5/5/10



"Estem sotmesos a l'idea que sols val guanyar,
però la vida està plena de persones que no ho aconsegueixen
i van amb el cap ben alt."



ps. Ahir, llegint al sofà de casa els pares, el pare seguia la roda de premsa d'en Pep. Va dir cada cosa..... frepa la pell. Com en sap de parlar, d'estimar l'equip. Fins i tot diu que li és igual si guanyen la lliga o no, que el que han fet és increïble.
Avui a la feina hi havia qui deia que estava preparant el terreny per si de cas. No ho sé, però ahir sentia que per damunt d'un crack del futbol, és un crack com a persona. Potser només són paraules que sap dir ben dites, però mira, a mi em van agradar. Si totes les rodes de premsa són així, l'espectacle no acaba als 90'!

24 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Bé, és que després d'una temporada com la de l'any passat, no guanyar títols té gust de poc. A mi també em fa la sensació que prepara el terreny, però també em sembla que té raó en el que diu.

LilVia ha dit...

L'important és només guanyar?
És més satisfactori buscar, o gaudir la troballa?
Jo crec que gaudir d'aquest equip partit a partit és el més important. Amb un equip així el resultat final a mi m'és igual. Perquè al final, si som realistes, jo no hi guanyo res; només veient cada partit passo una bona estona.
Clar que m'agradaria més que haguéssim arribat a la final de la copa del rei i la champions... Però, m'ho he passat tan bé, són tan grans!

PETONS!!!!

S.N. ha dit...

Això em fa pensar en aquell acudit de l'Eugenio que deia "me encanta jugar al poker i perder" "i ganar??" "ganar debe ser la hostia!!". A mi tot sovint també me encanta jugar al poker i perder...

kweilan ha dit...

Potser si que prepara el terreny per si de cas, però aquesta frase que has destacat és digna de ser-ho.

Les Coses són com Som ha dit...

De totes totes les frases que ha arribat a dir en Pep, i les que dirà, en podríem fer un recull, perquè (penso) que són lliçons que no només dóna a un equip, sinó a moltíssima gent.
Aquest equip, és enveja arreu del món.
Ah, i avui, alguns perdran a mallorca, ja voràs.
Muack!!

Sergi ha dit...

Té ànima de blogaire aquest home. Jo no sé si és així o només s'ho fa, però la intel·ligència em sembla una cosa molt difícil de fingir. Tal com funciona el món del futbol, i el que anem sentint dia rere dia, penso que és un privilegi tenir un home així al càrrec de l'equip. És bon entrenador i millor psicòleg. És una sort tenir-lo. Em pregunto quan durarà això, perquè no hi ha res etern.

Elfreelang ha dit...

En Pep és un crack! parla amb enteniment i això que ha dit es podria aplicar a la vida en general...Un luxe tenir-lo d'entrenador....els adolescents que són futboleros reben aquestes magnífiques lliçons sense adonar-se i està molt bé que pensin en que l'important no és guanyar sempre perquè no sempre es pot guanyar ....

Núr ha dit...

Ell ja va dir al final de la temporada anterior que sis copes era una cosa sobrehumana. Personalment penso que si l'afició esperava que enguany passés el mateix, és que són una mica ingenus... Més val que deixin descansar una mica aquest Barça. Si guanyen la lliga, crec que ja poden estar contents! Ja guanyaran més títols l'any vinent!

estrip ha dit...

Jo també la vaig sentir en directe la frase i vaig dir : Sí senyor!!!

Hi ha persones que treballen molt i molt i molt i no guanyen, però van amb el cap ben alt!

Assumpta ha dit...

La frase és magnífica. Jo no la vaig sentir i t'agraeixo que l'hagis posat :-))

Quantes persones, que treballen cada dia, s'esforcen, lluiten i... jo em pregunto "Què coi és guanyar?" En nom d'aquest "guanyar" i "triomf" molta gent se sent insatisfeta, veu que no ha pogut arribar allí on volia i s'entristeix, sense valorar tota la feina que ha anat fent.

Ai, Pep, hauries d'anar fent conferències per les escoles i que la gent aprengués a valorar la feina ben feta i no tan sols els resultats.

Rita ha dit...

Jo crec que en Pep és així. Seria difícil dir la quantitat de frases bones que diu si només fingís...

Per a mi és un autèntic líder aquest xicot!

Molt bon apunt, rits!
Petonets, maca!

sànset i utnoa ha dit...

A aquest home se l'ha de beatificar.

Assumpta, hi ha alguna possibilitat?

*Sànset*

Cris (V/N) ha dit...

En Pep és la canya!!!!!!!!! Gràcies per aquesta gran frase reina, petons blaugranes per a tu :)

Xitus ha dit...

Les rodes de premsa han deixat de ser amb el Barça un recull de tòpics, i han passat a ser quelcom interessant d'escoltar. El dissabte guanyem a Sevilla i el Madrid res a fer!!!!!!

Assumpta ha dit...

Jajajaja home, Sànset, si finalment guanyem la Lliga estudiaré el cas :-DDD

sànset i utnoa ha dit...

Amb el que vam fer l'any passat no n'hi ha suficient?

Però haurem d'esperar que es mori, no? Jo el beatificaria en vida, i així crearíem un altre precedent...

*Sànset*

òscar ha dit...

Preparant o no el terreny, és d'agraïr que al món del futbol es comenci a superar un discurs encarcarat en "el futbol és així" i altres llocs comuns.

També és cert que moltes veus que ara el lloen, quan encara era futbolista, li retreïen que tingués altres sensibilitats externes al futbol.

Assumpta ha dit...

Sànset, Anem pel bon camí :-)))

maria ha dit...

Tot el que diu fa pensar...

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Dóna mil voltes a qualsevol altre entrenador de futbol, per guapo (que ho és molt), per jove, per proper, per agradable, per educat i perquè fa entendre que hi ha mooooooooooooltes més coses més enllà del futbol. Això sí... després d'haver-ho guanyat tot l'any passat, si aquest any no treuen cap títol... no sé si tota l'afició ho entendrà...

rits ha dit...

Me n'alegro que us hagi agradat la frase. La vaig trobar tan maca. Una veritat d'aquelles que cal que algú que la gent s'escolta digui, una veritat que recomforta a molta gent. Segur!

P-CFACSBC2V, doncs si que sembla que sigui poc, que no guanyar res sigui un fracàs, però no ho és gens ni mica! Diu moltíssimes coses i sempre interessants.

LILVIA, m'ha agradat moltíssim el que has dit. Hem gaudit com feia molt de temps que no gaudiem, i aixó és ben important. I cert, en el fons no guanyem res. Molts petons!

SN, l'Eugenio!!! un altre mite que deia grans veritats!! A mon pare li encantava i jo vaig trigar a trobar-li el truquillo!!!

KWEILAN, la frase es pot posar en qualsevol lloc, sempre té importància, però com diuen més avall, que ho digui algú que ve del món del futbol, que sembla que ho sigui tot en aquest món, encara té molt més valor.

INSTINTS, i m'agrada pensar que arriben sobretot als més joves. Malauradament, no van perdre a Mallorca,...snif, snif!!!

XEXU, qui sap, potser és algun de nosaltres i sense saber-ho. Potser no hi ha res etern, però de moment, disfrutem del bon moment del Barça. El que es respira al futbol s'ha traspassat al bàsket, i aquesta tarda toca animar als que estan a Paris!

ELVIRAFR, doncs si, si el que diu arriba una mínima part als joves, és fantàstic. Al facebook hi ha un grup que es diu “crec que el Pep és el millor entrenador que ha tingut el Barça” o algo així i la majoria d'admiradors són joves. Tan de bo l'escoltin i sigui un referent. Aquests són els bons referents.

NÚR, no sé si ingenus, però quan guanyes sempre vols més. És inevitable, per això tenen tanta importància aquestes paraules. Ens posen a tots a lloc.

ESTRIP, i mai es tenen en compte aquestes persones, oi? Potser era hora que algú els faci/ens faci cas.

ASSUMPTA, crec que la voràgine de vida d'ara sembla que si no ets triomfador no ets ningú. Per això hi ha tanta gent insatisfeta, cal gaudir del què tenim i si no guanyem no passa res. Però ningú s'atreveix a dir-ho això, per això és tan important.
No sé jo si li queda massa temps per fer conferències a les escoles, però ja fa feina des de les rodes de premsa!

RITA, doncs si un autèntic líder positiu per a molts!

SÀNSET, crec que amb l'Assumpta ja us aneu posant d'acord. No sé jo si és possible de beatificar, xò segur que si que se li haurà de fer un gran homenatge. Es mereix un monument!!

CRIS, un per a tu! (tb balugrana)

XITUS, i sempre amb respecte a tothom i buscant allò que es mereix l'altre rival. Espero que així sigui, demà tots a Sevilla!!!!!

ÒSCAR, de veritat li retreien que tingués altres sensibilitats? Ais, encara hi ha cavernícoles al món del futbol, oi? Recordo una vegada que me'l vaig trobar a la cua del cine. Ell anava sol, i des de llavors no m'ha fet pas cosa anar sola al cine.

MARIA, doncs si, esperem que molta gent l'escolti.

TU, JO I L'OTIS, doncs si! Tot el que dius d'ell ho subscric! I no sé si tothom ho entendrà, crec que després del què va passar el dia de la semifinal, si que ho entendra. Ens farà pena però ningú hi posarà cap retret

un petó blaugrana per a tots i totes!!!!

Clidice ha dit...

sembla mentida que ens hagin de recordar coses tan clares com aquesta. Un home com aquest és un referent importantíssim en la nostra societat. Gràcies per reproduir-ho, no l'havia sentit :)

Jordicine ha dit...

Aquest Guardiola no ens el mareixem. Feia temps que un entrenador de futbol no deia tantes veritats. S'ha acabat allò de 'hay que poner toda la carne en el asador'. Ànims per això del Centre. Ha de ser molt dur canviar de rutina després de 25 anys. I felicitats pel premi blogger. Ja ho veus: tres en un! Un petó, RITS.

rits ha dit...

CLIDICE, potser són clares però ens cal escoltar-les. hi ha qui no les té gens en compte. De res, em van emocionar!

JORDICINE, 3 en 1!! fantàstic! No sé si ens el mereixem, però de moment el disfrutem i n'aprenem! home, 25 anys feia l'entitat!! jo n'he estat 15, que tampoc són pocs!!!!

un petó per a tots dos!!!