26/6/11

De vacances


“les teves vacances d'aquest any son una mica Murakami, no trobes?”

pl. Universitat, 21 de juny.


I és que encadenant converses arribem a aquesta conclusió. Curiosa, postser sí, entremeliada, també. I és que si a finals de l'agost passat, en el més pur estil Scarlett O'hara damunt d'un turó de Thara, jurava i perjurava que aquest estiu faria vacances com a molt partides en dos i una part a l'agost, com la gent normal, que ja m'estava fent grandeta i que necessito descans quan més apreta la calor, doncs aquest any ho he tornat a fer: vacances partides en bocinets i cap dia a l'agost.

I és que meu curiós univers particular no vol que arribi a aquestes lleugeres previsions. S'embolica ell solet i dóna un periode vacacional el més estrambòtic possible, amb cert toc d'excentricitat, ple de cinturons escanyats, amb dosis de surrealisme còmico-dramàtic i sense escapar de certa lògica en l'inversemblant.

I així em trobo, que encara no és juliol i començo una primera setmana de vacances. Que el cert és que necessito molt, sobretot per descansar de mi mateixa i de la feina, objectiu que sé que no compliré doncs hauré de trucar algun que altre dia, per molt que el meu minso lloc de treball i sou no comporti aquestes responsabilitats.

I així em trobo, que a dos dies de marxa, ja faig les llistes i els preparatius per l'escala tècnica de repós, mar, peixitus i bicicleta a les illes (la segona i no darrera en el que va d'any), la cirereta d'aquest pastís tan curiós, no sé si dolç, salat o passat que seran les vacances.




ps. Això si, encara que faci vacances, recordeu que ben a prop teniu una assemblea de barri o de població, acosteu-vos-hi, que no mosseguen, i potser us hi trobeu a gust i compartiu problemes i sabeu trobar-hi solucions.

20 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Encara que sigui a bocins bones minivacances! i passat'ho bé!

Unknown ha dit...

bones vacances, rits!

Tu, jo i l'Otis ha dit...

El cap de setmana llarg per mi han estat unes mini-vacances.

Que descansis molt!

Filadora ha dit...

Bones vacances Rits!
Exprimeix-les al màxim!!!!

Carme Rosanas ha dit...

Molt bones vacances, preciosa! Aprofita-les ni que siguin a bocinets...

maria ha dit...

Bones vacances.Ja s'ensumen...mmm

Sergi ha dit...

Vacances són vacances, tu! Jo també m'he acostumat a agafar-les mica en mica. Tampoc està malament. Que et vagi bé aquesta primera part!

Mireia ha dit...

uiii a mi m'encantariapoder fer com tu. Abans ho podia fer i ho trobava genial. Fa uns anys que les tinc a l'agost- com tothom- i no m'agrada ni la meitat. Deu ser que sóc poc sociable
Espero que les hagis disfrutat

Garbí24 ha dit...

bones vacances i no deixis res per fer.....

Yáiza ha dit...

Doncs a gaudir de les vacances, rits!! Desconnecta de tot el que et calgui desconnectar, i gaudeix del temps que passa a poc a poc, que això només passa en aquests mesos de l'any...

El porquet ha dit...

Seran a trossets i partidetes però són vacances! A gaudir-les al màxim i a omplir de bons records la motxilleta personal!

Jo fins al setembre seguiré donant voltes per aquí!

Jesús M. Tibau ha dit...

bones vacances!

Assumpta ha dit...

Vas a Mallorca? Què bé!! :-)

Una amiga de la meva germana t'envejaria... No li agrada gens fer vacances seguides i prefereix repartir-les en petits descansos al llarg de l'any :-)

rits ha dit...

Jejeje, moltíssimes gràcies! espero no fer-vos moltes dentetes. La veritat és que el primer dia oficial de vacances ha estat per fer coses pendents i mandrejar, que sempre va bé. I tot i que he trucat i he mirat el correu de la feina, la sensació de desconnexió es comença a notar.

Potser tindreu raó i fer setmanes partides tampoc està malament. Això ja ho valoraré al final. Espero que tingueu raó.

Ah, i no marxo a Mallorca. Vaig a Formentera. Aquest any tinc tour per totes les illes. Primer vaig estar a Mallorca, ara veuré Eivissa i Formentera i al setembre Menorca.... xò això ja és una altra història.

Un petó molt gran per a tots i totes!

fanal blau ha dit...

bona mar, rits!
un petonasso!

joanfer ha dit...

Molt bones vacances, rits. Gaudeix-les molt!! ;)

Jordicine ha dit...

Aprofita les vacances, encara que les facis en format de puzzle. Un petó, RITS.

Finestreta ha dit...

DOncs dóna records als peixitus! :)

DooMMasteR ha dit...

Bones vacances, Rits! Que les gaudeixis!

No pateixis per treballar a l'agost. En el fons no s'està tant malament. Menys feina, el fresquet de l'aire condicionat...

rits ha dit...

Què ràpid s'han passat els dies! no fa ni 24h que he aterrat. No fa ni 24h em banyava plàcidament. Què hi farem, la primera tongada s'ha acabat.

Moltes gràcies pels vostres desitjos. I veig que en sou forces els qui veieu avantatges en fer les vacances aviat i/o partides.

L'escapadeta ha anat fantàsticament bé.

Un petó ben gran a tots i totes!