7/1/17

Resum 2016: Llibres, teatre, pel·lícules i series de televisió

Com ja vaig fer l'any passat, incentivada per els molts blogaires que feu la vostra llista de llibres llegits o pel·lícules vistes, us deixo el meu llistat. El 2016 va minvar l'assistència al teatre que havia crescut l'any anterior, i encara ha devallat més el nombre de pel·lícules vistes en butaques. Qui m'ho hagués dit! Però els preus, i les obligacions m'han deixat en molts moments sense ni esma per anar al cine. Aviam si aquest 2017 ho recupero una miqueta!

Com ja vaig fer l'any passat, de pel·lícules sols compto les que he vist per primer cop. Les que he vist ja per segona o tercera vegada, no les compto. I crec que alguna obra o pel·lícula se m'ha escapat. Hauré de ser més curosa amb les llistes.

pelis:
Star wars: El despertar de la força (c)
La gran bellesa (dvd)
El nostre últim estiu a Escòcia (dvd)
Maps to the stars (dvd)
The imitation game (dvd)
Amanece en Edimburgo (dvd)
Lejos del mundanal ruido (DVD)
Alma salvaje (dvd)
La caza (dvd)
Requisitos para ser una persona normal (dvd)
Rastres de sandal (dvd)

Sopar d'amics (t)
El desafío: Frost contra Nixon (dvd)
Matar un ruiseñor (dvd)
Ave, Cesar (dvd)
Interstellar (dvd)
Carol (dvd)

llibres:
Gegants de gel
Lila
Mirall trencat
Una terra solitàriaLa venedora d'ous
Persèpolis (relectura)
Un abril prodigiós
Ramona, adéu
A la caza del amor
Herba d'enamorar
Olive Kitterdige

teatre:
Sunday morning
Dansa d'agost
El curiós incident del gos a mitjanit


Series

Mad men T3
Juego de tronos T5
Downton Abbey T5
Borgen T1
Borgen T2
Borgen T3
Olive Kitterdige
The affair T1

Ps. El repte d'aquest any és llegir més llibres, més enllà dels del Club de lectura. I tornar al cinema, encara que sigui per veure Rouge One, que encara no he vist!

10 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs ja que la coincidència és poca, com a mínim puc vantar-me de que he vist, llegit o assistit a algun element de cada llista. De pel·lis he vist Rastres de Sàndal i Interestellar. Em sorprenen les dues que parlen d'Escòcia, algun viatge que no ens has explicat potser...?

De llibres, 'Mirall trencat' el vaig llegir fa una pila d'anys, i també 'Persèpolis' no fa tants.

De teatre, mira que hi vaig menys que tu, però l'última que he vist va ser 'El curiós incident del gos a mitjanit' que em va entusiasmar, com comprovaràs si passes per casa.

I de sèries coincidim, com no, amb Joc de Trons, que la porto al dia, i Borgen, que estem a mitja segona temporada, així que res d'spoilers!

Està bé fer la llista així, tot i que a mi m'agrada separar-ho. Si ajuntes tots els elements, veuràs que has dedicat força temps a l'oci també, encara que no sigui tant com t'agradaria.

Elfreelang ha dit...

d'entrada felicitats per la variada llista cultural...jo de teatre zero zero i de cine el de la tele, pel que fa a llibres són pocs i bons ......espero que aquest any acostis la teva realitat a allò que desitges...sigui en lectures com en cine o teatre com en la vida !

Garbí24 ha dit...

i ara que hem encetat nou any...a ampliar la llista, que si t'ho mires bé són les hores que realment gaudim de la vida, la resta obligacions i coses que no es poden posar a la llista......

Carme Rosanas ha dit...

M'agrada aquesta llista cultural variada.
Encara m'embrancaré a fer llistes de cinema i de teatre. Seran curtetes, però no hi fa res. He vist algunes coses que m'han agradat molt.

Interestelar, em va encantar. M'ho vaig passar molt bé. No l'he vist aquest any, però. Aquest any passat, fa pocs dies, he vist Arrival i també em va agradar molt. No coincidim gaire més. Vaig veure Rastres de sàndal, que no em va entusiasmar i també he vist més d'un cop Matar a un ruiseñor. El pirmer cop que la vaig veure era molt joveneta. I crec que l'he vist dos cops més. Val la pena.

Alfonso Robles Motos ha dit...

M'agraden aquests resums de finals d'any. Ara, el que més trobo a faltar és el teatre, a Almeria no arriba molt i molt sovint d'aquests actors assidus de televisió o de la faràndula, enyoro aquells anys en què anava al teatre Lliure i a tants d'altres, el Grec, a més eren anys d'un teatre màgic i d'una qualitat superior. Al que anàvem que m'ha agradat la teva llista.

Mireia ha dit...

M'agraden aquestes llistes que feu a tot. El teatre i el cinema el tenim encalladíssim, no ho entenc però és així. Quan hi anem ens agrada però ens costa decidir-nos, abans no ens passava... Amb les lectures coincidim amb Gegants de gel.

Bona entrada d'any

Anònim ha dit...

Jo d’això en trec 4 posts, un per llibres, un altre per sèries (d’aquí en trec dos de fet), un altre per pelis i per teatre no, teatre si hi vaig un cop a l’any ja es molt.
Et poso la valoració de les pelis que he vist.
Star wars: El despertar de la força 8/10
The imitation game 6/10
Matar un ruiseñor 4/10
Interstellar 7/10
Per fi algú de la catosfera que ha llegit menys que jo! :D No coincidim en cap llibre es clar.
T’haig de felicitar per la tria de les sèries, sobretot Borgen, Joc de Trons i en menor mesura Downton Abbey. Mad men no em va convèncer i les altres no les he vist.

PS: Si et va agradar el despertar de la força Rogue One també t’agradarà.

Assumpta ha dit...

Què ben posadet tot :-)

La meva llista de sèries seria fàcil.... 0
La de teatre igual...................... 0
La de cine (al cine).................... 1 (la de les bèsties màgiques, al desembre hehehe)

M'encanta la llista tan llarga que tens de pelis en DVD!! És una idea boníssima que jo no aprofito. Ma germana, que és molt més intel·ligent que jo, també treu moltes vegades DVDs de les biblioteques... jo no hi estic acostumada i ni hi penso. Veure la teva llista potser faci que algun dia m'hi animi ;-))

Aquest any no he fet la meva llista de llibres... però crec que hauria de fer-la. No porto ni un post al 2017!!

Per cert, de llibres només n'he llegit un dels teus, MIRALL TRENCAT i em va decebre moltíssim. De fet, em va deprimir i tot... Si vols veure la meva ressenya, està aquí :-)

http://estemllegint.blogspot.com/2016/02/mirall-trencat-de-merce-rodoreda-tercer.html#comment-form

Assumpta ha dit...

Hola!
Torno a ser jo ;-)

Si vols llegir tots els posts sobre Mirall Trencat del Blog "Silenci, estem llegint", els tens aquí:

http://estemllegint.blogspot.com/2015/11/mirall-trencat-merce-rodoreda.html

http://estemllegint.blogspot.com/2016/01/mirall-trencat-de-merce-rodoreda-primer.html

http://estemllegint.blogspot.com/2016/01/mirall-trencat-merce-rodoreda-ii.html

I el darrer és el que t'he posat en l'anterior comentari ;-))

rits ha dit...

Moltes gràcies a tots, amb els vostres comentaris, m’he adonat que he fet força cultura el 2016! A per més aquest 2017!!!

XeXu, no, no, no hi ha cap viatge. El 2016 va ser l’any que menys vaig viatjar. La meva capacitat d’estalvi és tan mínima que no em puc permetre viatjar.

Elfreelang, tb desitjo que aquest any t’acosti a allò nque desitges!

Joan Gasull, les obligacions hi son, què hi farem. Gaudir de petits moments que tinguem.

Carme Rosanas, no importa si sin curtes, ja veus les meves. Es molt gratificant el retonr que rebs quan les fas. Interestellar no em va acabar de fer el pes. Crec que és el fet de veure-la en pantalla petita. Això em recorda xq m’agradava tan el cine. Matar un ruiseñor em va encantar, em sap greu no haver-la vist abans.

Alfonso Robles Motos, entenc el teu enyor. El teatre és màgia pura. Una escapadeta no és posible?

Mireia, potser és mandra, però quan hi ets, és fantàstic.

Pons007, però saps quant de temps em costa fer un post? Doncs imagina quatre! Saps, encara no he vist Rogue One!!!

Assumpota, veig que et vas animar! Genial!!! I si, les biblioteques son fantàstiques!!!!! Fa molt que les faig servir, tan per llibres com per pelis. A TGN com teniu les biblioteques de la Diputació? Les de BCN t’he de confessar que son una passada. Aviam si tinc una estona i miro la ressenya de Mirall trencat.

Petonets!!