30/5/08

Pressentiment: Impressió o convicció que ha d'ocórrer quelcom, especialment desagradable o calamitós
Intuïció: Coneixement directe i immediat obtingut sense discurs reflexió.

No és la primer vegada que em passa. L'altre cop, vaig encertar, fins i tot la meva cegesa em va deixar en ridícul.
Aquesta vegada espero -desitjo- equivocar-me.

Però avui he tingut un pressentiment. I en aquests tipus de pressentiments, la intuïció, no acostuma a fallar.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei! Xul·la la capçalera! Espero que t'equivoquis! Fa poc em va passar alguna cosa semblant i la punyalada encara no tinc clar si ja ha vingut o encara ha de venir. El cas és que en el meu pressentiment... Seria una cosa que em faria mal (o ja me n'ha fet no sé si ja ha acabat o la cosa continua), però que les raons serien una cosa que no me'n faria,però sí que em faria sentir dolenta. Ui! Quin rotllo de comentari t'he fotut. N'hauria d'haver fet un post, però passo imagina't que algú entén de què parlo i ui.. no!

Unknown ha dit...

Glups! Només parlo de mi al comentari.
Res, intenta no amoïnar-te abans d'hora si ha de venir ja vindrà i si creus que ha de venir fes alguna cosa per o evitar-lo o que sigui el menys dolorós possible, per exemple, decidint com arriba!

Anònim ha dit...

espero que no sigui dolent, no se sap mai i pot ser canvia...

rits ha dit...

Tirai, parla de tot el que et faci falta! Quan vaig pensar en escriure d'això men'vaig recordar molt del teu post. En el meu cas, no hi ha punyalada, ni molt menys, simplement coses que passen, persones que es troben i trens que he deixat escapar i que ara voldria agafar.... per tant és un pressentiment que em fa mal però que no puc ni rondinar.

Cesc, dolent, en el fons, no és (només em fa una mica mal al cor).

Gràcies!

EQMEVD ha dit...

hauriem de pensar menys i guiar-nos més per la intuició. ens equivocaríem igual, probablement, però almenys no tindríem aquella sensació d'error de les coses mal pensades.
ànims, que segur que és per bé. encara que rasqui una mica.