21/2/11

N'hi ha que neixen seductors

Ser seductor pot ser una qüestió d'actitud, però també pot ser qüestió de virtut.

Hi ha persones seductores. Que busquen els altres, aprenen a agradar, a ser el centre d’atenció, a ser desitjades i que tenen un munt de tècniques per seduir. Treuen partit dels seus punts forts i amaguen les seves febleses. Poden ser millors o pitjors persones, no les vull jutjar perquè n'hi ha de tot tipus, però és que normalment m’interessen poc, ja que sembla tot estudiat. No son aquestes persones les qui em copsen (encara que em puguin seduir de vegades).

Perquè n’hi ha d’altres molt més increïbles. Persones seductores per naturalesa, que sedueixen facin el que facin. No cal que siguin els més guapos, perquè de fet, ni van de guapos. Però tenen una aura que els fa únics. Desprenen tanta emotivitat, tanta delicadesa, tanta alegria i diversió que els fa únics. Poden tenir els ulls espectaculars però que triguis en veure’ls perquè sempre queden mig amagats pel somriure més gran i ample possible. L’etern somriure que sembla dir que tot és fàcil i lleuger malgrat la vida sigui difícil i dura. Poden semblar que van mig desmanegats però qualsevol cosa els queda bé i s’arreglen amb poc. Pot semblar que naveguen sense rumb i en canvi dir les paraules clau, el discurs més motivador i encertat del moment. Les paraules justes i necessàries. I a sobre desprendre tanta tendresa i bondat que la fredor més gran es desfà per complert.

I a sobre, quan tens la sort de caminar al costat d'alguna d'aquestes persones, no et sents distant o petit, al contrari, et fan sentir a com a casa en un instant, calidesa infinita. I encara guanyen més. Poden semblar desastres, que tot s’ho prenguin sene importància però no és pas així, i si els dones confiança et retornen el 200%.

Quan tens la sort d'estar amb una persona d’aquestes, tornes a casa amb la idea que tot està per fer i tot és possible. Se t'encomana el somriure i el cansament és el de menys, i aleshores reps un sms d'agraïment que t’ho confirma. Decididament hi ha qui neix amb una estrella de seducció innata.



ps. I si a sobre comparteixes un cap de setmana amb més d'una d'elles, amb persones, amics, companys, generosos, optimistes, persones plenes de vida, d'il·lusió per tirar endavant, amb somnis per complir, amb projectes i regals preciosos, amb tanta tendresa i amistat, surt un cap de setmana rodó amb pluja, sol, fred però molta, molta calor.
Miro les xarxes socials, rebo mails, les fotos i sé que alguna cosa va passar aquest cap de setmana. Que tots ens hem revitalitzat, que alguna cosa ens ha fet somriure avui de manera especial.

14 comentaris:

fanal blau ha dit...

Per aquest somriure especial, rits!
Comparteixo l'apunt.

Garbí24 ha dit...

Saps.....m'han seduit les teves lletres. Felicitats per trobar-te amb aquestes persones, cuida-les.

Sergi ha dit...

Mmm... crec que sé de quin tipus de persones parles, però no els inclouria dins de la definició de seductors, encara que la seva capacitat sigui innata i no buscada. Són optimistes, energia pura, i amb la propietat de poder transmetre aquesta energia.

Bé, sigui com sigui, quina alegria que el cap de setmana l'hagis pogut compartir amb gent així, i en tornis tant contenta. Això és el que importa de veritat. I que no s'aturi la festa.

Elfreelang ha dit...

Veig que si que t'has trobat amb persones seductores de mena no pas amb les impostades ...quina sort!

Filadora ha dit...

Que bonic Rits!! Evidentment em quedo amb els seductors per naturalesa! 1000 vegades!!!

lisebe ha dit...

M'en alegro molt de que ho hagis passat tant bé aquest cap de setmana Rits això vol dir que encara existeixen els bons dies i les persones de qualitat oi?
Un cap de setmana perfecta i unic per una persona única.

Petonets guapa!

DooMMasteR ha dit...

Aquesta és la gent que m'agrada a mi!
Me n'alegro de que hagis passat un molt bon cap de setmana :-)

El porquet ha dit...

Doncs cuida aquesta persona o persones que et sedueixen tal i com són.

No són fàcils de trobar.

Jo crec que mai he seduït ni una pedra!

kika ha dit...

i lo bonic que deu ser poder tornar-se així!
ens veiem dissabte rits! :-)

Carme Rosanas ha dit...

Jo com diu en XeXu, crec que no són seductors... energia positiva. Trobar-les és una gran sort. Que no se t'escapi el somriure, guarda'l...

rits ha dit...

FANAL BLAU, doncs brindem per aquests somriures i que ens acompanyin molt de temps!!!

GARBI24, m’has fet posar vermella!!

XeXu, potser tens raó que no és la definició clàssica de seductor, però encara ara no sé trobar-hi una altra paraula. Potser em quedo amb això d’energia.
Quina festa no s’ha d’aturar? Que ja no tinc 20 anys per estar de festa contínua!

ELFREELANG, doncs si, em sento molt afortunada! He vist que ens veurem dissabte? Que bé!!!!!

FILADORA, és que d’aquests no n’abunden!! S’ha de gaudir de la seva companyia quan els trobem!

LISEBE, si que existeixen, aquests dies i aquestes persones. Gaudir d’elles, de tant en tant és un luxe que ajuda a mirar endavant!

DooMMasteR, a mi tb!!! Ja he vist que tu també has passat un molt bon cap de setmana ( a veure si et puc comentar aviadet)

PORQUET, ho faré perquè tens raó, no són fàcils de trobar!
Apa, que n’ets d’exagerat!!!! Segur que has seduït més del que et penses!!!

KIKA, crec que ja neixen així!
Si, si!!! Ens veiem dissabte!!

CARME, ja li he dit a ell, segurament teniu raó i el concepte energia és el que se li escau millor. Potser em va sortir així, perquè a més és un seductor que fa sentir les noies ben especials.
Amb un somriure tot es veu millor, oi?

Molts petons a tots!!!

Jordicine ha dit...

Persones com aquestes cal tenir-les sempre presents, clar que sí. No tothom és igual. Un petó, RITS. I fins dissabte!

òscar ha dit...

Tenir un cercle d'amistats d'aquest tipus és el que gairebé tots perseguim. Un entorn que et faci estar content que no et calgui buscar altres entorns per estar "a gust".

rits ha dit...

JORDICINE i ÒSCAR, i tant que és una sort ben gran!
fins dissabte!!