28/8/08

Fer sentir els talons


Un estudi de ves a saber d'on (on he sentit la notícia, millor m'ho estalvio) diu que les dones que porten talons tenen millors orgasmes. Es veu que amb l'esforç, es fan exercicis pèlvics i que això fa que es tinguin millors orgasmes.

Per tant, noies, ja sabeu talons d'agulla!!!!

Millora dels orgasmes o no (que estic segura que no té res a veure), portar talons és d'aquelles coses que m'agradaria que m'agradés, com el té, m'encanta la sensació de caminar amb talons, et dóna seguretat,... però el mal de peus, l'alçada i l'estil "pato mareao" ejem, fa que quedi per ocasions especials. A més, per poc que m'agradi continuo vinculant els talons al vestir formal dels temps de carrera d'adovcada que tenia que seguir i també a seriositat. I de tot això, ara mateix ja en queda ben poc.

pd. la foto, l'últim dia que em vaig posar talons, talons....

11 comentaris:

Assumpta ha dit...

Doncs jo no puc portar talons... fa anys que no en porto perquè els meus genolls "malaltons" no els aguanten :-)

Però el dia 16 em vaig comprar unes sabates moníssimes, completament planes, de color... no sé com dir-ho... espera jejeje

Aquestes!!!

http://www.pikolinos.com/index.php?id=436&l=1&ini=4&fin=8&mes_avan=&ano_avan=&palabra_avan=&busq_avan=Buscar#

Model Jerez 8276

No em diràs que no són una cucada... però el més important, són tovetes, cómodes i amb elles aguanto més caminant jeje

Abraçades!!!

Assumpta ha dit...

No!!! :-(

He clicat l'enllaç que he copiat i surt un model molt semblant però no és el meu... el méu és l'últim de la pàgina, el quart, el de color més claret.

Ah! Que m'he oblidat de dir que jo vaig estudiar Dret i anava sempre amb texans i bambes, eh? jajaja

I que les sandalies de la foto (la teva foto) són precioses!! :-)

Unknown ha dit...

Oh! Jo no en porto gaire de talons. Tot i que, m'acabo d'adonar que les sabates que porto avui no són planes-planes. No sé si els talons milloren els orgasmes, però sí que és cert que la figura es veu millor. A mi, també, m'agradaria que m'agradés! Però em costa acostumar-m'hi i a la feina segons quins talons no els podria pas dur... Però sí, va un dels propòsits de cara el setembre: portar més sabates amb taló (d'agulla, no, per això)

rits ha dit...

Assumpta, si que són xules! Lo de vestir formal ho deia per quan treballava a una gestoria i estudiava que em féien anar de 21 botons i no era jo. Per sort, vaig saber canviar el rumb.

Tirai, bueno, jo no sé si m'ho proposaré però si et ve de gust, endavant!! si que la figura es veu millor, si

estrip ha dit...

caram talons i orgasmes. Quins estudis que es fan. I pels homes quin calçat deuen recomanar?

Assumpta ha dit...

Aaah!! Et comprenc, et comprenc... la meva germana, que treballa a una Assessoria-Gestoria també està "negre" perquè no li deixen portar texans :-)

Cada vegada que per la tele surt una noia arregladeta però amb texans comenta "Veus com també es pot anar bé, així?" :-)

Petonets!!

Anònim ha dit...

jeje no sé què dir!

Anònim ha dit...

No no! rectifico el comentari anterior! les dones amb talons les veig amb més caràcter si... i m'agraden també :)

Cris ha dit...

Totalment d'acord! Jo tambe vull que m'agradi portar talons, i de tant en tant m'agafa la pajara, em compro unes sabates amb talo... i es queden a l'armari.

Jo tambe vaig sentir la noticia i el primer que se'm va passar pel cap es que clar, despres de tot el dia caminant amb talons, acabes amb els peus fatal, amb dolor, i clar, a la minima cosa que et facin tu ja veus les estrelles. Vaya, que com que ho has passat fatal de peus, per poc que et facin ja et penses que tens el millor orgasme del mon. I no! La percepcio es falsa. Aquesta es la meva teoria! Visca les sabates planes!! Visca!

rits ha dit...

Estirp, ara fan estudis de tot. Pels homes segur que l'estan fent, ara deuen estar fent estudi de camp. Tingues paciència, tot arribarà.

Cesc, si que donen caràcter els talons, això sembla.

Cris, ja has tornat!! espero que hagi anat molt bé el viatge.

Anònim ha dit...

endavant amb el talons doncs, jejeje!!

salutacions ;)