sí! La meva nena serà drac! :D Estic encantadíssima! Tu també ho ets, doncs? És el signe més afortunat per als xinesos, ho saps, oi? :D

I això de Chico&Rita... A mi m'ha sabut greu que no sortís Pa negre, però també m'ha fet gràcia que almenys sortís aquesta!

Però el millor de tot... GANXET????? Ole, ole i ole! Ja tinc ganes que m'expliquis què et sembla! En saps ja, o no n'has fet mai? hihihi Ànims i si et costa al principi, no ho deixis, que amb el temps te'n sortiràs de conya i val moooooooooooolt la pena!

Jo tampoc no entenc per què de vegades estic tan poc inspirada amb els títols dels articles... ains... No es pot ser brillant sempre, nineta! ;)

Ferran Porta ha dit...

Això de la vergonya per anar a una signatura de llibres sola ho entenc perfectament; et pots creure que això em passa amb el cine? en sèrio, és molt gros, no vaig mai al cine sol, no m'agrada gens la sensació. Em fa ràbia que sigui així!

Els teus bocins d'avui m'han fet arribar una sensació general de bon rollo. Serà pels dies que (aquí també) ja s'allarguen? :-)))

fanal blau ha dit...

Jo amb els meus bocins no me'n surto, rits. Vull dir que no me'n surto per explicar-los d'una manera divertida i personal a la manera que els saps explicar tu.
La nominació de Chico&Rita també m'ha fet gràcia. El dia que vaig veure la pel·lícula estava SOLA en tota la sala!!! En un cinema de poble, però SOLA SOLA SOLA!!! Fins i tot vaig poder fer fotos de la pantalla sense haver de passar vergonya!!!!
Avui ha sigut, però, un dimecres bonic! :)
Un petonet de dimecres, gairebé dijous!

Assumpta ha dit...

Un bon bocí de dimecres... hehehe... hem eliminat al Madrid! Oeeee oeeee oeeeeeeeee

Jordicine ha dit...

Veure el Barça passar a les semifinals de la Copa, continuar amb la lectura de 'El temor de un hombre sabio', aconseguir 'Chico & Rita' per veure aquest cap de setmana, sopar a casa als pares amb el meu nen, com cada dimecres... aquests són alguns dels meus 'bocins'. Un petó, RITS.

Sergi ha dit...

M'agrada aquesta fórmula de bocins i perquès. Sempre i quan els perquès no embrutin els bocins, que sempre solen ser alegres, que sempre fa falta.

No sé per què dieu que costa, jo no me la puc treure del cap. I diré més, no ens podem quedar amb una únic idea d'un grup, collons! El B&B anava de relacions, però si en fan un altre igual quina gràcia té? Jo trobo que aquesta és 100%, encara que alguns puguin dir que imiten altra gent. Escolteu bé la cançó i veureu que és tan il·lusionada i naïf com sempre. Això sí, músicalment molt més treballada!

rits ha dit...

ASSUMPTA, sembla que després de tant de temps, no em coneguis... mai m’acaba de fer el pes les coses que faig, i mira, ara em miro els posts i els títols em semblen horrorosos... què hi farem.
Ja us explicaré què tal el curs. Encara falta, que és a l’abril, xò m’ha animat apuntar-m’hi.
I si, un bon bocí per acabar el dia, encara que varem patir de valent!!! Ahir el Barça no va jugar gens bé, i per contra, el Madrid sí que ho va fer.

NÚR, és ben veritat! Fa uns dies vaig sentir que aquest any hi haurà baby-boom a la Xina, que creuen molt en aquest signe.
I mira, jo em sento una persona afortunada. Menys en el tema homes, que em va fatal, la resta sento que puc estar ben contenta (tot i que per aquí sempre em queixi....).
Bé, Pa negre si que sap greu, què hi farem.
Ja us aniré explicant lo del ganxet. És d’aquelles coses que m’han explicat moltes vegades xò que no se’m queden. A veure si aquest cop se’m dona millor.
No, no podem ser brillants sempre!

FERRAN, em sap greu que et passi aixó al cine. Reconec que m’agrada anar acompanyada, xò de vegades hi he anat sola. Veus això no em fa cosa. Doncs quan estiguis per aquí, ja saps, m’acompanyes a una presentació i jo al cine!
Eren de bon rotllo. Necessito empapar-me d’aquest bon rotllo!! I si, els dies s’allarguen i això ajuda.

FANAL, l’important és que tinguis bocins que et facin somriure!!! I em sembla que ha estat molt bon dimecres per tu!!!
Ostres, sola en una sala!!!! Això si que em faria cosa.

JORDICINE, molt bons bocins!!! això dels bocins blaugranes ja més que clàssic és un hàbit!!! T’està agradant “el temor....”? encara tinc pendent el primer volum!!

XEXU, ja veurem si repeteixo. Potser la setmana vinent no se m’acut res,.. qui sap!
A mi em costa, xq sempre em costen els canvis i no sé què n’esperava. Però he de dir que cada cop m’agrada més. I si, musicalment és brutal!

Un petó per a tots!!

MBosch ha dit...

No he vist 'Chico&Rita' però he escoltat la música i és boníssima. 'Midnight in París'... Bé, deixem-ho en que no entenc la nominació.

Pel que fa al "retorn", a mi m'encanta.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Jo... ara m'he donat al patchwork. I té un punt de viciós, no ho hauria pensat mai.

Els dies més lalrgs m'agraden molt!

Els amics i jo no som gaire bons amics, jeje, o sigui que...

Bon divendres!!

Ferran Porta ha dit...

Sí, tarda compartida, un dia! :)

rits ha dit...

MBOSCH, coincideixo, la música és boníssima. En canvi amb Allen, no. A mi em va agradar força.

CA L'OTIS, crec que ets la primera que connec que reconeix que no li agraden els Amics. Hi ha d'haver de tot, oi? i està bé reconéixe-ho. A mi no m'agraden Manel, i quan ho dic, la gent se'm tira a sobre. Tranquil·la, no ho faré. És qüestió de gustos.

FERRAN, quan diguis!!

Un petó per a tots!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Que no t'agraden els Manel???

(jeje, és broma). Segur que si els escoltés dos cops seguits m'agradarien, però em fan mandra :p