1/6/12

Fa calor


Doncs sí, encara falten vint i escaig dies perquè arribi l'estiu, però la calor ha arribat. I no sé què és però cada any m'arriba sobtadament. I amb una setmana ja n'he tingut prou.

Sandàlies tretes corre-corrents de les caixes, manigueta curta o sense manigueta, pantalons de fil, els primers rajos de sol a la panxa blanca en els primers dies de platja, les ulleres de sol, l'orxateta, els llençols rebregats de les mil i unes voltes en intentar dormir, les plantes assedegades que demanen regs cada dos dies i com no, l'anunci vacacional de la nostra cervesa; els festivals de música, comprar els bitllets per les minses i austeres vacances, el cansament sobtat, la faringitis dels aires condicionats.

Però per damunt de tot, hi ha una gran notícia avui que anuncia la calor i l'estiu: la jornada intensiva! S'han acabat les tardes eternes fins d'aquí tres mesos (vaja, i així ho espero, que d'aquí tres mesos no tingui tardes lliures!) i ara ja venen les migdiades reparadores que et permeten una de les bones coses de l'estiu i la calor: els capvespres i nits de terrasseta amb els amics.

Summercat by Billie the Vision & The Dancers on Grooveshark
 

ps. aquesta calor m'ha minvat molt a nivell físic, crec que mai havia estat tan xafada.
La foto, de les vacances de l'estiu passat a Formentera, una terrasseta, és clar. Per sort, acaben de dir que aquest cap de setmana no serà tan calurós!

12 comentaris:

Alba ha dit...

Fa una calor insuportable!!! però m'agrada tant.... m'agrada l'estiu, treure les xancles a corre cuita de les caixes, veure com s'omple la piscineta, l'olor de l'ensofatat... hi ha coses que no m'agraden tant, però amb això dels capvespres de terrasseta o porxo.... ja no necessito res més!!!

Ariadna ha dit...

Sóc d'estius, per la llum, per la calor, per la llargada dels dies, per la platja, pel mar i per infinitat de coses més.

Gaudeix de la jornada intensiva i de les migdiades. Són un gran què!

Ptnsss

Assumpta ha dit...

Han dit que la setmana que ve baixaran les temperatures de nou!! Iupiiiiiiiiii :-))

Ja veuràs que bé que faràs la migdiada sense una calor tan intensa!! ;-))

Galionar ha dit...

Tot i els inconvenients de la calor, fa com una mena d'il·lusió començar el mes de juny i sentir que ja tenim l'estiu aquí, oi? Tot i el mal que ens fan les sandàlies els primers dies i les tirites que ens adornen els peus... Que et sigui molt favorable, Rits!
Una abraçada.

Sergi ha dit...

Jornada intensiva de tres mesos, i jo que em posaria a 'hivernar' durant tres mesos també perquè aquesta calor comença a ser massa per mi Però què hi farem, a esperar la tardor, que és el que toca. Sort dono als aires condicionats, malgrat els efecte adversos, si no no sé què faria.

Yáiza ha dit...

Tranquil·la, diuen que per demà "diumenge primaveral" més que estiuenc. A París ja fa bo (per fi), però aquesta setmana tornarà a refrescar... no acaba d'arribar mai el bon temps!

Elfreelang ha dit...

felicitats per l'alliberament de les tardes! jo des que arriba la calor passo fred i congelació als autobusos i no hi ha manera de treure'm la faringitis, otitis i quasi bronquitis que arrossego...odio l'aire condicionat !

Garbí24 ha dit...

doncs de moment no minva.......me'n vaig a la piscina......xooooooffffffff ahh que bé

El porquet ha dit...

Mmmm m'acabo de llevar d'una migdiadeta d'aquestes que comentes... fantàstica! Per a la jornada intensiva a mi encara em queda arribar fins a Sant Joan! Però tot arriba, tot arriba! Ja tenim l'estiu aquí!!! I amb ell, les meves avarques! Ole!

Jordi Dorca ha dit...

Per a nosaltres la calor també arriba de manera ben sobtada i sovint desconcertant. En menys d'una setmana hem passat de la calefacció al ventilador. I ara, mentre escric, la xafogor ens anuncia una tarda de trons.
PS: me'n vaig a buscar una cerveseta (però no la de l'anunci).

rits ha dit...

Moltes gràcies per comentar. Sembla que avui afluixa... si? No n'estic convençuda. El sol no llueix xò fa taaaanta xafogor....
Un petó per a tots!

ALBA, celebro que t'agradi. A mi m'agraden algunes coses xò la calor em fa posar de mal humor i no puc gaudir de les bones coses. Me les repeteixo, xò suar i tenir calor em supera.
Per cert, què és l'olor de l'ensofatat? M'has deixat encuriosida.

ARIADNA, doncs benvingut l'estiu! Gaudeix-lo al màxim. A mi m'agradaria si no fés calor.....

ASSUMPTA, aviam com va..... les migdiades passen bé de totes, totes! ;)

GALIONAR, xq passa això amb les sandàlies? És una tortura que no aconsegueixo entendre!!! hehehe, xò bé intentarem gaudir de les coses bones que té l'estiu.
Que també et sigui molt favorable!!

XEXU, x a mi tb és massa calor, ja... xò hivernar? Segur que aquest estiu et portarà molt bones coses, no te'l vulguis perdre!
Si, jo tb em rendeixo amb l'aire, xò el meu coll no em deixa en pau!

YÁIZA, avui no fa sol, xò fa una xafogor..... ais!!!
És el que té Paris, oi? Canvis de temps, quan tornis a ple estiu igual trobes a faltar aquesta fresqueta.

ELFREELANG, sempre porto una jaqueteta i un mocador (el post que faré avui ho reafirma), és la única manera que em puc cuidar. Però si, tb em passa.

JOAN GASULL,..... ooooh, quina enveja!!! ves que vinc de cap a la piscina!!!

PORQUET, bé, per sant joan queden tres setmanes! Això ho tens fet.
Senten de meravella les migdiades!!!
encara no t'has posat les avarques? Ja fa dies que les porto....

JORDI DORCA, així tindrem tarda passada x aigua? Aquí tb fa mooolta xafogor... tan debó, que ho refresqui tot!
És una entrada a la calor ben estranya, mai m'hi acostumo.
Mmmm, jo tb faré una cerveseta.... i si, la de l'anunci... m'he acostumat massa a ella!

Alba ha dit...

òstres!! ara no sé com dir-ho... l'ensulfatat potser? de sulfats!! això....!!!