22/6/09

Jugant amb Bob el manetes


Quantes vegades hauré jurat i perjurat que bricomania no és el meu programa preferit? I que només el veia per la secció de jardineria (no pas pel jardiner, eh!)?
Si una cosa brilla per la seva absència al vuit8ena és la passió i habilitat pel bricolatge, i com que tot és tan car, doncs esclar, sóc esclava de la caritat dels amics manetes o la mare tot-terreny que tinc. Així, encara hi ha les làmpares per penjar a les habitacions, les cortines que ni les miro, o desisteixo de comprar un armari a Ikea molt més barat que d'altres llocs (i això que ja n'he muntat uns quants de mobles d'Ikea), l'heura continua al terra a l'espera de poder penjar el cistell de mimbre o el quadre de tintin del lavabo cau cada dos per tres a terra perquè enlloc de foradar les rajoles per posar un clau com cal, hi he posat un que va enganxat sense foradar.....

I en canvi m'encanta la decoració, d'idees no en falten, sinó més aviat les mans.

Però la necessitat i urgència fa vèncer aquestes limitacions (amb més o menys encert). Tenir un gat amb tendències salvatges que es vol llençar balcó abaix i la calor que fa amb el balcó tancat, ha fet que per primera vegada faci anar el trepant. El resultat,..... bé, diguem que encara em tremola la mà i que demà hauré de comprar "aguaplast" per tapar un “foradet” de no res, però tot i així la solució xapusera d'emergència ha quedat una mica acceptable.

Per tant ara, que tremoli el presentador de bricomanía, que ara ja no hi ha qui em pari!!!

ps. mmmmm, bé, el tema elèctric millor que no, que encara me'n recordo de l'última enrampada!

14 comentaris:

kweilan ha dit...

T'admiro per posar-t'hi. Jo sóc molt negada i quan ho he intentat , em poso supernerviosa i encara és pitjor.

JJMiracle ha dit...

A mi tampoc no m'agrada gaire, aquest tema. Suposo que és posar-s'hi i resar perquè surti bé.
A veure si veurem la "Bricorits" a la televisió :-)

Ferran Porta ha dit...

Doncs poca broma, perquè entre fer-t'ho tu mateix/a i pagar algú perquè t'ho faci (ep, que estic parlant de bricolatge, eh?? ;-), francament, hi va un món/munt de diners.

Jo sóc força manetes, tot i que... bé... mmm... no us explicaré aquella vegada que, fent forats a casa ma cosina, la broca va anar a petar a casa del seu veí, jiji...

Assumpta ha dit...

Doncs el jardiner de Bricomanía era força maco, eh? :-))

Aquí casa meva de bricolage tampoc res de res (o sigui RES... R-E-S) Quin desastreeeeeee!! :-))

estrip ha dit...

ja deia jo que veia aquestes lletres un mica mogudes. Deu ser la tremolor del trepant.

Striper ha dit...

Jo tinc alguna feina pendent ja et fare un xiulet.

Els del PiT ha dit...

Totalment d'acord, tot és posar-s'hi, has fet un gran pas. El primer forat és el que més costa, a mi em va passar a casa dels sogres, vaig perforar la paret del menjador per penjar un quadre i la broca capriciosa va voler obrir forat fins a l'habitació dels sogres.
D'un tret, dos quadres vaig haver de penjar, això ni en McGyver en els seus millors moments... Allà vaig aprendre a frenar a temps.
;-)
Ara, 20 anys després, ja sóc mig expert.

Sergi ha dit...

Jo tampoc m'atreveixo massa a foradar parets i sempre confio que algú m'ho farà. I no ho he provat, però tinc la impressió de que no me'n sortiria, no m'hi veig amb aquell aparell a la mà.

Ah, i em sona molt això del gat que es vol llençar pel balcó, des que el tinc no m'he atrevit a tenir el balcó obert si no hi era jo per vigilar, i a la que treia el cap per allà, ja em posava nerviós. Quanta calor he passat!! Però bé, ara al nou pis les coses han canviat: no tinc balcó. I una galeria que tinc l'he feta tancar tota a prova de gats, però passa l'airet!

McAbeu ha dit...

Doncs et felicito per intentar-ho, jo també sóc un desastre en coses de bricolatge i només m'hi poso quan no tinc altre remei.
Com ja t'han dit: Tot és posar-s'hi!

DooMMasteR ha dit...

Amb pràctica tot s'aconsegueix XD
Jo també soc un negat per aquestes coses...

Ferran Porta ha dit...

Sergi "mig expert" en... ¿frenar a temps? jiji...

Els del PiT ha dit...

Ah! El Ferranet trapella ha vingut a l'escalfor mediterrània i es pot notar en les fines subtileses ;-)

Tens raó, amic Ferran, tenint en compte que tinc dos fills reconeguts (que a més em diuen papa) entenc que es faci difícil pensar que sé frenar a temps.

Aprofito l'ocasió (i la crisi) per oferir-me a fer tasques de bricolatge, crec que a 50 eurus l'hora (sense comptar dietes i desplaçaments) la meva dona em deixarà que derrapi on sigui...
;-)

Això també es pot entendre malament, nano...

I què hi ha que no es pugui entendre malament?

Perquè... Rits: quan parles de la màquina trepant et refereixes a la màquina de fer forats a les parets amb broca de diferents números, oi?

Ooooh! Que n'ets d'animaaal! Hi hi hi...

Núr ha dit...

Enhorabona per haver-te llençat a provar-ho! Jo no sé si en sé gaire, de bricolatge, perquè mai no m'hi he posat. Sempre m'ha semblat interessant i m'ha cridat l'atenció, prò quan penso en tot l'espai i eines que tenen els de la tele, penso «Núr, tu no ho faràs mai tan bé com ells per falta d'estris i 200 m2 de garatge!». Així em consolo!

No tinc ni un trist tornavís, així que ja em diràs... No puc practicar gaire, no!

rits ha dit...

Kweilan, no et pensis, eh! pura necessitat!

P-CFACSBC2V, no, no, el bricorits més aviat seria una nova versió del n'hi ha que neixen estrellats.

Doncs Ferran, tens les portes obertes del vuit8ena per deixar anar la teva creativitat!! a mi això de foradar una paret em fa un yuyu!!!!

Assumpta, pillina!!!!! que m'ha enxempat!!! l'excusa havia colat!

estrip, je, je,.... una bona estona si que es va estar tremolant!

striper, millor cridis en Ferran, si em crides a mi prepara't per una destroça monumental!

Sergi, quina estrena!!!! ara ja sé a quina porta trucar!!!

XeXu, si la necessitat mana, es fa qualsevol cosa, per xapusero que quedi! el balcó ara és una barreja rara cutre-salxitxera. Si que fan patir, si, però patir calor tb tela, eh! mira, ara ja tens una avantatge del pis nou!!!

Gràcies McAbeu, crec xò que trigaré moltíssima tornar-m'hi a posar.

DooMMasteR, doncs haurem de continuar practicant, xò els efectes són visiblement desastrossos

Els del PiTT i Ferran, podrieu anunciar-vos i muntar un negociet, ja veieu que clientela no us en faltaria!!!

El trepant ja té aquestes coses,...pensa el que vulguis!!!! que la parauleta ja se les emporta
a mi m'agrada més dir-li "taladro" xò diguem que no queda massa bé tampoc.

Núr, si, si, el parament d'aquests programes és brutal, xò crec que amb la meitat de cosetes (o menys) ja et podries estrenar!