30/3/11

Bocins de dimecres


Dormir fins tard, sense el despertador.

Adonar-se del realment important

Poder tornar a menjar formatge (després del constipat va arribar una gastrointeritis...i pensar que fa poc no m'agradava i ara no puc viure sense...)

De vegades, el millor, és no fer res (per molt que no és el que voldries fer).

Un nou lema pel curs vinent triat pels infants i ple d'optimisme “tothom té un costat positiu, busca'l”

Posar-me vestit i botes

Roda el món i torna al born. Torno a seure al mateix lloc dels meus principis de la feina, d'on tinc molt bons records.

Per fi és a les meves mans! Un bon motiu per acabar Emma.

Obrir la caixa de peçes i cordills per fer la pulsera que he vist.

Els mocadors de primavera.

Que mentre busco una de les fotos d'aquest mosaic, m'aparegui una cançó de la meva joventut completament oblidada. Brutal!!





ps. Quins son els vostres bocins?

15 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Ves per on enceto els comentaris! bons bocins! els meus bocins? uuuf! sessió doble de postgrau el cap de setmana, dormir una hora menys per culpa del nou horari, veure més claror durant més hores, agobiar-me a la feina amb tantíssima feina! un somriure ...escriure...i sopar una amanida de la bona!

Sergi ha dit...

Ostres, he flipat en veure que tenies el llibre del cantant de The Eels! Mon germà me'l va regalar per reis i pensava que era la cosa més friki del món mundial! Era això al que et referies? Pensava que seria el proper llibre que apareixeria a la meva llista de pendents, quan pugin un graó! Així que ja veus. Em sento millor, algú coneixerà el llibre quan el llegeixi!

Carme Rosanas ha dit...

Saltar-me la meva caminada del matí, sense remordiments. Ho faig tant poques vegades que m'ho puc perdonar.

Un dia sense néts i sense pressa.

Intercanvi professional amistós, agradable i profitós.

Dinar en bona companyia.

Somriures interiors.

Escoltar una cançó que em produeix nostàlgia però també somriures.

Assumpta ha dit...

El cantant dels... what, XEXU?...

Ostres, cada dia em sento més vella... parleu de grups que ni tan sols he sentit anomenar.

M'agrada el formatge, m'encanta, l'adoro!! Sóc formatgera a tope! Aquesta foto dels formatges és teva? En puc agafar un tros? :-))

S.N. ha dit...

Per l'amor de déu, com pot ser que no t'agradés el FORMATGE??? Sort que has entrat en raó!
Jo d'aquesta setmana destacaria una cançó que no puc parar de sentir i que em dóna subidoooooon; el mal d'esquena, la primeveralicitat....
Des de quan compten els bocins,d es del dimecres anterior?? O des de dilluns??

El porquet ha dit...

Jo em quedo amb els formatges, òbviament! i després... amb aquest barretet de palla que penja per allà que em fa venir unes ganes d'estiu que ja tremolo!

Jordicine ha dit...

Em quedo amb això de dormir fins tard i sense despertador. A mi cada dia em sona a tres quarts de cinc de la matinada! Fer res, a voltes, també m'agrada. Un petó, RITS.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Em temo q aquesta setmana els meus bocins de dimecres no són gaire interessants... refredada com una sopa, tos i esternuts... m'he passat la tarda al sofà amb la manta i acbant el llibre que estava llegint. En faré un post, no m'havia passat mai el que m'ha passat amb aquest llibre.

Tu, jo i l'Otis ha dit...

Per cert... Breeders... feia molt que no els sentia! I els Eels! També!

lolita lagarto ha dit...

-adonar-me del realment important

-deleitar un assortit de formatges mmm...

-sopar amb amics i benvolguts, sobretaula i bon vi

-conversa íntima amb algú

-passejar sota un cel on els núvols se'ls emporti el vent

-anar a un concert de jazz al palau de la música o a qualsevol altre lloc.

-adormir-me a la sorra vora el mar

....
una abraçada de dimecres a bocins!

òscar ha dit...

El del dijous ha estat tornar a escoltar Cannonball.

No sé perquè la solc posar al mateix sac-carpeta que el Crash dels Primitives, el Connection d'Elastica i el Trouble de Shampoo.

Clidice ha dit...

Uf! difícil no compartir-ne la majoria: dormir, formatge, bon temps, brisa, sol, passejar, més formatge, dormir més, un petó bavejant d'un infant, somriure, dormir molt, molt formatge ^^ ...

Sergi ha dit...

Ai Assumpta, que som els nens musicals dels '90! Aquella dècada va tenir una música genial. Ara se'n fa de molt bona també, però els patrons han canviat. Eels és un grup que no s'ha sentit massa per aquí, però que té el seu públic. El cantant, que es diu Mark Oliver Everett, però que es fa dir E., és força peculiar. No és que jo l'hagi seguit massa, sincerament, però m'encantava la magistral 'Novocaine for the Soul' del disc Beautiful Freak, potser el més conegut. Té altres cançons conegudes, però suposo que si alguna et pot sonar és el 'I like birds' d'un album una mica més modern, que recordo que van fer servir per l'anunci de la Maquinista de Barcelona quan la van inaugurar.

Mira, potser serà qüestió de recuperar Eels. Quan llegeixi el llibre del cantant (a veure què en comenta la rits), segur que me'n venen ganes.

Assumpta ha dit...

Bona explicació, XeXu... he escoltat les cançons que em dius i, certament, "I like birds" em sonava una mica i de l'altre, la de la Novocaine et diré que... a mi també m'agradaria saber volar :-))

Aaaai què jovenets que sou! I jo que em vaig aturar a Queen, Chicago, ELO, Status Quo, Dire Straits, Eagles... :-))

rits ha dit...

Què bé que aneu deixant també els vostres bocins!!

ELFREELANG, aquest any, no sé perquè no he notat el canvi d'horari, i darrerament m'afectava molt!
Una amanida de la bona? I què hi porta!! va explica el secret!

XeXu, doncs si, veus com hi havia un llibre més friki! La història amb aquest llibre comença farà un any. Vaig llegir una entrevista amb l'Ariel Roth que en parlava i després a un altre lloc i em va agafar la curiositat. Al setembre, parlant amb l'amic que me l'ha deixat i que és molt fan dels Eels, em va entrar el cuquet i al desembre, després que encara dos persones més me'l recomanéssin, encara més. Com vam quedar amb aquest amic que me'l deixaria però no ens veiem massa sovint, doncs la cosa s'ha allargat. Però ja et diré el què! Igual l'acabes abans tu que jo!
I saps, crec que no seria dels típics llibres de dones!!! més aviat al contrari, no he conegut cap que l'hagi llegit, sols homes.
Comentari 2. Moltes gràcies per l'explicació, molt bona. A mi tb m'agrada molt “Novocaine for the Soul”, però no recordava lo de l'anunci. A mi em van apareixent de tant en tant, no desapareixen mai, calen de tant en tant i potser posi alguna cançó d'ells properament. I si, som els nens musicals dels '90!!!! i ben orgullosa que ho estic.

M'encanten els teus bocins, CARME!!!! hi ha cançons que produeixen nostàlgia, però si no fa mal sinó que genera somriure, benvinguda sigui la nostàlgia!!

ASSUMPTA, ja has vist que el XeXu t'ho ha explicat la mar de bé. A mi Eels m'agraden molt. No tinc cap CD (perquè gairebé no en tinc) però durant una època em van agradar molt. I el personatge és molt curiós. Li han passat un munt de coses (moltes dolentes) però de totes se n'ha anat sortint. Les seves cançons sovint podrien semblar depriments, però en canvi, generen energia. És estranyament fascinant.
Comentari 2. Pensa que ja no som tan jovenets i que, almenys a mi, també em passa que parlo de música i sento que també em vaig aturar als 90.

SN, doncs si, ho admeto, fins fa poc no m'agradava el formatge. Què hi farem!!! i no deixis de cantar aquesta cançó!!
Els bocins comencen quan tu vulguis. Per mi, son de dimecres a dimecres. Vaig apuntant cosetes (si passen) i sobretot el cap de setmana. Però els teus bocins poden ser com tu vulguis!!

PORQUET, si que hi ha fans del formatge entre la catosfera!!!
A mi l'estiu només m'agrada per fer vacances i per poder anar a la platja. La calor em mata. I per mi, ara la temperatura és l'ideal. Per això m'encanta poder portar foulards i aquestes coses!!

JORDICINE!!! buf, i a mi que em llevo dos hores més tard em sembla terrible!!!! doncs espero que també hagis pogut dormir sense despertador aquest cap de setmana!!!!!
el no fer res anava en un tema determinat. No fer res de vegades també m'agrada. En aquest cas....mmm, no sé, em costa però és el que he de fer.

CA L'OTIS, dona estar al sofà llegint, va... segur que també ha estat cosa bona. Tinc el post pendent. Ho sé, però no he tingut gaire temps. A veure si em poso els dies.
Jo feia una eternitat que no els sentia i em va fer molta gràcia.


LOLITA, m'agraden molt els teus bocins!!!! adormir-se a la sorra vora el mar! Ais!!!

ÒSCAR, quants records tb m'has dut!! de tots em quedo amb Elastica! Encara que la cançó que més m'agradava d'elles era Shutter.

CLIDICE, també fan del formatge!!! farem un club blogaire de formatgers!!

Un petó per a tots i totes!! i fins dimecres!!!