30/12/11

Que s'acabi ja.....


Que s'acabi 2011, que s'acabi 2011, que s'acabi 2011,...

Com una nena petita, d'acord. Però que s'acabi ja. I encara falten més de 24h!

Any de contrastos. Any d'extrems, bèsties i completament oposats.

Un any desastrós personalment, i alhora amb instants preciosos. Amb problemes al voltant, però també nous personatges que fan somriure.

Any que acabo completament abatuda però amb ganes d'agafar forces i recomençar. No sé cap on ni com, però sols tirant endavant. És l'única opció que hi ha.

Que s'acabi 2011, que s'acabi 2011, que s'acabi 2011, i així poder gaudir de tot el bo que ens envolta, del somriure de la petita Júlia que avui ha nascut, però que sols l'he vist dormir i espantar-se. I espantar-nos.

Que s'acabi 2011, si us plau. I neixi un nou any, fràgil i espantat, que avanci poc a poc i que tots els maldecaps, malsons, dimonis daquest any es vagin diluïnt suaument.

Perquè ja sé que encara podria ser pitjor però el 2012 no, no pot ser pitjor.

I és que si miro els propòsits que em vaig fer l'any passat veig que s'han anat acomplint: he anat al País Basc, he passat el meu 35è aniversari a Paris, amb les nenes dolentes no vam anar a Londres però si a Palma i preparem viatge, he vençut algunes pors i sé que m'he de sentir orgullosa. Però en canvi, el cert és que he sofert com mai.

Que arribi 2012, un nou any.

Si encara fossis aquí

ps. aquest post havia de ser de mil i una maneres diferents. L'he anat pensant i aquest matí la notícia del naixement de la Júlia ho endolcia tot.

Ah, i en quan al blog, vaig començar l'any plegant, donant-me un descans, que molts heu anat comentant i tenint en compte al llarg de l'any, i miro, i no vaig arribar a estar ni deu dies sense poder estar sense el blog. Darrerament hi sóc menys, en sóc conscient. I molts també m'ho heu dit i alguns fins i tot preocupat. Així que millor no digui res, i ja veurem cap on va tirant aquest petit espai tan meu, tan vostre.

Ps2. No poso la llista de llibres, és tan minsa, però m'ha sorprés perquè només he llegit dos llibres menys que l'any passat i tinc la sensació d'haver llegit molt menys (14 enlloc dels 16 del 2010). Això sí, res de poesia. I si miro els llibres que he llegit, potser trio el descobriment de Canción de hielo y fuego I. Juego de Tronos.

De pelis, vaig deixar la llista a mig any (que també la volia fer). I si m'he de quedar amb alguna, Mitjanit a Paris, sobretot pels riures dels compis amb qui la vaig anar a veure que no entenia . I és que dues setmanes després em durien a Paris de sorpresa.

Ps3. La foto, moment a Paris. Les cançons, diverses. La que vaig descobrir ahir al darrer concert de l'any, Si encara fossis aquí, no l'havia escoltat mai, és preciosa. I crec que m'agrada encara més la nova versió. Però encara no està penjada enlloc. Llàstima.

35 comentaris:

Elfreelang ha dit...

De seguida vindrà l'any nou de trinca de seguida no pateixis...almenys dius que has complert els teus desitjos i això ja és molt bona cosa...bon any rits! que t'ompli de felicitat!

Elfreelang ha dit...

ah i 14 llibres està molt bé...segur que els has llegit a gust!

Carme Rosanas ha dit...

Que tinguis molt i molt bon any 2012, rits!

Ja és a punt d'arribar, ja, ja, ja el tenim aquí!

fanal blau ha dit...

Au...rits! Veuràs que el 2012 portarà un munt de coses bones!
I...a veure si t'hauré de regalar algun llibre de poesia!!!! Serà possible....:)

Un bonic final i una bona estrena!
Un xin-xin per demà, bonica!

fanal blau ha dit...

jejeje...ens acabem de creuar!!!! :)

Ferran Porta ha dit...

Un any de contrastos... pel 2012, dues coses et desitjo de tot cor, Rits: salut i amor.

Un petó!

lisebe ha dit...

Carinyo si jo llegeixo el proposits de l'any passat... no te res a veure amb el que m'ha passat..

Per tant felicitacions per la la Julia (el nom de la meva mare) o desitjo que tot sigui tal qual ho has pensat i destjat per l'any vinent.

Jo ja no tinc ni ganes ni esperança per el 2012 que sigui el que sigui m'he estará bé. Saps quan perds la il.lusió ja no importa el que sigui..

Però no obstant SI QUE DESITJO DE TOT COR que tinguis el millor del millor per el proper any.

Molts petonets

Assumpta ha dit...

Un any en que es viatja a PARÍS no pot ser tan dolent, dona!! :-))

Has de potenciar les coses tan maques que has viscut, no pot ser que sempre mani el record del que et fa patir. Les coses dolentes, llença-les!! tanca els ulls i gaudeix del grat record de les bones, que en tens moltes!! Somriu! :-))

I els meus millors desitjos pel 2012... que sigui un any ple de magnífics bocins! :-))

Gemma Sara ha dit...

Que tinguins un fantàstic 2012, rits! Una abraçada!

Gemma Sara ha dit...

Que tinguis, volia dir...

El porquet ha dit...

Rits, ja s'acaba, ja s'acaba!

Mira, però, de quedar-te amb alguna cosa positiva d'aquest any, que ha estat un any que has viscut i no tenim una vida eterna. De tots els anys en podem treure aprenentatges i coses bones per a encarar els anys futurs!

Una abraçada ben grossa i un desig de que aquest any nou sigui millor... què carai! serà millor, dona, segur!!!

Sergi ha dit...

Vaja, parles tan malament d'aquest any... Ens has fet partícips de coses bones, i tu mateixa les remarques aquí. Per què aquestes han de tenir menys importància que d'altres? Ja sé que algunes coses pesen com una llosa, però també tens sort en alguns temes, no creus. Almenys, no tan mala sort com per estar demanant l'hora a aquest any. Pensa que només és passar d'un minut a un altre minut. No perquè es digui 2012 milloraran alguns temes. I en canvi, alguns fets ja formaran part del passat. Així que millor aferra't a les coses bones, que sempre n'hi ha.

Pel que fa al blog, jo sóc dels que recordo el descans que vas anunciar, per sort no va tenir efecte. Acabo de mirar quants posts has publicat aquest any, i tot i que sembla que ara els espaies més, no sembla un número massa inferior a anys passats, i per exemple, n'has publicat més que jo! Així que endavant, que el Vuit8ena és d'aquestes coses bones que tens, a les que et pots aferrar, que és un valor segur.

Sergi ha dit...

Ah, la llista de llibres ja la podries penjar, dona! 14 no està pas malament, és més d'un per mes. I tenint en compte que has llegit totxos com aquests de la Cançó de gel i foc...

Alba ha dit...

No pateixis que de seguida canviarem d'any i, el 2011, per fi haurà fumut el camp! I començarà un nou any, unes noves esperances.... Hem de ser positius! perquè al final sempre és el que guanya.
Fa poquet que et conec, però és cert que aquest espai teu, també me l'he fet meu i m'agrada llegir-te i passejar-me descalça per casa teva!
Desitjo que el 2012 sigui molt millor per tu i per tothom!! perquè ens ho mereixem!!
una abraçada!!!!

Anònim ha dit...

doncs res, any nou vida nova ;)
Feliç 2012!

joanfer ha dit...

Estic totalment amb tu, rits. I, si cal, em posaré com un nen petit també. Però que s'acabi, que marxi el 2011. Perquè, a més el 2012 serà molt millor, a que sí? A què segueixes tenint aquestes sensacions? Doncs les perdis. I ens ho anirem explicant, ja veuràs! Molt bon any 2012, rits! Que ja t'ho mereixes! Petons... ;)

Susanna ha dit...

Aix, 14 et semblen pocs??? Si jo posés la meva...

Si el 2011 t'ha deixat aquest regust amarg, segur que el proper serà millor. No hi ha dubte! No en dubtes, oi?

Només queden unes horetes i ja serà 2012. Bona entrada d'any, bonica!

DooMMasteR ha dit...

Bon any Rits! No pateixis que ja s'acaba!

Et desitjo lo millor pel 2012, i que puguis venir a la segona tbfc ;-)

Maria PB ha dit...

Feliç any rits, espere que et vagi bé en aquest 2012 :)

mar ha dit...

Ja hi som rits!
Molts ànims i petons mil!

Ens veiem al 2012!

Galionar ha dit...

Una abraçada molt gran, Rits, perquè em sembla que a totes dues ens han passat coses força bestials, aquest any que ja marxa. Però hem tingut el coratge o la sort de saber estar aquí, a punt de rebre un nou any que té totes les pàgines en blanc, a punt d'escriure.
Molta sort, bonica!

Assumpta ha dit...

Primer comentari del 2012!! :-)))

MOLTA FELICITAT, RITA!!!

bajoqueta ha dit...

Segur que serà millor, per mi tampoc ha sigut res de l'altre món, tot al contrari!

Però mira ja m'he aixecat amb més bon humor i amb ganes de fer coses noves i canviar algunes.

En vindran de molt bones per tu segur, i el que tens pendents ja ho faràs...o no... :)


365 contes
Terra de llibres

Ariadna ha dit...

Ja s'ha acabat, per fi. Ho dic per tu i també per tothom a qui aquest 2011 ha estat poc favorable.

Avui encetem un nou any, noves il·lusions, nous somnis, nous aires. Anirem veient (plegats si tu vols seguir escrivint per aquí) com va anant l'any.

Molts petons.

Yáiza ha dit...

rits, rits!! Vinc a renyar-te! Pam-pam, o estirada d'orelles, què prefereixes?

Dona, aquest any han passat coses bones, i tu mateixa dius que demanes "com una nena petita" que s'acabi ja. Però què més hi fa, que s'acabi? Què ha canviat, del moment 23'59 del 31/12/11 a les 00'01 de l'1/1/12?? Segur que no res... Si a tu aquest canvi de xifra et serveix per fer "clic" al cap, d'acord... però has de reconèixer que tot segueix exactament igual, en realitat.

Bé, no vull ser depriment! Espero que el 2012 sigui, doncs, un millor any per a tu. I que quan acabi, les coses bones pesin més que les dolentes, i només tinguis ganes de passar al 2013 per fer que sigui encara millor!

rits ha dit...

Bon any nou a tots! espero que hagueu començat amb bon peu i ben contents.

Semblava que em queixava massa, però fins el darrer moment, l'any 2011 va ser condemnadament dolent: tres hores abans, vestida i pintada de festa (bé, segurament per molta gent no seria anar super arreclat, xò per mi ja ho era molt) i a les portes del CAP, la iaia es va posar malalta i ens ha donat un nou ensurt. A veure, espero que se'n surti. De moment, ingressada novament a l'hospital. I per acabar-ho d'adobar, sopar a velocitat rècord i dos notícies dolentes més dels amics. Tots coincidim, necessitàvem que el 2011 acabés ja!

2012 no es presenta fantàsticament, xò intentarem que sigui una mica millor.

una abraçada,

rita

montse ha dit...

Salut i Bon Any!!!

LilVia ha dit...

Felicitat, feliç any, petons i abraçades!!!

MBosch ha dit...

2 de gener. Ja està, ja s'acabat!!

Coincideixo amb l'opinió alguns de per aquí dalt que diuen que et quedis amb les coses bones.

Ah, i jo també vull veure la teva llista. Que si hi ha Joc de Trons entre els 14 ja és una gran llista

Per últim, dir-te que a mi 'Midnight In Pari's no em va agradar gens però que m'ha fet gràcia l'anècdota amb els teus amics. I que 'Un dios salvaje', que la tens aquí a la dreta, també l'he vist i em va encantar. No en vaig fer ressenya però la vaig trobar molt divertida i els quatre protagonistes treballaven molt i molt bé.

Audrey ha dit...

Rits, ja s'ha acabat el 2011!, encara que també ha tibngut coses bones, pel que expliques, ara a pel Nou!. Què arribi carregat de coses que sumin, què no em fallin les sensacions positives!.
BoN 2012!!.

Petonets blocaires,

kweilan ha dit...

Els meus millors desitjos per aquest any que finalment ja ha arribat. Una abraçada!

Les Coses són com Som ha dit...

Bé, avui és el tercer dia de l'any nou. Espero que aquest inici de l'inici de l'any hagi portat coses bones i et desitjo per la resta de l'any un sac ple de bones emocions. BON ANY NOU.

lolita lagarto ha dit...

espero que Sí, que aquest any Dotze et portarà sort i que tindràs uns sentiments preciosos..
de tot cor!

Jordicine ha dit...

Bon any, RITS! I espero que aquest 2012 sigui un gran any per a tu. Un petó i fins aviat.

rits ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres desitjos. A veure com anirà aquest 2012!!