14/10/08

Fantasmes de pa sucat amb oli

Fa dies que el fantasma sol·litud ronda aprop del vuitè vuitena. Es presenta de la forma més inesperada, com a desperfectes que no sé solucionar (Bricomania mai va ser el meu programa preferit), decissions a pendre, números que no quadren per enlloc, nits massa llargues o activitats molt sociables.

Després, amb la llum del sol (o amb una esgarrapada), desapareixen. Somrius i tornes a començar, convençuda que l'esforç s'ho mereix i que cada dia aprens alguna cosa nova que t'enforteix i et fa més valenta per aconseguir els teus somnis.

Perquè potser els somnis es poden complir sense ni adonar-se o potser no es compleixen, però de totes totes, hem de continuar avançant.

Fa relativament poc, en un dia d'aquests on els fantasmes apareixen, em van fer descobrir-la l'Amy McDonald i ara ja m'acompanya sempre (per cert, gràcies!).

pd.Hi ha coses que no s'han de fer quan una està arruïnada: mirar el llistat de concerts!
L'Amy McDonald actua dijous a Terrassa!! i aquests mesets: Keane, Katie Melua(un altre descobriment via blog), I'm from Barcelona, Gotan project,.....

10 comentaris:

Unknown ha dit...

Aix! M'agrada la frase que potser els somnis es compleixen sense adonar-se'n. Però, bé, com dius, em de seguir avançant tant si es cumpleixen com si no!

Finestreta ha dit...

Ostres m'encanten els i'm from Barcelona, em posen molt contenta! però no hi puc anar, perquè just el concert és el mateix dia que el de M-clan, que no m'agrada tant però ja tenia l'entrada comprada amb unes amigues... :( Si hi vas tu disfruta'l per mi!!!

Assumpta ha dit...

Bé, si ets capaç de fer desaparèixer els fantasmes amb una esgarrapada és que ets valenta :-))

Ai!! I tant que hi ha coses que no s'han de fer quan una està arruïnada, jo hi podria afegir (entre moltes): Mirar les revistes de les Agències de Viatges...

Què hi farem!! :-)

La cançó és molt maca!!!

Anònim ha dit...

Avui tots parlem de tornar a començar, una gran cançó i un bon escrit, parlant com no... dels fantasmes que acaben aparaixent i marxant... recorda-ho...

rits ha dit...

Tirai, si, de vegades ens ofusquem en coses que no surten i quan menys hi penses, resulta que s'han complert encara que siguin de la forma diferent que pensaves.

Finestreta, si que son divertits, si. No sé si podré anar-hi. Ja t'explicaré. Els MClan no estaven al llistat que vaig mirar, tenen algunes cançonetes que estan bé!!

Assumpta, bueno son mini-esgarrapadetes, eh! Si veiéssis com tinc les mans i braços,...ais!!! Tens raó, els viatges tampoc es poden mirar (i tb ho he fet!!)

Cesc, doncs tornem'hi, que no ha estat res! Ho recordaré!!

òscar ha dit...

doncs benvinguts fantasmes si, al menys, t'han fet descobrir l'amy mcdonald. quan els meus em visitin, i després de mirar de posar-los tous convidant-los a unes birretes, els hi pregunto cóm anar a concerts en plena crisi. a veure si, a més d'arrossegar boles amb cadenes, aporten alguna cosa útil.

Striper ha dit...

No els coneixia ( pero aquest de on surt) pero m'agradat el video.

rits ha dit...

Òscar, això de les birretes m'ha agradat, eh!!

Striper, qui ne coneixes? l'amy o els fantasmes? Si qui no coneixes és l'amy, me n'alegro que t'hagi agradat el vídeo i si no coneixes els fantasmes, també me n'alegro, son lletjos i bruts!

Xitus ha dit...

Ostres Rits!! Doncs just al meu bloc trobaràs la crònica del concert d'ahir :) Tu hi vas anar finalment? Jo la vaig descobrir aquest estiu a Anglaterra i me'n vaig comprar el CD allí. M'agrada molt, i té només 20 anys, i ja aquest nivell...

Ara que t'he descobert et seguiré. Ja t'havia vist per aquí i sempre m'havia picat la curiositat que només us diferenciava una lletra amb la Nits jeje, però mai havia entrat a visitar-te.

petonets,

Xitus.

rits ha dit...

Xitus, moltes gràcies per la teva visita!
No hi vaig anar, snif, snif!