28/10/09

Preparant l'exàmen per al carnet de conduir

Per fer durant aquestes setmanes alguna cosa productiva, m'he començat a mirar els llibres per preparar l'exàmen teòric del carnet de conduir, un d'aquells temes pendents que fa temps que vull fer però que mai hi trobava el moment i em fa molta mandra.

Hi ha una pàgina web on pots anar fent tests, i abans de començar a llegir n'he fet un, per veure com se m'han donat aquests anys de copilot “desastrillo” que sempre m'han dit que sóc. I és que si d'una cosa sóc culpable és d'avisar de la sortida un cop ja ha passat o de dir de girar a l'esquerra indicant amb la mà a la dreta o fer aparcar quan el gual es veu d'una hora llunya.

Però bé, tot i la vergonya no fugiré d'estudi i reconeixeré que he fet 14 errades de 30, això si, totes les errades de mecànica, doncs això de frens, amortiguadors i altres parts del cotxe que ni sabia que existien. Però les de senyals i sentit comú, fantàstic.

Això si, només espero que no surtin senyals com aquestes:







Encara que de totes, la meva preferida és aquesta trobada al Marroc, encara que no ens hi vam trobar cap.

ps. Per a la pràctica, vaig fent proves amb una cadira de rodes que m'han deixat per anar per casa, però em sembla jo que necessitaré més temps, alguna paret encara m'està quedant plena de taques.
En tinc ganes, perquè sé que m'agradarà conduir.

18 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Doncs sí que serà una cosa productiva. Es pot viure sense carnet, però crec que és millor tenir-ne.

_MeiA_ ha dit...

Jo sóc de les que no pot viure sense carnet. Fas ben fet de treure-te'l, és molt útil i et fa molt més independent alhora de fer coses.
Fa 8 anys que el tinc, i si me'l tingués de tornar a treure suspendria sense cap mena de dubte! buffff...

Toni En Blanc ha dit...

Jajaja, jo crec que encara que sóc jove i la majoria dels meus amics s'han tret o s'estan traient el carnet, jo seré un anti-cotxe, i apostaré per la bici. Més que res per què em fa pànic -i mandra- enfrontar-me a traure'm el carnet.

Salut i sort! :)

Unknown ha dit...

Jo fa 12 anys que en tinc de carnet! me'l vaig treure abans dels 20 i ja em deien perquè no me'l treia (coses de ser de poble).
La teòrica ara no me la treuria pas... :p Però no ho diguis a la DGT!

kika ha dit...

molt bona idea... veus com al final aquesta pausa et sortirà molt a compte :-)

Garbí24 ha dit...

I tant que te'l treuràs....es questió de fixar-si una mica i ja està i aixi de passada deixaràs de ser un mal copilot per ser una conductora 10.
Ah i també aprendràs on es la dreta...

Assumpta ha dit...

Doncs vinga, ànim!! :-))

Jo no en tinc ni en tindré mai perquè no m'atrau gens, sóc molt despistada i en faria alguna de grossa, però admeto que és molt útil tenir-ne :-))

M'ha fet riure mooooolt això "dir de girar a l'esquerra indicant amb la mà a la dreta" jajajaja i les senyals... ufff :-)

Anònim ha dit...

Tu tranquil·la i a poc a poc, com més t'equivoques més aprens, si fas pocs errors et penses que ja ho domines i te'n pots emportar una sorpresa tu ves fent i ja veuràs com cada cop tot va millor :)

kweilan ha dit...

Està bé fer alguna cosa que després t'estalviaràs.

Sergi ha dit...

Doncs trobo que sí que és una bona idea, així aprofites el temps d'inactivitat, a veure si t'ho pots ventilar en aquest temps. I no pateixis pels tests. En realitat, quan estudies, és per aprendre a fer tests d'aquests, no per aprendre a conduir. Ja veuràs com miraculosament aniràs rebaixant errades, sense saber per què, fins a poder-te presentar.

Compte amb les cadires de rodes, que les carrega el diable.

Striper ha dit...

Tranquila si jo amb lo ruquillo que soc m'el vaig treure tu també podras.Anims!!!

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostres ànims. És una d'aquelles coses que tinc pendents de fa un munt de temps, però que mai li trobo el temps per posar-m'hi.

P-CFACSBC2V, i tant que es pot viure sense, porto molts anys sense i bueno, m'he apanyat. Però si, està molt bé tenir-ne, per si algun dia es necessito.

_MeiA_fins fa poc no en tenia necessitat, xò va haver-hi un moment que m'havia de desplaçar molt i dependre tant dels altres va ser un pal. Però llavors no tenia mai temps.
No dona, segur que amb una repassada l'aprovaries.

Toni, primer de tot, gràcies per passar per aquí. Quan era ben joveneta no en tenia necessitat i com que de diners no anava massa bé, doncs vaig passar, xò crec que és més fàcil, quan més temps passa més pal fa després.

Tirai, segur que te'l treuries. Una repassadeta i llestos!

Si, kika, anar buscant coses per fer. I que les hores passin ben ràpid.

Assumpta, per això tb em feia racança! també sóc tan despistada!!!!!! xò bé, em sembla que ara comença a ser una mica de necessitat. Visc a l'altra punta de la ciutat i anar amb moto no m'acaba de fer el pes. Si, sóc una copilot desastre i puc anar-ho repetint i els altres pixar-se de riure i jo ni adonar-me.

Cesc, m'ho prenc amb molta calma. Segur. No havia llegit res.

kweilan, mai trobava el moment. Crec que aquest és el moment.

Aquesta és la idea, XeXu i després quan estigui recuperada posar-m'hi amb la pràctica i a l'estiu.... feta una fitipaldi!

Striper, apa! el que m'espanta és la pràctica!

Clidice ha dit...

glups! sort que ja me'l vaig treure fa milions d'anys! que tinguis sort! :)

lulamy ha dit...

No és per desanimar-te, peró la part teórica és la fàcil...!!! O poster és que jo he timgut una mala experiència... I em sembla genial que tinguis clar que saps que t'agradarà conduir!! Jo tot i agafar-lo cada dia, se que no m'agrada ni m'agradarà mai, peró si és molt útil en algunes situacions (jo m'estalvio 1 hora i mitja de trasnport públic). Molts ànims i fora la mandra!

DooMMasteR ha dit...

Jo estic mirant autoescola aquests dies.... a veure que tal.
Segur que te'l treus abans que jo! ;-)

Núr ha dit...

Ànims, preciosa! Jo el carnet me'l vaig treure, sorprenentment, a la primera, tant la teòrica com la pràctica. Ara fa 6 anys i mig que tinc el carnet i en tot aquest temps he agafat el cotxe (de mons pares o d'un amic) 5 ò 6 vegades i crec que cap de les vegades no he recorregut més de 2 km seguits! hahahaha

Jo tinc força por a conduir, tot i que ara m'aniria de conya. Me'l vaig treure «per tenir-lo», que en diuen. Però m'agrada la gent que en té ganes perquè li agrada conduir i s'ho pren amb empenta! Així que molts i molts ànims! Pensa que, malgrat la mandra que tinguis ara, després et valdrà mooooolt la pena! Especialment per a poder conduir a l'estranger quan viatgis (només per això m'esforçaria a perdre-li la por!).

A mi, el carnet, m'ha servit per a ser una mica més bona copilot! ;P

Cris (V/N) ha dit...

Ànims, és més senzill del que diuen, de debó, jo m'el vaig treure amb 19a. a l primera, i anava "cagadeta" però, només s'ha d'estudiar una micona, la resta està xupat :) Petons!!

Anònim ha dit...

I am not going to be original this time, so all I am going to say that your blog rocks, sad that I don't have suck a writing skills