4/2/11

Regal d'aniversari

“Pots fer tota la vida
El que t’han ensenyat
i mentre tu no canvies
el teu món ja ha canviat
Però ets tu qui diu adéu
A l’endemà
i saps que el temps no pot
tornar a començar
però creus que si que tot serà igual
potser demà(…)
M’han fet un regal increïble. Un d’aquells regals que potser no semblen res d’important, que potser més d’un dirà que no hi ha per tant. Però per mi, em fa quedar sense paraules. Perquè hi hauria moltes altres persones a qui regalar-lo, més properes o del ram.

Aquest vespre m’han convidat al Palau de la Música Catalana, on mai he estat gaudint d'un concert, sols amb l'escola de visita. A un concert, on ni la pluja ni cap impediment farà que no soni la música, una música que tant m’agrada, que tants maldecaps i alegries porta als que estimo. Un petit reconeixement, una petita victòria, un pas més endavant.

I després, brindarem per estar plegats, pel concert i pel tercer aniversari d’aquest petit espai, perquè malgrat molts dies pensi en tirar la tovallola, molts dies ni obri l’ordinador, sento que torno al punt de partida. Un trienni i endavant, volent explicar coses noves, els maldecaps de sempre, les ofuscacions laberíntiques, les tristors, els riures, les parides del gat: el difícil i alhora fascinant que és viure.

Perquè, potser per fi demà, surti el sol que escalfi i allunyi la fredor d’aquests dies.


Ps. Mirant el reguitzell de posts dels tres anys de vida de blog, crec que del que més he parlat és dels amics. I és que no em cansaré mai de dir lo afortunada que sóc, del tresor tan gran que tinc, tan variat i que sovint penso que no mereixo. Dels qui m’acompanyen, m’esbronquen, em fan riure, m’estimen i des de fa temps, em porten del bracet. I no em cansaré mai de donar les gràcies.
M’he estat mirant la trajectòria del blog, tot el que ha passat aquests tres anys. Miro enrere, em sento diferent i igual alhora. Algunes coses han canviat, algunes relacions també, d’altres coses no tant. No sé què hi haurà demà, sols que serà un altre dia a la vila del pingüí, i que això ja és molt.
A tots els que passeu, gràcies.
Les cançons del nou disc encara no estan penjades. Només a l’spotify es poden escoltar, o comprant el disc, es clar.
"(...) i és ara que has de sentir
i ara has de decidir
i és ara que has de sentir
i és ara al cap i a la fi
i ets tu qui riu contenta l’endemà
i saps que el temps no pot
tornar a començar
però sents que si que tot podrà canviar
per fi demà”

16 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Felicitats!
Salut i Terra

Sergi ha dit...

Doncs és un bon regal d'aniversari pel teu blog, a veure si, quan sigui el teu, et cau algun altre bon regal. Felicitat pels tres anys, sempre dic que aquesta és l'edat en que un blog arriba a la seva maduresa. Però bé, tu ja tenies alguna experiència anterior, així que ja ets veterana! Jo, que et vaig conèixer ja aquí, considero una sort tot el temps que t'he pogut llegir, i espero que encara me'n quedi molt per fer-ho.

Assumpta ha dit...

Caram!! No crec que ningú digui que una invitació al Palau de la Música no sigui res important! És un regal magnífic!! :-))

FELIÇ TERCER ANIVERSARI!! :-))

Una celebració... ui, en castellà diuen "por todo lo alto" i en català? hehehe

A per molts anys més!!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Moltes felicitats!!!!
I disfruta molt del concert. Posa't sabates còmodes i deixa l'abric a guardarropia... que no estaràs asseguda ni dos minuts.
I fes molt l'Indio!! ;)

McAbeu ha dit...

Moltes felicitats i qualsevol regal rebut (i fet) amb il·lusió és un bon regal. :-))

fanal blau ha dit...

Ara ja deus estar al Palau de la Música, en ple concert.
A mi aquest espai m'encanta i hi vaig sempre que puc.
Vinc a felicitar-te pels tres anys.
I vinc també a esbroncar-te, carinyosament, per això escrit del "penso que no mereixo".
Rits, clar que t'ho mereixes!

Una abraçada!

maria ha dit...

Feliç trienni.Espero que acabis de passar molt bé el dia.Un gran regal.

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats rits ui a veure què em demanarà el meu bloc ara si veu que al teu li han regalat tot un concert!!! segueix escrivint si us plau!

Garbí24 ha dit...

un molt bon regal que tens més que marescut....ara aprofita'l al màxim i sobretot continua que hem de reconèixer que aquest espai sempre ens allibera una mica de les tensions de cada dia.
Molt bon cap de setmana

kweilan ha dit...

Moltes felicitats!

Eulàlia ha dit...

ei,
què dir que no s'hagi dit ja..

happy verdi? cumpeleaños? felicitats moltes?

doncs tot aixó i més per tota tu
·

El porquet ha dit...

Espero que gaudissis del regal, del Palau (preciós), de la companyia i que, d'ara endavant, quan et vingui de gust (no et posis pressió) segueixis gaudint del blog. Perquè jo crec que el blog s'ha de gaudir, si no, sí que val més plegar.

Enhorabona i per molts anys!

Finestreta ha dit...

Felicitats!

Espero també que segueixis escrivint, sigui el que sigui! :)

Laia ha dit...

Rits!!! Moltes felicitats!!! Uau, tres anys ja! I saps? Estic contenta perquè poc a pocs has anat tornant, després d'aquell ensurt que ens vas donar, hehehe. El primer post després de l'aturada ja vaig tenir el pressentiment que allò havia estat un punt i seguit.

Petons!Espero que anés bé el concert!

rits ha dit...

Moltes gràcies per les vostres felicitacions!!! Son precioses! Jo tb espero estar molt de temps entre vosaltres. Tot i que he de reconèixer que estic força menys estona.

El concert va ser fantàstic. Vaig disfrutar moltíssim. Tan amb Raydibaum, que us recomano molt i molt, com amb els Delafé, vaig ballar i riure de valent.

Un petó per a tots i totes!!!!

fanal blau ha dit...

tard però...
felicitats, rits!!!