2/10/08

Primera reunió de veïns. Això és Camboja!

Com col·locar 88 veïns en un replà d’uns 6 m2?
Resultat: reunió al parking!
Com fer creure que tot és massa important i complicat?
Resultat : Parlant judicià… aquell idioma que hi ha qui es pensa que és molt important perquè els altres no entenen res.
Com sentir-se petit, petit?
Resultat: 88 persones recriminant-te que els ascensors son defectuosos des del primer dia i que son uns xapuses!!!

Va ser agobiant però fins i tot divertit. A més, vaig conèixer bona part dels meus veïns, molts encara no hi viuen, i ens vam posar força d’acord. Tots estem tan emprenyats amb els ascensors, averies, fugues, persianes trencades,... que ja no podíem més.
Això de l’HPO té molta pega. Hi ha qui confon austeritat amb deficiència.
Perquè es posin materials senzills no vol dir que es pugui fer malament i de qualsevol manera.
Perquè no costin la brutalitat de diners que costa el mercat lliure de l’habitatge, no vol dir que ens tinguem que conformar amb les coses mal fetes o de defectuosa qualitat.

I tot sembla que acaba de començar. Això de ser propietària (més aviat hipotecada) dóna uns quants mals de cap (però arribar a caseta, pensar com decorar-la, fer canvis,.... és tan divertit, que compensa!)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do!! tota una experiència. Però mira, ja està bé anar coneixent els veïns en tot tipus de situacions... mai se sap que pot passar així millor estar previnguts :)

estrip ha dit...

si ets tan bona veïna de bloc/g com d'escala, segur que deu ser una meravella conviure amb tu en aquesta comboja!

Assumpta ha dit...

Jo vull dir una cosaaaa!! (aixeco la ma)

que la raó la té la del vuitè vuitena!!!

(jejeje)

A la meva escala, al principi l'ascensor també sempre estava espatllat... i al meu piset les finestres estaven tan mal encaixades i tancaven tan malament que quan feia vent (i a Reus quan fa vent, en fa!! grrrr) les cortines es movien que donava gust... semblava cosa de fantasmes jeje...
Però, malgrat tot... FA MOLTA ILUUUUUUU!!! :-))

Striper ha dit...

La obra publica es una vergonya tothom suca.

Unknown ha dit...

Compensa? N'estàs segura? Jo vull viure de lloguer!! (ja sé q ningú em creurà, però quan vaig venir a viure aquí, no hi havia pisos de lloguer) Que a la última (i única) reunió de veins quasi en surto secretària sense haver dit ni aquesta boca és meva! Bé, això rai, el problema és aquesta coseta anomenada hipoteca que cada dia que passa té més gana!

Anònim ha dit...

Tot un espectacle veig!

rits ha dit...

Ais, una cosa,..lo de Camboja és una frase feta que diu sovint un amic quan alguna cosa és un caos...per si no s'entenia....

Francesc, si, sempre està bé conèixer els compis i veure que tots estem iguals.

Estirp,..bueno, bueno, ja t'ho diran els veïns quan se'm cremin els macarrons o vinguin a sopar els amics fanàtics del sing star...

Assumpta, bueno, al 8è 8ena a vegades hi ha idees de bombero que no sé jo si millor no seguir-les. Recomforta saber que tema ascensors és un clàssic.

Striper, completament d'acord! I a sobre és com si ens féssin un favor!

Tirai, si que es més fàcil, xò al preu que estan els lloguers.... almenys saps que a la llarga l'esforç econòmic reverteix en tu mateix, gairebé pago el mateix d'hipoteca que el què pagava de lloguer. I si que espanta la hipoteca i més si es rumoreja lo de congelació de sous...

Cesc, i tant!! un espectacle de circ!!!!