7/9/09

Desconcert


Tant de temps esperant-lo. Nou mesos, com un embaràs.
El millor regal de Reis; com que fa tres anys ja em vaig quedar amb les ganes i l'any passat va ser una missió impossible aconseguir entrades pels dos concerts, ma germana amb un gran esforç, em va regalar entrada pel concert de Colplay.

Mesos parlant-ne, sentit aquelles cançons que tan m'agraden, sobretot les de temps enrere. Veient troçets d'espectacle, imaginant els globus grocs per damunt nostre o els paperets que semblaven caure del cel. I ballar aquestes cançons que, malgrat molts es riguin i pensin que Coldplay no es balla, jo ballo amb el Puck ben sovint.

Doncs el gran dia arriba, i malgrat no m'agradi l'estadi com a lloc de concerts, anem com a formiguetes, havent passat els dos darrers dies escoltant la veu del Chris Martin per tot arreu. Però de cop i volta tot passa a anar malament. Els equips de so de mig camp no funcionen, es talla el so i el que se sent, se sent malament. Primer esperes que no sigui res, que en un tres i no res s'arrecli tot, però quan a la tercera cançó tot continua igual, certa part reaccionaria comença a impacientar-se, a cridar. I et queda una sensació de decepció una mica gran. Ni els globus ni les llums ni els focs artificials et fiquen dins d'un concert que havia de ser recordat. I quan toquen les dues cançons que m'agraden seguides però se sent més els xiulets de l'estadi et sents una mica trist.

Però cal resignar-se i intentar-ho passar d'allò més bé. I de cop i volta com els 4 apareixen al costat, t'emocionen i et fan sentir a prop, s'adonen de les mancances del so i com això afecta a un públic que mig fred i mig atontat li costa fer l'onada.

I quan tornen a sortir, sembla que tot s'arrecli. Et demanen disculpes, saps que tampoc ho han passat bé, la veu del Chris sona d'allò més fort i de cop i volta una tempesta de papallones de colors et fa somriure i per fi ballar, per acabar disfrutant del concert.

Continuo pensant que tenien que haver parat, que ens haguéssim esperat el que hagués fet falta, però que allò no eren condicions, i més tenint en compte el que valien les entrades. Però veient vídeos com aquest, potser simplement vaig tenir mala sort d'estar massa enrere i que ja no tinc edat per estar a peu de pista. M'alegro que per a molta gent hagi estat un gran concert, però sé que aquest no és el meu concert de Coldplay.


17 comentaris:

Striper ha dit...

Sap greu que tota la il.lusio que tenies es vaigui a norris per la tecnica.

Xitus ha dit...

Rits, avui ho he sentit a la ràdio. Em sap greu per tots els que ho esperaveu amb tantes ganes...I que just els passi aquí a Barcelona! Però es veu que el que volien gravar per dvd no ha sofert això del so, han dit avui que va per un altre cnal i es va gravar bé. Almenys quan editin el dvd ho podràs reviure.
petonets!

kweilan ha dit...

Ohh! Amb la il.lusió que tenies. És veritat que després van regalar un cd per disculpar-se? Ho vaig llegir al diari i no sé si creure-m'ho. Una abraçada!

Anònim ha dit...

Però els vas tenir a prop, a ells i a les seves cançons... que no és poc no!

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

Veient el vídeo no sembla que hi haguessin problemes, m'ha semblat una versió apoteòsica de Viva la vida, amb tota la gent entregada. No es correspon amb la imatge que tenia del que havia passat. I just quan s'acaba aquesta comença Lost!... ostres, em sembla que seria injust recordar-lo només pels problemes, tant per tècnica, com per l'ambient com per tot, aquest estava cridat a ser un gran concert. Però mira-ho pel cantó bo, si aquest no és el teu concert de Coldplay, vol dir que n'hi haurà algun altre, i aquest serà el millor, se n'asseguraran. I aquest jo no me'l perdré.

Assumpta ha dit...

Ho he sentit per la tele i em sap greu, però penso com en XeXu, el que sento al vídeo em sembla de qualitat... Pero potser aquí ja ho havien arreglat :-))

JJMiracle ha dit...

Coincideixo amb els comentaris, almenys al vídeo té pinta de ser un bon concert. Llàstima que no en gaudissis al 100%, però segur que tindràs altres oportunitats per fer-ho.

rhanya2 ha dit...

Però hi erets i un dia formarà part de l'Història de la Música i tu diràs: Aquell concert de Coldplay a Barcelona l'any del triplet!! Ostres sí, jo hi era... No se sentia gaire bé però mira que m'agradaven, eh? I al final vaig ballar i tot!!!
;)

un altre lloc ha dit...

Ei, es el primer cop que et llegeixo, i la veritat es que m'ha agradat el teu blog. Ahir jo també vaig fer un post sobre el concert, t'invito que el llegeixis... Em sap greu que no fos el gran concert que desitjaves, però com diu el Xexu, segur que n'hi haurà un altre. Jo en canvi, vaig estar a pista nomes amb unes 25 persones per davant aprox., i nomes vaig notar els primers problemes de so, per mi va ser espectacular, Espero que tornin a venir i et facin ballar tot el que no vas ballar, però deixem donar-te un consell. ;P

Ferran Porta ha dit...

Oops!, doncs jo no ho sabia, això dels problemes de sò. Em sap greu: "adorar" un grup, veure'l en directe... i que el sò falli, és terrible :(
De totes maneres, com diu en XeXu, si aquest no és EL concert, ho serà un altre. I aquell sortirà perfecte! Mentrestant, "que te quiten lo bailao" (mai més ben dit :)

Jordicine ha dit...

Quina llàstima! Un petó, RITS. Jo, al novembre, aniré a veure 'Depeche Mode'. Aviam com surt.

LilVia ha dit...

Em sap molt greu. Jo penso que tu vas pagar igual que els de la primera fila i que hauries d'haver gaudit en igual de condicions. Avui en dia els concerts són la font d'ingressos dels artistes; només es queixen de no vendre discs les discogràfiques. En fi, crec que us haurien de tornar els diners o repetir el concert en més bones condicions. No crec que això passi a altres llocs d'Europa. Una abraçada!

estrip ha dit...

diuen que a la sortida regalaven el disc, com a disculpa potser?

Cris (V/N) ha dit...

Nena, si que sap greu quan esperes amb tantes ganes un concert com aquest, però malgrat tot, hi vas estar, i no va ploure, no? Qui no es consola és per que no vol.... Viva la vida!!!!!!! Petons :)

rits ha dit...

Moltes gràcies pels vostres comentaris. Realment aquests dies s'ha sentit de tot! què hi farem, com alguns em recomeneu, crec que vull quedar-me amb les coses bones del concert!

Striper, doncs si que va sapiguer greu, però bé, només era un concert.

Xitus, si que havia sentit lo del dvd. tot i així, crec que si tenen una mica de dignitat no l'editaran. No poden vendre un producte d'un concert que no va sortir rodó, no trobes?

Kweilan, el cantant es va disculpar a mig concert i va explicar lo del cd. No obstant, aquest cd el regalen a tots els concerts. Altra cosa va ser l'espectacle lamentable per aconseguir el CD. Gent tirant-se per terra per aconseguir-lo, com una marabunta o com si fos un camió d'una ONG llençant aliments a gent desesperada. Ho vaig trobar molt lamentable (però d'això, ells no en són responsables).

D'acord, Cesc, em quedo amb això.

XeXu, ja, he agafat el video que se sent bé. corren d'altres amb el so fatal. I si, després de Viva la Vida, ve Lost!, va ni que pintat!!!

Assumpta, no ho havien arreclat, però als laterals se sentia bé. erem els que estavem de mig camp enrere qui no sentiem res.


P-CFACSBC2V, segur que n'hi haurà algun altre. I tant!!!

Violette, gràcies pel teu comentari, veient-ho així, és fantàstic!

Un altre lloc, gràcies per la visita. Me n'alegro que tu el visquèssis molt bé!

Ferran, tampoc és adoració, però si que m'agraden. Ja n'hi haurà d'altres, i tant!

jordicine, el de Depeche també em crida l'atenció, encara m'hi apuntaré! Tot un espectacle!! espero que vagi molt bé!!

LilVia, doncs si, ara els concerts són la font d'ingressos, i quins ingressos!! no sé si passa a altres llocs o no. Només que haguéssin tingut que tenir un pla alternatiu o parar el concert per dignitat.

estrip, com li deia a la Kweilan, el cd el regalen a tots els concerts (si és que tenen moooolts detalls!, simplement, els va fallar el més important)

Cris, Viva!!! i si, per sort no va ploure que a la tarda estava ben tapat!!

Rita ha dit...

Quina llàstima! :-(