3/11/10

Bocins de dimecres


Top Secret; La desobediència civil, professional i moral a la sentència del TC sobre l’Estatut; punts de connexió que no pensava que existien; converses íntimes entorn un tallat; els colors de la tardor; Sentir-me alliberada perquè fer fi he entès que no he d’estar trista per perdre alguna amistat quan he fet tot el possible per no perdre-la sinó contenta perquè n’he fet de noves; les cançons cursis de la Beth; Jugar a vendre castanyes i fer trencaclosques; sofing després de dinar; les compres absurdes però necessàries.



ps. Val a dir, que si bé avui ric i em fa gràcia ahir el fet de sortir la meva feina en algún mitjà carrincló em va suposar un bon maldecap laboral. Per sort, continuem amb la nostra.

12 comentaris:

Martulina Divina ha dit...

Genial com sempre rits! Mmm per cert, la foto de les compres em sona d'alguna cosa, je je!

_MeiA_ ha dit...

Uix... no puc amb la Beth... és superior a mi!

Clidice ha dit...

perdre, guanyar ... tantes vegades més hi perden els altres que val més no fer-s'hi mala sang :) Les compres absurdes absolutament imprescindibles :)

Elfreelang ha dit...

Bocins multicolors on hi ha de tot una mica...en surt un puzzle positiu oi?

Garbí24 ha dit...

sempre som aprenents de la vida, però cada dia en sabem més. Bons bocins

Carme Rosanas ha dit...

Fantàstics bocins!

maria ha dit...

Els teus dimecres són una revolució,oi?Està bé mirar-s'ho així^^.

Edurne ha dit...

Vaja! Un dimecres amb cert encant! No sé si les cançons de la Beth son cutres, però acaben enganxant. Fins i tot porto el CD al coxe. Bona setmana!

Edurne

Assumpta ha dit...

Cada dimecres és ben diferent de l'anterior! Si ajuntéssim tots els dimecres veuríem quantes coses i què variades!!

Tot és maco... però a mi que em donin una bonica conversa entorn un tallat...

I, evidentment, si tu has fet el possible per no perdre una amistat i tot i així aquesta s'ha allunyat, és perquè així havia de ser... ja no cal pensar-hi més ;-))

Anònim ha dit...

M'agrada especialment la primera imatge. El 28-N, que es noti!

montse ha dit...

Dia rere dia amb aquest trocets de dimecres que ens acompanyen.

rits ha dit...

Em fa molt feliç que us agradin els bocins. Aquesta setmana, encara que n'hi hagi molts, reconec que m'ha costat molt trobar-los.

Jejejeje, PANDORA, sabia que l'havia vist i no sabia on!

MeiA, em sap greu! A mi m'encanta, em fa sortir la vena cursi i la seva veu entretallada m'agrada. No puc negar-ho. Però per gustos, colors, oi?

CLIDICE, tens tota la raó, però arribar a aquesta conclusió m'ha costat molts mesos de matxacar-me a mi mateixa. I tant que són imprescindibles, llàstima que la butxaca no ho entén.

ELFREELANG, el puzzle era encantador.

GARBI24, i no parem d'aprendre mai! Aquesta és la nostra grandesa!

Gràcies, CARME.

MARIA, m'ajuda a tirar endavant. Sinó sempre em quedo amb el negatiu.

EDURNE, moltes gràcies per la teva visita. M'encanta el teu nom! És dels meus preferits vascos. El CD me l'he demanat per reis!! es veu que és una delícia i molt ben cuidat. Bona setmana per a tu també!

ASSUMPTA, és que cada setmana és diferent, a vegades costa trobar-li les coses bones, però hi són. Sols cal buscar-les. I si, va ser una conversa que m'ha ajudat molt més del que l'altra persona es pot imaginar. Són complicitats per tirar endavant.
Prometo no pensar-hi més, ja n'he escrit prou en aquest blog sobre aquesta amistat trencada (perquè en part, l'existència d'aquest blog era gràcies a ella).

ALBERT BiR, ho demostro cada dia a la feina! Que es noti!!!!

MONTSE, ens acompanyem tots plegats amb les nostres petites grans vides.

Un petó ben gran per a tots i totes!