3/4/09

Recerca acabada!


L'he trobat!!!
La Yooki, la noieta dels dibuixos, m'hi ha portat!
Després de descansar i donar-lo per perdut, he recordat que després de la mudança vaig anar a Berlin i sempre agafo el passaport, encara que no el necessiti (per si de cas em robéssin o perdés el DNI, cosa no estranya en mi).
Com no he tingut temps de fer l'àlbum amb les fotos, entrades, tickets i demés, tinc totes les coses del viatge en una carpeta, i violà, allà es va traspaperar el passaport!
Ja puc volar!!!!

Quin descans! Ara és quan penso com m'agradaria ser més pragmàtica i tenir es coses ben identificades i al seu lloc. Però no, el caos m'acompanya, per molt que ho intenti.
Per cert, moltes gràcies pels ànims. Escriure i deixar de buscar m'ha anat "de perles" per trobar-lo.

14 comentaris:

JJMiracle ha dit...

Més pragmàtics, sí, però seria més avorrit :-P

Striper ha dit...

Veus tot es troba ..

kweilan ha dit...

Bon viatge!!

estrip ha dit...

ara no el deixis en cap lloc pensant "el deixo aquí per recordar si el necessito" eh!

Ferran Porta ha dit...

Potser t'hauràs de fer un word on t'apuntis on deixes les coses més importants, tipus:

- Passaport: tercer calaix de la còmoda del rebedor
- Claus de casa els pares: calaix de la dreta del moble al costat del sofà
- etc etc etc

Ei, que és una idea, eh? i gratis! :-)

I bé, suposo que tanta desesperació deu ser perquè marxes, així que bon cap de setmana... i bon viatge!

Assumpta ha dit...

Avui és el meu dia de sort jejeje... Arribo i em trobo el problema i la solució tots dos junts, així m'he estalviat de patir pel post anterior :-))

Entro per llegir un... tatxiiinnn!!

El problema és... ara què faig? poso un comentari a cada escrit? o amb aquest val pels dos? ;-))

Sergi ha dit...

Ara sí que comento aquí. Com l'Assumpta he trobat els dos posts junts, però a mi també em passa que quan busco alguna cosa trobo de tot menys allò, però que em venen al cap un munt de records, sóc de guardar-ho tot.

Amb el passaport en mà ja pots volar, i si el necessites, tot i que dius que te l'emportes sempre, és que vas a algun lloc lluny. Què m'he perdut? O és que m'he despistat?

Anònim ha dit...

I és que recordar on l'has deixat uf... jo ho tinc tot perdut, per què me'l fas buscar?? jeje me'n alegro que l'hagis trobat :)

Garbí24 ha dit...

Felicitats ,en el proxim escrit ens expliques ....on vas? ....o no es pot..je je

rits ha dit...

ais, crec que ahir vaig crear moltes incògnites quan no era gens buscat.
El fet és que marxo de vacances, doncs per nadal ja em vaig quedar sense res de vacances i a l'estiu no crec que pugui marxar gaire(els amics amb els que vaig fan viatges espectaculars que no em puc permètre) per tant aquests dies m'he prés un petit capritxet. Anem a Budapest.
El fet és que no necessitaria el passaport si no fos tan desastre i tingués el carnet renovat des de gener, que va ser quan se'm va caducar. I no marxo encara, però aquests dies els tinc una mica liats i en un atac de previsió vaig preferir tancar ahir el tema del passaport que no pas esperar a dijous a haver d'anar urgentment a l'aeroport a fe-lo ràpid, ràpid.
Gràcies pels vostres comentaris!!!

P-CFACSBC2V, ja, el que passa és que la gràcia a aquestes coses la veus després, xò mentre ho vius..... estressa...

Gracies, Striper. Tot es troba! això reconforta!

Kweilan, gràcies, segur que anirà molt bé i m'emportaré la recomenació del teu blog!

Estrip, l'he deixat guardat amb els papers del viatge, així que segur que no me'l deixo el dia que marxem (que no seria la primera vegada que tinc que tornar per deixar-me algo a casa)

Ferran, m'agrada la idea! gràcies. De fet tb tinc pendent fer-me un llistat de paswords, doncs últimament ja no les recordo totes! Encara trigaré uns dies a marxar, xò si, estava un xic desesperada!

Assumpta, pots comentar el què vulguis i quan vulguis, ja ho saps! xò tp et volia fer patir, eh! simplement vaig deixar anar el meu neguit!

XeXu, si guardar-ho tot té molts inconvenients, xò genera tb moltes alegries quan retrobes instants! I no t'has perdut res, encara no havia explicat que marxo uns dies de vacances, simplement el tema del passaport es va avançar. Molt lluny tp és xò per mi ja és molt, unes mini vacancetes per desconnectar de la rutina!

Cesc, tot, tot perdut??? segur??? te'l faig buscar perquè així et retrobis amb mil i una coses que et facin somriure, je, je.... i xq així si vols tb puguis pujar a volar!

Garbi24, d'acord, el proper post us explico el viatge, que tampoc és un gran misteri!

francesc ha dit...

a volaaaar!!!

que vagi molt bé :)

assumpta ha dit...

Coi, això és anar fer feina.
Arribo... perdut!
Arribo... uns segons desprès, trobat!
I ara maletes i amunt !!!

Que ho gaudeixis molt, Rits !!!
Ja ens diràs com t'ha anat, bon viatge !!!
;)

DooMMasteR ha dit...

Molt bon viatge, i que gaudeixis de Budapest! :-)

lulamy ha dit...

Ja,ja,ja! Jo no tenia la intriga del destí misteriós!!! No oblidis el banyador, i el paraigües... I a l'estiu ja buscarem algún cap de setmana per fer minivacances en grup. Ens veiem a l'aerport!!!!