7/10/08

Dubte ètic

Presentar-se o no a una convocatòria que has dissenyat i preparat.

Legalment, es pot fer. No s’incompleixen les prohibicions per a ser beneficiari d’una subvenció.
I l’ética professional? On ha d’arribar?

No sóc jo. Quan m’han plantejat si era possible no he sabut respondre. M’he sentit entre l’espasa i la paret, i molt violenta. Fins i tot m’he sentit que havia abusat de la meva confiança perquè em demanava la resposta legal a un fet que sé que no està bé. I la resposta no li ha agradat, perquè no li he dit el què buscava i l'he qüestionat.

I aquest fet que tinc clar em porta a plantejar-se que llavors, si faig servir els meus coneixements sobre l’Administració quan preparem les subvencions d’activitats de l’entitat seria el mateix?

5 comentaris:

Striper ha dit...

Mira si es per un bon fi i etic no tinguis manires, i si legalment es pot.

Anònim ha dit...

Normalment les subvencions i les convocatòries les guanya qui millor s'ajusta al què li estan demanant. I si té les habilitats i coneixements per adequar-se a això no crec que estigui incorrent en cap il·legalitat...
També hi hauria el seu dret, com tothom, a poder-s'hi presentar... no per treballar a l'administració has de quedar exclòs de segons quins ajuts... els concurs són una altra història...

bufff quin dilema, jejejeje

Assumpta ha dit...

A veure, per la forma en que ho expliques, crec que has donat la bona resposta :-)

Dius que has sentit com si abusessin de la teva confiança i això és suficient. Suposo que et volien demanar el suport per agafar-se a un "feta la llei, feta la trampa"

Si has actuat d'acord a la teva consciència, tranquil·la :-))

rits ha dit...

Striper, legalment es pot. Suposo que té dret a fer-ho.

Francesc, sí, tothom hi té dret i no per treballar a l'administració has de poder deixar la teva activitat fora, xò perquè em sento malament? sento que hi ha alguna cosa que no em quadra.... El millor (o pitjor) és que no sóc jo. L'interessat està completament tranquil i no es planteja aquests dubtes.

Assumpta, si en un primer moment m'he sentit així. Després, ja no tant. Una part era així, si el jurídic em diu que ho puc fer estic millor, però per altra suposo que en el fons sap que no és correcte.

Gràcies a tots!

rits ha dit...

Avui m'ha explicat que no es presenta.

Que hi ha altres maneres d'aconseguir ajudes per a la tesi.