3/8/10

L'últim descobriment



Completament desconnectada del rock i la música indie, de casualitat, aquesta setmana he descobert aquest cuartet que resulta que és francés, encara que han emigrat als L.A.

Rockeres amb cert punt popi, desprenen energia i ganes de saltar. Feia molt temps que cap grup em sorprenia. I més sent un grup totalment de noies. Cert que hi ha grans rockeres, la llista és ben gran, però grups? Si, hi ha grans grups amb solistes femenines i que a més desprenen gran feminitat, i amb alguna excepció no solista al baix, però grups amb guitarres, bateria completament de noies no en recordo gaires. Les bangles als 80', les hole intentant imitar el grunge de nirvana, elastica en representació del indie-britt pop dels 90' (i mirant el video, ara ja no recordo si eren tot noies) i poca cosa més.

Sembla que les noies haguem de ser més tranquil·les. Cert?

ps. lulamy, encàrrec d'emergència de darrera hora! si visiteu botiguetes de música, ja saps el capritxet de la nena!!!! molt bon viatge i mooooolts petons a la family!!!!! Per cert, ja li pots cantar a la panxulina allò de: un ianqui baixa a la ciutat, cavalca dalt d'un pony, porta una cresta a front i crida macarroni!!!!
Volia fer una llista de rockeres, però de solistes de grups me n'han sortit tantes que potser millor que no ho faci.

13 comentaris:

maria ha dit...

Oi que són aquestes que van venir a Barcelona aquesta setmana?Sonen bé.

Sergi ha dit...

No les coneixia, no. És cert que grups només de noies no s'estilen massa. En canvi, d'un temps ençà han sortit molts grups amb vocalista femenina, és una combinació que ha triomfat.

Assumpta ha dit...

Noia, ets un pou de ciència cinematogràfia i musical... em trec el barret ;-)

Per cert, que m'has fet pensar en una cançó que m'agrada molt (parlant de grups amb noies) i ara l'aniré a posar al meu petit blog jeje

estrip ha dit...

molt elèctriques!

fanal blau ha dit...

Ara a mi m'has fet fer un bon salt musical cantant "un ianqui baixa a la ciutat, cavalca dalt d'un pony, porta una creasta a front i crida macarroni"...La la la lala lala...:)

Està molt bé aquest últim descobriment!

Elfreelang ha dit...

Jo de música estic molt peix rits....però un bon descobriment com dius!

caterina ha dit...

Jo tampoc coneixia a aquest grup i no sonen gens malament! Sincerament, crec que me vaig quedar estancada (musicalment parlant) als anys 70, a tot estirar els 80... Segurament convé que me vagi renovant! :P

sànset i utnoa ha dit...

Mmmmm... a mi em sembla una mica sospitós.

*Sànset*

Garbí24 ha dit...

cada dia s'apren alguna cosa....

Anònim ha dit...

No coneixia l'existencia d'aquest grup. A veure si tenen prou suport com per a tenir l'èxit que segur busquen!

Jordicine ha dit...

Doncs la veritat és que sonen força bé. M'agraden! Un petó, RITS.

rits ha dit...

MARIA, doncs no ho he sabut trobar si van estar en concert per BCN la setmana passada. Però sóc especialista en que em passsin aquestes coses, descobrir grups quan fa poc han passat per aquí. Sempre vaig tard. Em va passar una cosa semblant amb The Killers, un amic sempre parlava, explicava que sempre volia anar als concerts però sempre era molt difícil aconseguir entrades. Finalment va aconseguir-ne i al cap d'un mes del concert li pregunto, coneixes The Killers? Es va posar a riure.

XEXU, surten molts grups amb noia, i amb noies espectaculars, però que durin, perdurin, ja costa més. Què se n'ha fet dels Evanscensce o dels Whinhin temptation (o com s'escrigui?)

Què va, ASSUMPTA, hi ha molta més gent que hi entén moltíssim més. M'ha agradat molt la cançoneta del petit blog!

ESTRIP, després he llegit que els agrada molt el punk.

FANAL, des de que em vaig enterar que una amiga tindria un fill als USA vaig dient que tindrem un ianqui a la família i no paro de cantar aquesta cançoneta!

ELVIRA, me n'alegro que t'agradi.

CATERINA, doncs si t'agrada la música dels 70-80, aquestes tenen un retirada al punk d'aquell temps. Convé escoltar el que t'agradi.

SÀNSET, sospitós? Què m'he perdut? Una conspiració perquè no hi hagi grups femenins? Que vols dir que pendrien tot el públic als grups masculins? No ho crec pas!

GARBI, espero que t'hagi agradat.

ALBERT, a veure, potser es queden amb una sola volada. Això mai se sap.

Me n'alegro que t'agradi el seu so, JORDICINE.

Una abraçada a tots!!!

sànset i utnoa ha dit...

No, no. No ho vaig dir pas per això. No perquè prenguin protagonisme als grups masculins ni res d'això, sinó que em semblava "sospitós" perquè pensava que darrere hi hauria algun productor que fos ideòleg únic del grup. És a dir, com aquests grups que ara estan tan de moda...

Ara, t'he de dir, que anava equivocat. M'he informat una mica i anava totalment errat. El grup es va crear l'any 2004, i la majoria de les integrants eren amigues de l'escola que sabien música. Com els sortia bé, EMI les va fitxar.

Un sevidor, que és massa desconfiat...


*Sànset*